Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.youtube.com/watch?v=ioYwtcG28o0N7 írta:nincs vkinek videója?????papek89 írta:Így mégegyszer visszanézve teljesen jogos a piros. A szándékot is nézni kell.
Te láttál már futballmeccset, vagy most az elsőt? Ez 90 percesgyu75 írta: nem mi támadunk mint a marhák , de minek ha már megvan a továbbjutás ?????????!!!!!!!!!
most megint mehetunk neki a 16 oson beluli falnak , ez fatális hiba volt
totál amatorok csinálnak ilyet
nincs vkinek videója?????papek89 írta:Így mégegyszer visszanézve teljesen jogos a piros. A szándékot is nézni kell.
Igazad van. Nyomást ő bírja legkevésbé, illetve kapushiba sokkal élesebben kijön mint egy csatáré.kanty írta:Azért mert volt két gyengébb meccse? Szerintem a Barca számára ő legjobb, ha mindent figyelembe veszünk.Zolee23 írta:Valdes nem Barca szint. A bajnokságban nem, de a "kicsit" komolyabb csapatok ellen ez kijön.
Azért mert volt két gyengébb meccse? Szerintem a Barca számára ő legjobb, ha mindent figyelembe veszünk.Zolee23 írta:Valdes nem Barca szint. A bajnokságban nem, de a "kicsit" komolyabb csapatok ellen ez kijön.
Ne ásd el, nem véletlenül van ott aholZolee23 írta:Valdes nem Barca szint. A bajnokságban nem, de a "kicsit" komolyabb csapatok ellen ez kijön.
Örülj neki még támadunk, sokszor az a baj, hogy ráülünk a meccsre. Igaz, ez az ész néküli támadás miatt csúszott szét a védelem...mi támadunk mint a marhák , de minek ha már megvan a továbbjutás ?????????!!!!!!!!!
pontosanG.Gabe írta:ezt is a kapusiskolába tanítják? miért jött ki?
ha kijön miért áll meg az 5-ön
Én is így gondolom. Most valahogy nem féltem a csapatot. Érzek még gólt a srácokban és ha hátul végre figyelünk akkor elöl be fogunk még egyet kotorni.Sándor_is írta:Kellett ez a kapott gól (a lehető legjobbkor jött igazából), mert észnél kell lenni, és ilyenkor hajlamosak vagyunk elhinni, hogy ez megvan (lásd CDR-visszavágó a Madrid ellen).