Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nüanszokon múlott a továbbjutás! Ha Messi beveri a tizit, vagy ha londonban nem kapufázunk és gólt szerzünk, most mindenki a Chelsea szánalmas játékán röhögne és egekbe magasztalnátok a Barcát!herlius írta:Azért a rózsaszínű szemüveg levétele után azt is vedd észre, hogy a Chelsea emberhátrányban fordította meg a párharcot, a mi "többmintegyklub"-unknak pedig az emberfór, a 2-0 és a tizi sem volt elég. Egyáltalán nem szeretem a Chelsea játékát, de amit tudnak, azt ma maximálisan kijátszották magukból, mi pedig a második félidőben csak ácsorogtunk és vártuk a nagy semmit. Meg is kaptuk érte a jutalmat.barcafan0911 írta:A sok madridista meg chelsea drukker legyen büszke a csapata világklasszis védekező játékára, akik otthon és idegenben is 11 emberrel védekezve kontrára játszanak, mondván majd lesz valami! Szégyenteljes antifoci!![]()
Hogy lehet valaki büszke arra ha a csapata ilyen játékkal nyer trófeákat? o.O
AZ FC BARCELONA TÖBB MINT EGY KLUB!A LEGSZEBB FOCIT JÁTSZUK ÉS A LEGJOBB JÁTÉKOSOK VISELIK A GRÁNÁTVÖRÖS MEZT! AMIT 4 ÉVE MŰVEL A CSAPAT! NA ARRA BÜSZKE LEHET EGY DRUKKER!
Ez mondjuk totál jogos. Vitte előre a skacokat a hév sajnos.gyu75 írta:én egy dolgot nem értek meg
amikor 2:0 volt + emberelony s a 46 perc akkor hova a túroba akartunk még támadni ???
nem, semmi taktika mi 3 védozunk lestaktikával 10 ember elle...

inkább mákos, hatalmas köszönettel tartoznak a margitnakziipp írta:Hajrá tovább Barca!
Szerk.: Milyen nudli csapat ellen, hatalmasat védekezett a Chelsea.
Hülyeség! Pep tisztában volt vele, hogy két gól nem elég, csak a három.gyu75 írta:én egy dolgot nem értek meg
amikor 2:0 volt + emberelony s a 46 perc akkor hova a túroba akartunk még támadni ???
ebben nagyon hibás Guardiola ... azt kellett volna játszani hogy visszaállunk hátra ha kell a labda chelseanek jojjon vegye el ... állítom ha ezt játszuk akkor rúgtunk volna még legalább kettot
EZT PEP TOTÁL ELRONTOTTA
nem, semmi taktika mi 3 védozunk lestaktikával 10 ember ellen ... a méreg szétcsap olyan pipa vagyok hogy lehetunk ilyen amatorok ?! csak saját magunknak koszonhetjuk ezt ! Már szunetben megmondtam hogy nagy baj ez a gol mert ha nem jon egy gyors gol akkor az idegtol lebénulunk
az egy másik dolog hogy fortuna most adta vissza Pique kezét 2009 bol
akkor indult el minden s szerintem ha ott befújják a kezet akkor a felét sem nyertuk volna mint amit sikerult ezalatt a 3 év alatt
Bármennyire is frusztráló hogy ez lett a vége ez vigasztal !!!
Ja ! Most már a Chelseanak drukkolok mert a nay oregek megérdemelnék már végre ... mondjuk nem ezért a játékért, de már annyiszor voltak célvonalban hogy ... na az frusztráló lehet !!!
Amúgy meg Drogba nem jó ómen ... lásd Elefántcsontparti csapat , ott is feszt dontozik de nyerni nem sikerul neki
Azért a rózsaszínű szemüveg levétele után azt is vedd észre, hogy a Chelsea emberhátrányban fordította meg a párharcot, a mi "többmintegyklub"-unknak pedig az emberfór, a 2-0 és a tizi sem volt elég. Egyáltalán nem szeretem a Chelsea játékát, de amit tudnak, azt ma maximálisan kijátszották magukból, mi pedig a második félidőben csak ácsorogtunk és vártuk a nagy semmit. Meg is kaptuk érte a jutalmat.barcafan0911 írta:A sok madridista meg chelsea drukker legyen büszke a csapata világklasszis védekező játékára, akik otthon és idegenben is 11 emberrel védekezve kontrára játszanak, mondván majd lesz valami! Szégyenteljes antifoci!![]()
AZ FC BARCELONA TÖBB MINT EGY KLUB!A LEGSZEBB FOCIT JÁTSZUK ÉS A LEGJOBB JÁTÉKOSOK VISELIK A GRÁNÁTVÖRÖS MEZT! AMIT 4 ÉVE MŰVEL A CSAPAT! NA ARRA BÜSZKE LEHET EGY DRUKKER!
a sok madridista,chelseas és más szurkoló pedig pont az ilyenek miatt tartja kva nagyképűnek a barcásokat. ez teljesen szubjektív vélemény és csak magadat járatod le azzal,hogy tényként állítod bebarcafan0911 írta:A sok madridista meg chelsea drukker legyen büszke a csapata világklasszis védekező játékára, akik otthon és idegenben is 11 emberrel védekezve kontrára játszanak, mondván majd lesz valami! Szégyenteljes antifoci!![]()
Rijkaard rondát bukott az utolsó évében! Fegyelem nulla volt a csapatnál.zola8787 írta:Sose értettem, hogy Guardiola-t miért tartjátok nagy edzőnek. Megnyerte a sok kupát a csapattal, de nem azért, mert jól cserélt vagy valami, hanem, mert kummma jó volt a csapat. Nem ő hozta be ezt a szép játékot, hanem folytatta Frank R. munkáját.Biztos vagyok benne hogy ezek után nem hosszabbít, hát így értem a visszlátot. Jó edző és hálásak lehetünk neki de, most már nem tud meg újulni itt, váltani kell neki is és a klubnak is!
Hajrá Barca!!!
Elküldte Yaya-t, Eto'o-t. Megvetette Ibrát, aztán 1 év után eladta.
Ingyen ment Milito, Henry, Rafa.
Ma is becserélte Tellot a bitang erős védők közé, aminek aztán tényleg semmi értelme sem volt. Annó, mikor Ini belőtte a döntőbe a Barcát, akkor is Pep csak lesett, nem tudott értelmes döntést hozni, 1 jót cserét se.
Nem tudtok meggyőzni, hogy jó edzőnek tartsam. A legjobb igazolás lenne ha nem hosszabbítana.
barcafan0911 írta:A sok madridista meg chelsea drukker legyen büszke a csapata világklasszis védekező játékára, akik otthon és idegenben is 11 emberrel védekezve kontrára játszanak, mondván majd lesz valami! Szégyenteljes antifoci!![]()
Esküszöm, nekem is ez jutott eszembe...rrobbiefcb írta:kicsit OFF:
Van egy olyan érzésem, hogy a következő EB-n a spanyol válogatott - amelynek gerincét a Barcelona játékosai adják - nem nagyon fog sikereket elérni (fáradtság, motíválatlanság, rengeteg lejátszott meccs, stb.). S ne legyen igazam, de ez nagyon rá fogja majd nyomni a bélyegét a jövő évi Barcás felkészülésre és - ne adj Isten! - az egész szezonra...
Mascherano legalább háromszor, négyszer szerelte a Chelsea térfelén szinte 1 az 1-ben Torrest. A gól nem az övé, támadni kellett, a védekezéssel senki nem törődött már, vesztünkre.Kash írta:Nagyon jó kérdés, én sem értettem, Mach volt az utolsó ember!? nem tudta lekövetni Torres mozgását? muszáj volt vele egyvonalban lennie? De gondolom nem elsősorban a Torres gólra gondoltál, hanem általában a védelemre, arra pedig nem tudok válaszolni.Valamit viszont mondjon meg nekem valaki: védelem????
Nagyon jó kérdés, én sem értettem, Mach volt az utolsó ember!? nem tudta lekövetni Torres mozgását? muszáj volt vele egyvonalban lennie? De gondolom nem elsősorban a Torres gólra gondoltál, hanem általában a védelemre, arra pedig nem tudok válaszolni.Valamit viszont mondjon meg nekem valaki: védelem????

Hasonlóan látom én is. Küzdöttek de most és az utóbbi három mérkőzésen semmi nem jött össze ami három év alatt sikerült.miihii írta:Büszke vagyok a srácokra,mindent megpróbáltak. Büszke vagyok rá,hogy ilyen játékot tudnak nyújtani nekünk. Büszkén fogom holnap is felvenni a mezemet. Egy nagyszerű csapatnak szurkolok,mely ugyan nem verhetetlen,de számomra a legszebb és a legjobb. Lecsúszunk idén a legnagyobb trófeákról ugyan,de a játékunk eszmei értéke sokkal nagyobb.
Mielőtt esetleg mennének a köpködések a csapat felé,vegyünk példát a katalánokról. Miután megkaptuk a kegyelemdöfést,felcsendült az O lele o lala ser del BARCA es el millor que hiha... A lefújás pillanatában épp a BARCA himnuszt énekelte a Szentély....
Te nem követted a 07/08as idényt, ahol Rijkaarddal harmadikok lettünk? Szerinted ott ilyen játékkal értük el a bronz érmet?zola8787 írta:Nem ő hozta be ezt a szép játékot, hanem folytatta Frank R. munkáját.