gyu75 írta:én egy dolgot nem értek meg
amikor 2:0 volt + emberelony s a 46 perc akkor hova a túroba akartunk még támadni ???
nem, semmi taktika mi 3 védozunk lestaktikával 10 ember elle...
Ez mondjuk totál jogos. Vitte előre a skacokat a hév sajnos.
Mindenesetre továbbra is büszke vagyok a fiúkra, a keret frissessége miatt kell a nyáron 1-2 igazolás (1 védő + 1 csatár), de amúgy rendben vagyunk és leszünk is, hiszen egy dolgot nem felejthetünk el. A Barca az egyetlen csapat, amelynek semmilyen esetben sem kell feladni az identitását, azaz a megalkuvást nem tűrő támadófocit, mert csak rajta múlik, hogy ha igazán éles a csapat, akkor nyer-e, vagy veszít. Még a legnagyobbak is bekkelni járnak, amolyan hálós háttörősen a Nou Campba, vagy épp a saját stadionukba, ha a katalánok vizitálnak (Real, MU, Milan, Chelsea). És ahogy ezt anno vmkor már leírtam, csakis a legnagyobbak ismérve (pl. a 70s' Barca, 90s' Milan). És ez a jövőben is így lesz, hisz ne feledjük, a keret gerince, még mindig szemtelenül fiatal (Messi, Piquet, Busquets, Pedro, Alexis, Fabregas, Thiago, s még Iniesta is), ügyesen kell majd frissíteni a védelmet, s még hosszú időn keresztül fogunk dominálni. Jövőre megint lesz miért hajtani

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17