Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondtam én, hogy jobb? Mellesleg ha észrevetted volna, amikor én írtam a véleményem, Pedro még a pályán sem volt. Úgyhogy a gúnyos szúrkálódásodat megtarthatod magadnak. Kösz.MessiBarca10 írta: Mert Pedro mit mutat? Jobb nem? A világ legjobbja ._.
Tito nyert mert lehozta Messiéket egy MU meccsen..Grat!
GUARDIOLA VISSZA.
Mert Pedro mit mutat? Jobb nem? A világ legjobbja ._.Stalkyard írta:Tello most is bizonyítja, hogy nem Barca szintű játékos. remélem alábbhagy a hype körülötte, amit a néhány rúgott gólja okozott, és maximum a cserék cseréjének használjuk majd a szezonban.
De kár, reméltem, hogy ismét láthatjuk játszani.Erxy írta:Kezdő: Valdes - Alves Puyol Mascherano Adriano - SergiRoberto Busquets Iniesta - Alexis Messi Tello
Fontás és Villa nincs a padon. Remélem Alba bemutatkozhat.
szerk.: MU kezdője: DeGea - Valencia Vidic Ferdinand Evra - Nani Scholes Anderson Young - Rooney Wellbeck
8.sopisz írta:Most a mai meccs pontosan mikor kezdődik? mert 8-at és 9-et is írtam már.
előre is köszi a választ
Persze, Tello nyilván nem az a szint, de arra meg nem lehet felkészülni, hogy ketten kiesnek baltámadóból fél évekre.Zozzy 5 írta:ezzel nem is lenne gond, ha tello tavaly pl. nem lett volna kezdő egy klásszikón. nem hiszem, hogy a 2 név 1 meccs alapján lenne megítélve. az se véletlen, hogy bartra nevét már 3 éve halljuk, mégse kerül tűzközelbe. valszeg azért, mert $zar. $zar játékos meg ne legyen 4. számú védő sem a világ legjobb csapatában. de ez csak az én véleményem.
ezzel nem is lenne gond, ha tello tavaly pl. nem lett volna kezdő egy klásszikón. nem hiszem, hogy a 2 név 1 meccs alapján lenne megítélve. az se véletlen, hogy bartra nevét már 3 éve halljuk, mégse kerül tűzközelbe. valszeg azért, mert $zar. $zar játékos meg ne legyen 4. számú védő sem a világ legjobb csapatában. de ez csak az én véleményem.barca99 írta: Nem egy meccsből, de mégis megteszitek, ugye.
Bartra negyedik számú kh. Tello hivatalosan a B-ben van. Puyol szerencsére hibátlan volt a kezdeti éveiben, mint ahogy Piquét sem akarta pár ember elzavarni az első két-három hónapjában.
Persze Tello elrontotta, előtte meg Afellay volt 1v1be, amiből sikerült kihoznia, hogy a védőbe bikázza.
Nem értem az igényeket, csere- ill. perememberekről van szó, előttük van még opció.
Tello meg taktikailag tud valami mást, bitang gyors szélső, ingyen. Pár évig elfér.
Két kapott gól pontrúgásból, ezen lehet dolgozni, semmi probléma nincs. Kíváncsi vagyok a Tito szr edző kártyát ki, mikor dobja be először.