Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
És ez miben változtat azon, hogy nem üti meg a szintet? Van még ideje, de jelenleg nem jó annyira, hogy komolyan számoljanak vele. Azért mégiscsak a világ legjobb klubcsapatáról beszélünk.MessiBarca10 írta:De most könyörgök...20 éves a gyerek.
:/
Mondtam én, hogy jobb? Mellesleg ha észrevetted volna, amikor én írtam a véleményem, Pedro még a pályán sem volt. Úgyhogy a gúnyos szúrkálódásodat megtarthatod magadnak. Kösz.MessiBarca10 írta: Mert Pedro mit mutat? Jobb nem? A világ legjobbja ._.
Tito nyert mert lehozta Messiéket egy MU meccsen..Grat!
GUARDIOLA VISSZA.
Mert Pedro mit mutat? Jobb nem? A világ legjobbja ._.Stalkyard írta:Tello most is bizonyítja, hogy nem Barca szintű játékos. remélem alábbhagy a hype körülötte, amit a néhány rúgott gólja okozott, és maximum a cserék cseréjének használjuk majd a szezonban.
De kár, reméltem, hogy ismét láthatjuk játszani.Erxy írta:Kezdő: Valdes - Alves Puyol Mascherano Adriano - SergiRoberto Busquets Iniesta - Alexis Messi Tello
Fontás és Villa nincs a padon. Remélem Alba bemutatkozhat.
szerk.: MU kezdője: DeGea - Valencia Vidic Ferdinand Evra - Nani Scholes Anderson Young - Rooney Wellbeck
8.sopisz írta:Most a mai meccs pontosan mikor kezdődik? mert 8-at és 9-et is írtam már.
előre is köszi a választ