2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Erre próbáltam célozni csak én ezt 45sorban is írtam, s nem ilyen frappánsanlui1698 írta:A legnagyobb gondot én ott látom, hogy Pep a legnagyobb fegyverét magával vitte, a kockás pulcsijával meg a zakóival.csababarca írta:ÉN nem írok akkor abba a topicba ezek után,de látszik,hogy semmi újat nem adott még a csapatnak. ugyanaz a játék van mint tavaly volt,meg azelőtt.
Nem lenne vele baj,de már tavasszal látszott,hogy belefásult a csapat abba a taktikába.
Úgy gondolom azért vannak ám változások, de pl amit v.e.b is írt, meg én is szajkózok jó ideje amin a tavalyi bajnokság is elment az a védekezés, s legfőképpen a szélső védekezés.csababarca írta:
ÉN nem írok akkor abba a topicba ezek után,de látszik,hogy semmi újat nem adott még a csapatnak. ugyanaz a játék van mint tavaly volt,meg azelőtt.
Nem lenne vele baj,de már tavasszal látszott,hogy belefásult a csapat abba a taktikába.
Danka00792 írta:Na gyerekek. Innen szép nyerni!Hajrá!
Semmi köze a játékvezetőnek, sőt, örüljünk, hogy nem adta meg a 3. góljukat... Nagyon korrektul vezeti eddig.rrobbiefcb írta:a special 5 kedvenc játékvezetője megcselekedte amit megkövetelt a "haza"
A legnagyobb gondot én ott látom, hogy Pep a legnagyobb fegyverét magával vitte, a kockás pulcsijával meg a zakóival.csababarca írta:ÉN nem írok akkor abba a topicba ezek után,de látszik,hogy semmi újat nem adott még a csapatnak. ugyanaz a játék van mint tavaly volt,meg azelőtt.
Te hülye vagy?Miről beszélsz? Ne égess minket..rrobbiefcb írta:a special 5 kedvenc játékvezetője megcselekedte amit megkövetelt a "haza"