#David Villa# írta:Ha minden igaz Messi pihen. Hát..., jobban örülnék, ha nem egy Valencia ellen pihenne. Tartani kell az 5 pontot!!!
Ezt Te honnan veszed, hogy Messi pihen? Egyébként, ha pihenni fog, akkor 90%-ra mondom, hogy nem lesz 9 pontunk 3 kör után. Messit egyszerűen nem szabad pihentetni

Vagy ha pihen, akkor úgy pihenjen, hogy vezetünk mondjuk 2 góllal és lejön a 60. perc környékén. Másképp nincs értelme, mert pontokat hullajtunk. Aztán a Szuperkupa visszavágót leszámítva én Messit nem láttam igazán sokat futni, nem hinném, hogy olyan fáradt lenne, mint mondjuk 1-2 másik ember. Remélem kezd és nyilvánvaló teszi (ahogy eddig is), hogy ő a legjobb.
Pokoli kemény meccs vár ma ránk. Puyol nincs, Xavit mindenképpen pihentetném (legalábbis addig míg baj nincs), Tito eltiltott, Alves kérdőjel. Egy ilyen armadát küldenék pályára:
Valdes-Montoya, Mascherano, Piqué, Alba-Cesc, Song, Iniesta-Tello, Messi, Alexis
1-2 embert mindenképpen pihentetni kéne. Igazából a Mascherano-Piqué duó helyett Bartrat játszatnám, de 2 fiatallal és Albaval nagyon rizikós lenne a védekezésünk. Ha Alves játszik, akkor el tudnám képzelni Bartraval. Xavinak muszáj pihenni, sokat játszott és legutóbb nagyon fáradtnak tűnt, csak úgy, mint Sergio is. Song abszolút jól játszott a Real ellen, én mindenképpen kezdetném. Villa nem hinném, hogy kezdene, Pedro pedig rengeteget hajtott legutóbb. Mindenképpen kell a 3 pont!