Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, mert a félidőben be tudják hozni a lemaradást, de az sem kizárt, hogy bekapcsolódunk a 10-12. perc környékén, mert úgyis csúszik a kezdés pár percet. Sőt, ha a Real megy már 2-3 góllal akkor lehet elkapcsolnak a végéről, mert ott már nincs tét.9Dave írta:A meccs 21:30kor kezdődik, a közvetítés meg 21:45kor, akkor most 15 perces késés lesz?
Nem kell rendszeresen, legyen 50-50Alcantara írta: ne kelljen már az alapjátékosunknak most már rendszeresen a kispadon ücsörögni!
Be fogja mutatni, kérdés, hogy a Sporttv odaér-e időben (nem szokásuk).csababarca írta:Song kezd,nagyon helyes.S.Agüero írta:Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Song, Xavi, Cesc; Alexis, Messi y Pedro.
Viszont Alba simán kezdhetne,a real ellen messze a legjobbunk volt szerintem.amúgy jó kezdő,remélem iniesta bemutatja azért a kis szobrocskáját
Song kezd,nagyon helyes.S.Agüero írta:Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Song, Xavi, Cesc; Alexis, Messi y Pedro.
www.Fcbarcelona.comAlcantara írta:Barcelona Noticias honlapján íródott, hogy Messi a padon kezd! Alexist jelölik helyette középre.Elég gagyi lenne éppen a Valencia ellen!BritishKnight írta:Megkérdezhetem,hogy honnan veszed?#David Villa# írta:Ha minden igaz Messi pihen. Hát..., jobban örülnék, ha nem egy Valencia ellen pihenne. Tartani kell az 5 pontot!!!![]()
Nem lenne jó ha Messi pihenne.Nem is hiszem.Ő nem az a fajta aki nem jelentkezne játékra
Ott Alves kezdőbe van jelölve!
Egyébként az eredeti hírforrás, a Barcelona ügyekben "hiteles" Marca!
Lehet Busi stílusát bírálni, de ne kérdőjelezzük már a játéktudását!Attika 25 írta:Miért talán nem érett meg arra, hogy valaki a posztján legalább annyit játszon, mint ő? Az Osasuna elleni meccs majdnem elment rajta, de még igy csak egy lesgóllal tudtunk egyenliteni. Indokolatlanul sokat játszik, ő nem Xavi vagy Iniesta, hogy muszáj a pályán lennie minden meccsen az elejétől a végéig. Song a Real ellen tökéletesen lehozta azt amit Busquets-nek kell, kellett volna.
A flegmázásai és hogy nem képes ütközni, csípni, rúgni harapni, pedig nekünk nagyon kellene egy ilyen pióca szerű ember vkp-nek, mert gyakorlatilag amikor támadunk akkor 7-8 emberrel támadunk.Rivaldo11 írta:akkor nem értem Busival mi a baj???
nem vagy vele egyedül,szerintem minden jóérzésű embert irritál...Attika 25 írta: Én bármikor szívesen látnám Song-ot Busquets helyett, irritál ez az ember és mellette még tele van a játéka hibákkal.... Song első meccsén kiváló teljesitményt nyújtott, pedig most jött.
én "touré-óta" mondom, hogy busi nem jó vkp, mert teknikás, higgadt, nagyon jó a titi-takában, de keveset ütközik és kevés lasztit szerez. a válogatottban pl. xabival kiegészítik egymást, egyik sem az a labdaszerző ember! song sokkal inkább az ami kell egy ilyen 1 vkp-s rendszerben. 4-2-3-1 -ben busi nagyon jó lenne, valakivel az oldalán, de 4-3-3-ban kevés ő oda egyedül, akinek meg kéne szűrnie a középpályát. láthattuk, a real is simán átszaladt a kp-n... busi technikailag képzett és beleillik a barcába, de kell mellé valaki, mert egyedül kevés erre a szerepkörre...Attika 25 írta:Én bármikor szívesen látnám Song-ot Busquets helyett, irritál ez az ember és mellette még tele van a játéka hibákkal.... Song első meccsén kiváló teljesitményt nyújtott, pedig most jött.Barcaman1993 írta: legutóbb nagyon fáradtnak tűnt, csak úgy, mint Sergio is. Song abszolút jól játszott a Real ellen,
Barcelona Noticias honlapján íródott, hogy Messi a padon kezd! Alexist jelölik helyette középre.Elég gagyi lenne éppen a Valencia ellen!BritishKnight írta:Megkérdezhetem,hogy honnan veszed?#David Villa# írta:Ha minden igaz Messi pihen. Hát..., jobban örülnék, ha nem egy Valencia ellen pihenne. Tartani kell az 5 pontot!!!![]()
Nem lenne jó ha Messi pihenne.Nem is hiszem.Ő nem az a fajta aki nem jelentkezne játékra
Megkérdezhetem,hogy honnan veszed?#David Villa# írta:Ha minden igaz Messi pihen. Hát..., jobban örülnék, ha nem egy Valencia ellen pihenne. Tartani kell az 5 pontot!!!
Én bármikor szívesen látnám Song-ot Busquets helyett, irritál ez az ember és mellette még tele van a játéka hibákkal.... Song első meccsén kiváló teljesitményt nyújtott, pedig most jött.Barcaman1993 írta: legutóbb nagyon fáradtnak tűnt, csak úgy, mint Sergio is. Song abszolút jól játszott a Real ellen,
Én is olvastam, hogy talán pihen, de biztos nem igaz! Olyan sok meccs azért nincs a lábában, hogy egy ilyen rangadón a padot koptassa!soadroli írta:Őt még annó elütötte a saját kocsija, és eltört a bokája ha jól tudom. Még nem épült fel.Castiel írta: Banéga![]()
![]()
Őt még annó elütötte a saját kocsija, és eltört a bokája ha jól tudom. Még nem épült fel.Castiel írta: Banéga![]()
![]()