Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Lehet most megint rád cáfol, nem tudom melyik haza meccs volt, asszem talán nyitóforduló volt(?) ahol meg nagyon jó meglátásai voltak és benne volt a gólokban. Egyébként teljesen megértem az emberek véleményét róla amit itt írnak, nem véletlenül van mindenki egyöntetűen ezen a véleményen, de nem lehet véletlen, hogy rendre ott van a nagy csapatban, sőt a kezdőben, valamit csak tud.shutterisland írta:hát én pedig pont úgy látom, hogy pont tello hal meg terület nélkül.
arra az egyre jó, hogyha az ellenfél kitámad vagy feltoltan védekezik, akkor leindítani szélen, 10-ből 6x vaktában bevágja középre, 2x belsővel gyengén, kiszámíthatóan ellövi, 2x meg belebotlik a labdába.
engem nagyon irritál, és szeretném, ha nem rontaná el a meccsélményt.
hát én pedig pont úgy látom, hogy pont tello hal meg terület nélkül.Villa terület nélkül meghal, Tello pedig meg tudja huzni a szélét (én legalább is így látom)
én is örültem volna már most a rotációnak, de mégiscsak ez a nehezebb meccs, ezután jön egy könnyebb, ahol akár többen is padozhatnak, pihenhetnek a nehezebb sorozat (sevilla, real, benfica) előtt.Barcaman1993 írta:Érdekes a Getafe ellen idegenben, ahol mindig megszenvedünk, ott a csapat nagy része csere, itt mikor lehetne olyanokat is játszatni, akik kevesebbet nyomták korábban, azok most nem játszanak... Én ezt nem értem...
Csak azt árulja el nekem vmi, hogy Xavi minek játszik. Eddig 1 meccs kivételével mindig játszott (de azt hiszem, akkor is csereként állt be), emellett a válogatott meccseket is végignyomta, majd megy a szöveg, hogy pihentetni kéne, végül van egy Thiagonk, aki nagyon jól nyomta legutóbb. Xavi miért nem csere? Song-Sergio duó ugyanez. Bartra meg lövésem sincs, hogy mikor fog játszani, ha az ilyen meccseken nem. Érdekes a Getafe ellen idegenben, ahol mindig megszenvedünk, ott a csapat nagy része csere, itt mikor lehetne olyanokat is játszatni, akik kevesebbet nyomták korábban, azok most nem játszanak... Én ezt nem értem...S.Agüero írta:Valdés,Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Xavi, Busquets, Cesc, Pedro, Messi y Tello
Vicc ez a Teló...![]()
Ott van a padon Alexis és Villa is, ha ESETLEG Tellónak nem menne a játék az első félidőben. Amire egyébként nem látok nagy esélyt, hiszen mostanában remek formában futballozik.S.Agüero írta:Valdés,Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Xavi, Busquets, Cesc, Pedro, Messi y Tello
Vicc ez a Teló...![]()
ugy látszik minden edzőnek van egy kedvenece, akitől nem tud szabadulni... titonál tello az... hurrá...bence-barca írta:Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Pique Mascherano Adriano - Xavi Busquets Cesc - Pedo Messi Tello #fcblive
Barcelona bench: Pinto, Montoya, Bartra, Song, Thiago, Villa, Alexis #fcblive
Tello kezd sokunk örömére... nem értem miért...