Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek, mondok is:Vakmacska írta:Kéne valami új taktikai elem a játékunkba.mess2009 írta:Pique , Alves?!!! szomorú. nekem nagyon gyengének tűnik a játékunk, ez az állandó hátra-foci nem vezet sehová! Messit sajna levették a pályáról, a többi a szokásos meddő játék, ennél több kellene, sokkal több!
Mert ez a betömörülő védekezés remek ellenszere a tiki-takával szemben.
Még akkor is, ha begyötörtek három gólt ma este.
És védőt kell szerezni sürgősen.
Levették? 2 gólt rúgott 10% on... Jól levették:)mess2009 írta:Pique , Alves?!!! szomorú. nekem nagyon gyengének tűnik a játékunk, ez az állandó hátra-foci nem vezet sehová! Messit sajna levették a pályáról, a többi a szokásos meddő játék, ennél több kellene, sokkal több!
Kéne valami új taktikai elem a játékunkba.mess2009 írta:Pique , Alves?!!! szomorú. nekem nagyon gyengének tűnik a játékunk, ez az állandó hátra-foci nem vezet sehová! Messit sajna levették a pályáról, a többi a szokásos meddő játék, ennél több kellene, sokkal több!
Lehet most megint rád cáfol, nem tudom melyik haza meccs volt, asszem talán nyitóforduló volt(?) ahol meg nagyon jó meglátásai voltak és benne volt a gólokban. Egyébként teljesen megértem az emberek véleményét róla amit itt írnak, nem véletlenül van mindenki egyöntetűen ezen a véleményen, de nem lehet véletlen, hogy rendre ott van a nagy csapatban, sőt a kezdőben, valamit csak tud.shutterisland írta:hát én pedig pont úgy látom, hogy pont tello hal meg terület nélkül.
arra az egyre jó, hogyha az ellenfél kitámad vagy feltoltan védekezik, akkor leindítani szélen, 10-ből 6x vaktában bevágja középre, 2x belsővel gyengén, kiszámíthatóan ellövi, 2x meg belebotlik a labdába.
engem nagyon irritál, és szeretném, ha nem rontaná el a meccsélményt.
hát én pedig pont úgy látom, hogy pont tello hal meg terület nélkül.Villa terület nélkül meghal, Tello pedig meg tudja huzni a szélét (én legalább is így látom)