2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Látszik, rutin és az évek.kurdt írta:Eltekintek a bíró minősítésétől, mert egyrészt ugyanazt a meccset láttuk, másrészt szerintem ilyen dolgokba csak rövid távon lehet csimpaszkodni. Tavaly is készült arról ezer összeállítás, hogy a Realt tolják, a Barçát tolják, kicsesznek a Reallal, kicsesznek a Barçával, stb.; idén is lesz biztosan egy csomó. De ezeken tényleg csak pillanatokra lehet felháborodni, mert a vége legtöbbször igazságos. A Real tavaly nem a bírók miatt lett bajnok, idén nem miattuk vesztettek 8 pontot 5 meccsen és a Barça idén nem a bírók miatt nyerte meg eddig mind a hat bajnokiját.
A lényeg az, hogy két tanulságot sürgősen le kell vonni ebből a meccsből:
- Iniesta hiánya simán van akkora érvágás, mint Messié
- Song remek futballista, de nem középhátvéd
Az előbbivel nem lehet mit csinálni, csak reménykedni, hogy Iniestát összeszerelik a Clasicora. Meg jó lenne, ha Piqué vagy Puyol is játszhatna és én már télen igazolnék egy középhátvédet. Ugyan pang a piac e téren, de még a legrosszabb esetben is kölcsönvennék fél évre valami rutinosabb focistát, mert az nem állapot, hogy a védősorunkat négy olyan futballista alkotja, akik vagy régebben középpályások voltak, vagy még mindig azok.
Itt azzal van probléma ahogy írta. Ha megjegyzi hogy gratulál a csapatnak de azért a bíró nyomott egy picit minket akkor oké. De ő elkezdett fröcsögni. Úgy állítja be magát mint egy nagyon lelkiismeretes áldott jóember aki az igazságért harcol.Mihu írta:Jól mondta soci, hogy megemlíti, hogy egyértelmű kezezés volt, és jogtalan kiállítás, és még ő a barom? Vicc amit pár ember leművel. Egyből megy a személyeskedés, a másik fikázása, csak azért, mert totál ellentétes véleményen van...És szerintem sem egészséges, hogy valaki tiszta szívéből tud örülni egy ilyen elcsalt meccsnek...ez az elvakultság, elfogultság mintapéldája. Szerintem az a normális, ha valakinek kétes érzései vannak a mai meccs kimenetelét illetően. Én se tudok teljes szívemből örülni a mai győzelemnek, sőt, talán úgy igazából örülni se, mert ez nem egy Barca-Arsenal volt, ahol a (jogosan) kiállított RvP-nek az eset pillanatában már a pályán se kellett volna lenni, vagy nem egy Chelsea-Barca, ahol a 9. percben 11-est kellett volna ítélni a javunkra, és akkor teljesen máshogy alakul a meccs...Nem...ez egy olyan mérkőzés volt, amit bírói segítség nélkül nem nyertünk volna meg. De még az X se biztos hogy összejött volna. És én nem szeretem, ha a csapat úgy győz, hogy segítenek neki.
Tegye fel a kezét az, aki mikor a Real-t tolták a bírók tavaly, nem bírózott... Ha a Real-nak fújnak az baj, ha nekünk annak meg örülni kell? Érdekes módon tavaly senki se mondta, hogy igen, de azt még be is kellett rúgni, vagy hogy volt még 2 passz, amikor közbe lehetett volna lépni, csak azt, hogy az a mocskos bíró... Akkor hogy is van ez? Sose szerettem a kettős mércét, és a szubjektivitást.
"a csapathoz való viszony" - van benne valami mivel én örülök minden gólnak..még nem volt olyan életem során hogy ne örültem volna egy Barca gólnak, de szerintem nem vagyok egyedül ezzel mint Barcelona szurkoló. Úgyhogy valóban gondolkozz el ezen. Nyertünk ahogy nyertünk, nyert már más csapat is így. Ez van. Úgy gondolom ha nem tudsz ilyen helyzetben örülni a góljainknak akkor ezt inkább ne oszd meg velünk ,csak meséld el magadnak a tükör előtt oszt jólvan.kristop írta:én nem csak a győzelemnek, de a második, meg harmadik gólnak se örültem, akkor nem is vagyok igazi drukker, ugye?Aki nem örül a mai győzelemnek, az gondolja át a csapathoz való viszonyát.
ugyanaz amit shutter mondott. rengetegszer mondják, hogy minket toltak olyan meccsekkel kapcsolatban is (real ellen, vagy arsenal ellen) amikor inkább mi szívtunk a bíró miatt. és most jön egy meccs, ahol (az ellendrukkerek örömére) tényleg egy ilyen döntés miatt nyertük meg a meccset. inkább elviseltem volna egy ikszet, vagy vereséget.
nem mi tehetünk róla, ha a bíró hülye, de mégse az igazi az érzés.
én nem csak a győzelemnek, de a második, meg harmadik gólnak se örültem, akkor nem is vagyok igazi drukker, ugye?Aki nem örül a mai győzelemnek, az gondolja át a csapathoz való viszonyát.
kezdhetnék pl. egy kamutizivel és egy lesgóllal a real javára majd jövőhéten, és nyerjünk úgy 3-2-re.Majd, ha ellenünk tévednek, a mi emberünket szórják ki jogtalanul, gólt vesznek el les címén...
Nincs ezzel semmi baj szerintem, ilyen a foci, egyszer ide tévednek, egyszer oda. Nagyon nekünk fújt ma a bíró? Igen, és? Nincs ezen semmi szégyellnivaló, tavaly több ilyen meccset buktunk, most ezek hozzánk jönnek. Szóval van ilyen, a Madridnak is lesz még ilyen, nekünk is, nem kell ezt annyira felfújni.shutterisland írta:de az, hogy ma minket segítettek, és a győzelmünk részben ennek is köszönhető, az tény sajnos.
De miért sajnos?de az, hogy ma minket segítettek, és a győzelmünk részben ennek is köszönhető, az tény sajnos.
Sergio lehozatalát én részben kényszerűnek éreztem. Egyrészt a sárgája után nagy rizikó lett volna a pályán hagyni a Klasszikus előtt, másrészt hihetetlenül nem érezte ma az összjátékot, rengetegszer adta pontatlanul, ütemtelenül a labdát, rengeteg Sevilla-i kontra indult az ő labdavesztéseiből. Rég nem láttam ennyire indiszponáltnak a srácot, bármikor benne volt a játékában egy újabb lap, főleg hogy a Sevilla-i kiállítás után már nekünk is könnyebb szívvel dobálta a lapokat a spori.TT írta:egyébként örülök Tito cseréinek, eddig csak jól nyúlt bele a meccsekbe, bár bőven volt bennük rizikó, de bejöttek az a lényeg. Busquets lehozása után kicsit aggódtam is, könnyen átjáróház lehetett volna a középpálya -bár Sergioval sem volt valami atombeton-. Fabregas meg remélem magára talál, biztos jót tesz neki a két gólja. ami meg érdekes volt, hogy Villát középre hozta be, Messi meg szokás szerint visszább lett rántva osztogatni.
Volt egy kiállítás, mit tudunk ellene csinálni?socio66 írta:hát ez kész..Úristen ember te mi a fenéről beszélsz???
Megérdemelt győzelem, óriásit küzdött a csapat. A bírói tévedések minket is sújtottak.
nyerünk egy totál jogtalan kiállítással, majd lövünk egy gólt kezezés után, de én vagyok a hülye barom, hogy megemlítem, hogy amúgy ez talán nem teljesen fair..
három felkiáltójel, meg úristen, meg ember..
gratulálok, tényleg.
ünnepelj.
eddig is tudtam, de úgy tűnik ide tényleg csak agymosottan lehet jönni, mert ha írok valami 'rosszat', akkor takarodjak a fenébe.
óriási irónia volt.Sanama írta: sőt egy ilyen győzelem után normális szurkoló átpártol a Madridhoz.
na, az öregek legalább jókat beszélnekherlius írta:Nem kell aggódni, legkésőbb decemberben megjön az "új" középhátvédünk. Eric Abidal-nak hívják a srácot, és úgy hallottam, hogy nagyon ügyes:)
Volt egy kiállítás, mit tudunk ellene csinálni?socio66 írta:hát ez kész..Úristen ember te mi a fenéről beszélsz???
Megérdemelt győzelem, óriásit küzdött a csapat. A bírói tévedések minket is sújtottak.
nyerünk egy totál jogtalan kiállítással, majd lövünk egy gólt kezezés után, de én vagyok a hülye barom, hogy megemlítem, hogy amúgy ez talán nem teljesen fair..
három felkiáltójel, meg úristen, meg ember..
gratulálok, tényleg.
ünnepelj.
eddig is tudtam, de úgy tűnik ide tényleg csak agymosottan lehet jönni, mert ha írok valami 'rosszat', akkor takarodjak a fenébe.
Első felét adom, második feléhez:kurdt írta:Eltekintek a bíró minősítésétől, mert egyrészt ugyanazt a meccset láttuk, másrészt szerintem ilyen dolgokba csak rövid távon lehet csimpaszkodni. Tavaly is készült arról ezer összeállítás, hogy a Realt tolják, a Barçát tolják, kicsesznek a Reallal, kicsesznek a Barçával, stb.; idén is lesz biztosan egy csomó. De ezeken tényleg csak pillanatokra lehet felháborodni, mert a vége legtöbbször igazságos. A Real tavaly nem a bírók miatt lett bajnok, idén nem miattuk vesztettek 8 pontot 5 meccsen és a Barça idén nem a bírók miatt nyerte meg eddig mind a hat bajnokiját.
A lényeg az, hogy két tanulságot sürgősen le kell vonni ebből a meccsből:
- Iniesta hiánya simán van akkora érvágás, mint Messié
- Song remek futballista, de nem középhátvéd
Az előbbivel nem lehet mit csinálni, csak reménykedni, hogy Iniestát összeszerelik a Clasicora. Meg jó lenne, ha Piqué vagy Puyol is játszhatna és én már télen igazolnék egy középhátvédet. Ugyan pang a piac e téren, de még a legrosszabb esetben is kölcsönvennék fél évre valami rutinosabb focistát, mert az nem állapot, hogy a védősorunkat négy olyan futballista alkotja, akik vagy régebben középpályások voltak, vagy még mindig azok.