Azért mielőtt vki is a Dunának menne a győzelmünk miatt, kompenzációként nézegessen vissza meccseket a tavalyi szezon első 3/4éből és húzza a strigulákat azoknál az eseteknél, amiknél mi voltunk a rosszabbik felén és pontok mehettek el egy-egy ilyen hibán. Vagy reál meccset, amiket épp annyit tettek hozzá ilyenek, h ne legyen zakó vagy pontvesztés... Az élet egyszer elvesz, máskor meg visszaadja. Tavaly gyűlt össze annyi, h van mit kompenzálnia
Nem sok idő telt el, de azok mintha már meg sem történtek volna, mert új idény van. Igen, de ezek azért még benne vannak az emberben (legalábbis ilyenkor felötölhetne mindenkiben) , mint ahogy ez benne lesz az ellenben is.
Másrészt a bíró nem elfújta a meccset, mert nem sorozatosan egy oldalra tévedett, hanem egy olyan ítélete volt, ami meccset közvetlenül befolyásoló volt. (Hozzáteszem egy közel hasonlót elengedett kb 3 perccel előtte, amikor Messi ki akart ugratni jobb szélen és a srác kezén irányt változtatott így nem is ért oda a zsuga. Akár abból is lehetett volna az egyenlítés és máris mennyire más a leányzó fekvése...)
Az alapfelfogása volt meredek, h elengedett itt is ott is rengeteg olyan dolgot, amit nem szokás Anglián kívül. Ezeket igyekezett utána kompenzálni a másik oldalon, így károsította mindkét csapatot. Aztán a vége felé meg teljesen szétesett, elkezdett fújkálni meg jöttek a lapok, amivel totál arcon köpte az addigi álláspontját. A kiállításért meg nem lehet hibáztatni, Cesc úgy adta el, h hihető volt.
A csapatról.
A fogunkat összeszorítva küzdöttünk, mentünk előre és végül sikerült bedarálni őket. Ha minden igaz ez volt az első olyan meccsünk, amit úgy fordítottunk meg, h a 88 percben még bukóban voltunk! Nem volt jó a játék, de a Sevilla is igen ügyesen rontotta el, masszívan zártan védekeztek. Aztán a végére felőröltük őket előnyben és én néma üvöltéssel örültem minden gólnak (szívesen szomszédok

)
Idén eddig minden meccs megvan, köztük már most több olyan is, amin akadozott a gépezet, de ugye mondják, h ezek kellenek a bajnoki címhez. Tavaly a reál nyerte meg őket, most meg mi. Nekem ez jobban tetszik
Remélem kitart ez a "befelé pattan" dolog a szezonban, aranyat érhet.
11 pont.
Felkészül: Benfica