Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
song pont annyit lökött rajta amennyit kellett. most visszanéztem, a 16-os előtt történt az eset. ha jobban megborítja simán benne van h kiállítják, vagy a vakegér befújja büntetőnek.nzxtpo írta:A második gólt meg nem is kell részleteznem, Busquets eladta, Song meg félt odatenni magát, mindketten ludasok, de Busi szerintem jobban benne volt.
ÍGY VAN! Aki ezeknek a győzelmeknek nem tud örülni, az a sima győzelemnek is csak fele annyira örül mint "mi".. Kapjatok már észbe.. jó hogy nem már átmásztok fehérbe.. szánalmas fórumozókra bukkantamAlcantara írta:Én meg azok helyében szégyellem magam, akik itt mártírkodnak! Ezt a játékot nem hófehér glasszékesztyűben vívják!
Kanosszajárást ne mutassunk be, azért mert éppen most a bíró a javunkra tévedett?
Nem szurkolók vagytok, csak okoskodó fotelfocisták!
Kiismerték a játékunkat, nem lehet évekig ugyanazzal a taktikával eredményesnek lenni (aztán nesze neked, a Barca erre azért rácáfoltBarcaman14 írta:Az eddigi játékunkat elnézve a Tito-érában, nem kis dolog, hogy még veretlenek vagyunk. Ezt a továbbra is remek csapatszellemnek és a küzdeni tudásunknak köszönhetjük. De ezen túl valami nem klappol úgy mint ahogy Pepnél volt. Sok hibával játszunk, rendkívül pontatlanok vagyunk, de szerintem mindenki látja, hogy valami nem az igazi.
Így pláne felértékelődik az idei teljesítményünk, de azért jó lenne ha visszatérnének az ellentmondást nem tűrő győzelmek és a jó játék is. Mert borítékolható, hogy ezzel a teljesítménnyel előbb utóbb bukni fogunk.
Ettől függetlenül 6-ból 6 megvan!
Visca el Barca
Látszik, rutin és az évek.kurdt írta:Eltekintek a bíró minősítésétől, mert egyrészt ugyanazt a meccset láttuk, másrészt szerintem ilyen dolgokba csak rövid távon lehet csimpaszkodni. Tavaly is készült arról ezer összeállítás, hogy a Realt tolják, a Barçát tolják, kicsesznek a Reallal, kicsesznek a Barçával, stb.; idén is lesz biztosan egy csomó. De ezeken tényleg csak pillanatokra lehet felháborodni, mert a vége legtöbbször igazságos. A Real tavaly nem a bírók miatt lett bajnok, idén nem miattuk vesztettek 8 pontot 5 meccsen és a Barça idén nem a bírók miatt nyerte meg eddig mind a hat bajnokiját.
A lényeg az, hogy két tanulságot sürgősen le kell vonni ebből a meccsből:
- Iniesta hiánya simán van akkora érvágás, mint Messié
- Song remek futballista, de nem középhátvéd
Az előbbivel nem lehet mit csinálni, csak reménykedni, hogy Iniestát összeszerelik a Clasicora. Meg jó lenne, ha Piqué vagy Puyol is játszhatna és én már télen igazolnék egy középhátvédet. Ugyan pang a piac e téren, de még a legrosszabb esetben is kölcsönvennék fél évre valami rutinosabb focistát, mert az nem állapot, hogy a védősorunkat négy olyan futballista alkotja, akik vagy régebben középpályások voltak, vagy még mindig azok.
Itt azzal van probléma ahogy írta. Ha megjegyzi hogy gratulál a csapatnak de azért a bíró nyomott egy picit minket akkor oké. De ő elkezdett fröcsögni. Úgy állítja be magát mint egy nagyon lelkiismeretes áldott jóember aki az igazságért harcol.Mihu írta:Jól mondta soci, hogy megemlíti, hogy egyértelmű kezezés volt, és jogtalan kiállítás, és még ő a barom? Vicc amit pár ember leművel. Egyből megy a személyeskedés, a másik fikázása, csak azért, mert totál ellentétes véleményen van...És szerintem sem egészséges, hogy valaki tiszta szívéből tud örülni egy ilyen elcsalt meccsnek...ez az elvakultság, elfogultság mintapéldája. Szerintem az a normális, ha valakinek kétes érzései vannak a mai meccs kimenetelét illetően. Én se tudok teljes szívemből örülni a mai győzelemnek, sőt, talán úgy igazából örülni se, mert ez nem egy Barca-Arsenal volt, ahol a (jogosan) kiállított RvP-nek az eset pillanatában már a pályán se kellett volna lenni, vagy nem egy Chelsea-Barca, ahol a 9. percben 11-est kellett volna ítélni a javunkra, és akkor teljesen máshogy alakul a meccs...Nem...ez egy olyan mérkőzés volt, amit bírói segítség nélkül nem nyertünk volna meg. De még az X se biztos hogy összejött volna. És én nem szeretem, ha a csapat úgy győz, hogy segítenek neki.
Tegye fel a kezét az, aki mikor a Real-t tolták a bírók tavaly, nem bírózott... Ha a Real-nak fújnak az baj, ha nekünk annak meg örülni kell? Érdekes módon tavaly senki se mondta, hogy igen, de azt még be is kellett rúgni, vagy hogy volt még 2 passz, amikor közbe lehetett volna lépni, csak azt, hogy az a mocskos bíró... Akkor hogy is van ez? Sose szerettem a kettős mércét, és a szubjektivitást.