2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyetértek veled! A tavalyi évben, aki Madrid meccset látott, tucatszámra láthatott hasonló előnyt, "tévedést". Biztosan volt, aki tüzet okádott a Barca szurkolók részéről, én magam sem tartoztam közéjük, inkább azt láttam meg, nálunk mi volt a rossz, hogyan buktuk miatta a bajnokságot. Aki valaha, focizott, tagja volt szurkolói csoportnak, az ilyen bugyutaságokat nem is írna erre a fórumra.VillaFCB írta:Mégegyszer: Ha a Madridot segítik bosszankodok de nem verem az asztalt nem ordibálok, nem megyek egy fórumra sem szidni a bírót sem a Madridot. Inkább megtartom magamnak. Azonban a tegnapi meccsünkön, elismerem hogy volt egy kis hátszelünk de attól még örülök a győzelemnek. Inkább a te felfogásodat nem értem, de azt hiszem ezzel sokan mások is így vannak.socio66 írta:rendben, akkor maradj meg egy egysejtű szintjén, aki habzó szájjal veri az asztalt, amikor a madridot segítik, aztán amikor a te csapatod kapja meg ugyanazt, az természetes, sőt ha valaki megemlíti, az takarodjon.VillaFCB írta:
ez aztán felfogás.
mindegy, páran azért egyetértettek, ennek örülök.
Mégegyszer: Ha a Madridot segítik bosszankodok de nem verem az asztalt nem ordibálok, nem megyek egy fórumra sem szidni a bírót sem a Madridot. Inkább megtartom magamnak. Azonban a tegnapi meccsünkön, elismerem hogy volt egy kis hátszelünk de attól még örülök a győzelemnek. Inkább a te felfogásodat nem értem, de azt hiszem ezzel sokan mások is így vannak.socio66 írta:rendben, akkor maradj meg egy egysejtű szintjén, aki habzó szájjal veri az asztalt, amikor a madridot segítik, aztán amikor a te csapatod kapja meg ugyanazt, az természetes, sőt ha valaki megemlíti, az takarodjon.VillaFCB írta:
ez aztán felfogás.
mindegy, páran azért egyetértettek, ennek örülök.
én úgy emlékszem, hogy azonnali piros volt.a kiállítás: az dupla sárga volt és a (laza)fejelés igenis egy sárgát "megért"
song pont annyit lökött rajta amennyit kellett. most visszanéztem, a 16-os előtt történt az eset. ha jobban megborítja simán benne van h kiállítják, vagy a vakegér befújja büntetőnek.nzxtpo írta:A második gólt meg nem is kell részleteznem, Busquets eladta, Song meg félt odatenni magát, mindketten ludasok, de Busi szerintem jobban benne volt.
ÍGY VAN! Aki ezeknek a győzelmeknek nem tud örülni, az a sima győzelemnek is csak fele annyira örül mint "mi".. Kapjatok már észbe.. jó hogy nem már átmásztok fehérbe.. szánalmas fórumozókra bukkantamAlcantara írta:Én meg azok helyében szégyellem magam, akik itt mártírkodnak! Ezt a játékot nem hófehér glasszékesztyűben vívják!
Kanosszajárást ne mutassunk be, azért mert éppen most a bíró a javunkra tévedett?
Nem szurkolók vagytok, csak okoskodó fotelfocisták!
Kiismerték a játékunkat, nem lehet évekig ugyanazzal a taktikával eredményesnek lenni (aztán nesze neked, a Barca erre azért rácáfoltBarcaman14 írta:Az eddigi játékunkat elnézve a Tito-érában, nem kis dolog, hogy még veretlenek vagyunk. Ezt a továbbra is remek csapatszellemnek és a küzdeni tudásunknak köszönhetjük. De ezen túl valami nem klappol úgy mint ahogy Pepnél volt. Sok hibával játszunk, rendkívül pontatlanok vagyunk, de szerintem mindenki látja, hogy valami nem az igazi.
Így pláne felértékelődik az idei teljesítményünk, de azért jó lenne ha visszatérnének az ellentmondást nem tűrő győzelmek és a jó játék is. Mert borítékolható, hogy ezzel a teljesítménnyel előbb utóbb bukni fogunk.
Ettől függetlenül 6-ból 6 megvan!
Visca el Barca