Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Fantasztikus hír! Akkor nem kérdés szerintem, hogy hol nézem a meccset! Kösz az infót!Pubi007 írta:Sziasztok!
Remélem nem szólok későn, de a minap kaptam egy levelet, hogy az El Clasicót meg lehet tekinteni pécsett az Uránia moziban, mozivásznon és a mozi hangrendszerét kihasználva! Eddig csak Bp volt mindig meghirdetve, hogy ott lehet közösen Barca meccset nézni, de most itt a lehetőség a pécsieknek is!
Tehát várunk mindenkit vasárnap 19:00-tól Pécsett az Uránia moziban!
Itt van amit kértek tőlünk a tulajok:
"A meccset a sport1tv-ről adjuk.
Rágcsálnivalót, ételt hozhattok be magatokkal.
Megkérünk titeket italt ne hozzatok be, pultunk nyitva lesz, italt, mogyorót, ropit tudtok vásárolni nálunk.
A meccset a karzatról, moziszékekből lehet megnézni, a nézőtéren szabad italt-ételt fogyasztani. Kivetíteni a mozivászonra fogunk, a mozi hangtechnikáját használva.
A rendezvény természetesen ingyenes. "
Várunk mindenkit, aki jó focit akar látni!
Én szívem szerint most már igen csak beraknám Villat a kezdőbe...szépen teljesít a sérülése óta...visca el barca írta:hát szerintem teljesen felesleges ekkora kavarás. tito sem fog most mindent felforgatni.Yaya(07-10) írta:Montoya vs Ronaldo? elég hülye ötletnek tűnik. ALves eddig mindig semlegesítette. Alba szerintem jobb, mint Adriano, bár a brazil bombáira idén lehet számítani. Sergio-Song középpálya valószínűleg kelleni fog, így Iniestát nyomnám fel a bal szélre, pedro pedig kezdhet a jobb oldalon. mondjuk Fabregast nem szívesen ültetném padra a sevillai meccs után.
remelem puyol és ini is tolja, és akkor tuti ez a kezdő lesz
vv - alves, puyol, masche, alba (adriano) - xavi, busi, ini - pedro (tello), messi, sancho.
nekem alba annyira nem meggyőző eddig, védekezésben a spanyol, támadásban adriano jobb.
cesccel nem tudom mi lesz, de én padoztatnám, jó most ász volt a sevilla ellen, de többet van rossz napja mint jó
elől meg hasíttatnám pedrot, aztán ha arbeola kifingott, jöhet tello.
hát szerintem teljesen felesleges ekkora kavarás. tito sem fog most mindent felforgatni.Yaya(07-10) írta:Montoya vs Ronaldo? elég hülye ötletnek tűnik. ALves eddig mindig semlegesítette. Alba szerintem jobb, mint Adriano, bár a brazil bombáira idén lehet számítani. Sergio-Song középpálya valószínűleg kelleni fog, így Iniestát nyomnám fel a bal szélre, pedro pedig kezdhet a jobb oldalon. mondjuk Fabregast nem szívesen ültetném padra a sevillai meccs után.
..tegnap már jött is a válasz: a Madrid (szerintem) egy erősen vitatható tizeneggyest kapott, utána kezdtek megukhoz térni... szóval az örök igazság: a bíró egyelőre része a játéknak, mikor kit fogsz ki...Rivaldo11 írta:Tavaly nem láttam olyan sok írást itt, hogy mekkora csalók a játékvezetők...csak éppen kb 10-12 pontot vettek el tőlünk. Ez van. Most meg ez. A madridistákat meg megértem. Azt hitték, pontokat vesztünk, beleélték magukat..erre nem.
Nekik kéne amúgy a legnagyobb csendben lenniük.
Egyetértek veled! A tavalyi évben, aki Madrid meccset látott, tucatszámra láthatott hasonló előnyt, "tévedést". Biztosan volt, aki tüzet okádott a Barca szurkolók részéről, én magam sem tartoztam közéjük, inkább azt láttam meg, nálunk mi volt a rossz, hogyan buktuk miatta a bajnokságot. Aki valaha, focizott, tagja volt szurkolói csoportnak, az ilyen bugyutaságokat nem is írna erre a fórumra.VillaFCB írta:Mégegyszer: Ha a Madridot segítik bosszankodok de nem verem az asztalt nem ordibálok, nem megyek egy fórumra sem szidni a bírót sem a Madridot. Inkább megtartom magamnak. Azonban a tegnapi meccsünkön, elismerem hogy volt egy kis hátszelünk de attól még örülök a győzelemnek. Inkább a te felfogásodat nem értem, de azt hiszem ezzel sokan mások is így vannak.socio66 írta:rendben, akkor maradj meg egy egysejtű szintjén, aki habzó szájjal veri az asztalt, amikor a madridot segítik, aztán amikor a te csapatod kapja meg ugyanazt, az természetes, sőt ha valaki megemlíti, az takarodjon.VillaFCB írta:
ez aztán felfogás.
mindegy, páran azért egyetértettek, ennek örülök.
Mégegyszer: Ha a Madridot segítik bosszankodok de nem verem az asztalt nem ordibálok, nem megyek egy fórumra sem szidni a bírót sem a Madridot. Inkább megtartom magamnak. Azonban a tegnapi meccsünkön, elismerem hogy volt egy kis hátszelünk de attól még örülök a győzelemnek. Inkább a te felfogásodat nem értem, de azt hiszem ezzel sokan mások is így vannak.socio66 írta:rendben, akkor maradj meg egy egysejtű szintjén, aki habzó szájjal veri az asztalt, amikor a madridot segítik, aztán amikor a te csapatod kapja meg ugyanazt, az természetes, sőt ha valaki megemlíti, az takarodjon.VillaFCB írta:
ez aztán felfogás.
mindegy, páran azért egyetértettek, ennek örülök.