2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Messit én jobban szeretném középen látni, vagy többször változtasson helyet. A Barca jobban játszott, de a befejezéseknél nem volt szerencséjük.nagyatyesz írta:Egyrészt azzal egyet kell értenem, ha valamikor ki kell kapnunk, és meg kell törni a veretlenségünket, akkor ez volt az a meccs, amikor ez belefért!
Másrészt viszont a Celtic kapusa ellőtt (és az egész Celtic előtt) le a kalappal! Sokan próbáltak már ellenünk különféleképpen játszani, na most ők 2 meccsen "nulláztak" le minket. Tudom, hogy az elsőn nyertünk, de az sem volt egyszerű! Tették a dolgukat és eredményt produkáltak!
Messit én nem láttam annyira gyengének, mint ahogy előttem írták! Szerintem ma nem volt rossz, csak az a baj, hogy egyesek mindig tőle várnák csak a csodát! Kifejezetten tetszett a jobb oldalon befelé húzós játéka....mint régen!
Nekem a védelemmel van inkább bajom! Nem csak a mai gólok miatt, hiszen az egyik pontrúgás volt, a másik meg meghatározhatatlan valami, de az, hogy minden meccsen kapunk 1-2 gólt, ez nem sok jót sejtet a jövőre nézve. Tudom én, hogy nincs/nem volt Piqué és Puyol, de akkor is. Lehet annak is köze van, hogy jobb oldalra egy Alveshez hasonló kifejezetten támadó szellemű jobbhátvédet igazoltunk, de lehet csak Alves formán kívülisége, esetleg a védők hiánya okozza...mindenesetre szerintem ott rendet kéne tenni, mert ki-ki meccseken tavasszal ezeken a dolgokon továbbjutás is elmehet!
Ezen csak mosolyogni tudok, de komolyan! Itt volt a világ legjobb erőcsatára, mire is mentünk vele? Úgy 40 milliót buktunk és a Bl-t.remontada írta:Messze még az idény vége, de szerintem ezzel a kerettel "csak" spanyol bajnokság és kupa lehet meg, a Bl nem. Ide kell egy erőcsatár a valóban jól védekező , speciálisan a Barcára készülő brit(olasz) csapatok ellen. Május végén visszatérek, hogy volt mint volt, addig is vamos Tito team:)
én úgy látom, hogy kilehet kapni tizenöt meccsenként (egyébként is lehetetlen lehozni veretlen egy szezont), de akkor úgy kapjunk ki, hogy mindent megtettünk a győzelemért, mindent megpróbáltunk. na, ez mind megvolt, akkor mi a probléma? még csak nem is estünk ki sehonnan, elsők maradtunk. a játék képére se mondhatjuk, hogy már nem domináljuk az ellenfeleket, és nem tudunk helyzetekig se jutni. akkor miért hisztiznek itt sokan?mess2009 írta:én meg ezen röhögnék ahogy te látsz, de nincs kedvem hozzá ez valójában szomorú. talán azt jól kezdted..."hogy szinte mindennel próbálkoztunk.... de a folytatás: csak sikertelenül! aki pedig a focit a Celtic-en kéri számon nekik azért van egy mentségük: győztek!
pl ilyenből lett alexis kapufája, ilyenből fejelt sajnos rossz helyre pedro (hosszúra kellett volna), és ilyenből lett egy pár tizenhatos előteréből elkövetett - amúgy bűn rossz - lövés. ha csak az egyikből gól lett volna, már megérte volna, ő meg nyilván nem tudhatja, hogy most befejezik-e a beadását.Alcantara írta:"Vesszek meg", ha nem ugyanezt gondoltam a sokadik beadása után.
Ráadásul ma elég jó százalékban sikerültek is, mind a kapu elé érkezett pár kivétellel.
Csak ki a francnak? Számíthatnak rá, hogy beadja 10 alkalomból 7-szer.
Legalább mondták volna neki, ne kínlódj, úgysem érkezünk!
Egy ideje "szajkózom" már én is midnen meccs után, hogy nyerünk-nyerünk de nem tetszik amit látok, csak nem fogalmaztam meg olyan markánsan mint te.csababarca írta:húú Bob,megleptél de kösziBob_Marley írta:csababarca hsz-vel egyet értek amit máshova írt![]()
Végülis tényleg jókor kaptunk ki,meg szerintem kellett is azért végre egy pofon,hátha belátják páran,hogy nem elég a majd csak lövünk egyet taktika.
Messi meg végre (fura ezt leírni két meccs után) gólt lőtt, kellett ez mert elég görcsös volt hétvégén meg most is,hátha ez megnyugtatja.
Szerintem nyugodtan beszélhetünk a bíróról. Amúgy nem szokásom felhozni őket, de legutóbb az Inter elleni Bl-elődöntő odavágóján láttam ennyire pofátlan hátszelet a hazai csapatnak. Elképesztően egyoldalúan ítélte meg a helyzeteket az első félidőben, folyamatosan elengedte a skótok durva belépőit és visszahúzásait, ehhez képest Song-ot első adandó alkalommal besárgázta.Bob_Marley írta:... a Celtics is remekül védekezett (bár az is igaz hogy a bíró az elején Songot gyorsan megszórta a skótokat nem de bíróról ne beszéljünk) ...
Azért ne mondd, hogy messi nem csinált semmit. Kapura veszélyes volt, és remek labdái is voltak a társai felé. Messi volt az, aki eltalálta a kaput, de a kapus védett. Megjegyzem könnyű dolga volt. Sajnálom, hogy Messi nem tudott győzelemmel ünnepelni.Mihu írta:Kritikán aluli, és már baromira elegem van abból, hogy idén ellenünk volt összesen 20 helyzete az ellenfeleinknek, ebből kaptunk 18 gólt. Ellenben a mi 120 helyzetünkkel, amiből rúgtunk 30 gólt. Ebben nem a védelem a legnagyobb ludas, hanem a támadóink, akik már-már eto'o-i magasságokba emelkednek. A kameruni is rúgott 30 gólt egy szezonban, igaz ehhez kellett neki legalább 150 helyzet...
Szögletnél a legkisebb fog egy nagydarab fekát, akikről köztudott, hogy baromi jó a fizikumuk...vicc az egész. Valdes is egy kézzel nyúl azért a rohadt labdáért, és most itt ne magyarázza nekem senki, hogy természetellenes testtartás lett volna két kézzel nyúlni a labdáért...tudom ajánlani ezeknek az embereknek, hogy írják be jutubra, hogy amazing touchdown, vagy bármi ilyesmi. Na ha az természetes testtartás, akkor megeszem a ruhás szekrényemet, bútorlapostól, vállfástól, ruhástól, mindenestől...
Az ötös sarkáról visszapasszolunk a 16-osra, a gól előtt is amit műveltünk, a vicc kategóriát súrolta...már itt szidtam mindnek az anyját, hogy miért nem rúgod rá?????????????????????????????
Minden kapus ellenünk játsza élete meccsét, viszont a mi kapusunk nem tudja senki ellen élete meccsét játszani...baromi jó...
Ilyen lövőtechnikájú játékosok 16-18 méterről úgy rúgják meg a labdát, mint valami homoszexuális...erő 0, helyezni meg csak úgy ímmel-ámmal...
Alves beadásait két oldalról lehet megvizsgálni...Az egyik az, hogy jól jöttek a beadások, csak rohadtul nem volt senki, aki érkezzen rá...ezt se értem egyébként...Másik oldal viszont az, hogy ha nem volt senki aki érkezzen rá, akkor mi a francnak adta be?
Messi megint sétált, semmit nem csinált egész meccsen. Ilyenkor mikor ilyen a szitu, akkor elvárnám hogy a 60. percben azt mondja neki Tito, hogy idefigyelj öregem, nem szeretnélek úgy meglátni a lefújás után, mint aki nem köpte ki mind a két tüdejét, és meg se bírjál szólalni a légszomj miatt...vagy ami mégjobb, magától gondolhatná ezt...de nem, ő még a 80. percben is olyan vígan sétálgatott, mint aki lesz..ja hogy mi lesz ma itt az eredmény.
Látszott azért, hogy a skótok is melyik oldalunktól féltek a legjobban. Alves mindig üresen volt, az Alba-Iniesta kettőst meg úgy levették a pályáról, hogy rossz volt nézni...
Kicsit fura, hogy azt mondtam nem régen, hogy ha ki kell kapni, akkor kapjunk ki a BL-ben, Glasgow-ban, és jóvan'...ehhez képest most kb szét bírnám verni a szobámat...faforgácsot csinálnék az összes szekrényemből, fiókomból, polcomból, ajtómból...
húú Bob,megleptél de kösziBob_Marley írta:csababarca hsz-vel egyet értek amit máshova írt
Mikaos írta:Legjobb helyen, legjobb időben kaptunk ki.
én meg ezen röhögnék ahogy te látsz, de nincs kedvem hozzá ez valójában szomorú. talán azt jól kezdted..."hogy szinte mindennel próbálkoztunk.... de a folytatás: csak sikertelenül! aki pedig a focit a Celtic-en kéri számon nekik azért van egy mentségük: győztek!kristop írta:ma az lesz az esti programom, hogy kiröhögöm az összes hozzászólót, aki olyanokat ír, hogy gyengén játszottunk, fantáziátlanul, lassan, beleszarva vagy csak egyszerűen rosszul. ti láttátok a meccset? nem attól játszunk jól, ha lövünk öt gólt, hanem ha jól játszunk. lőhetünk ötöt rossz játékkal is, és nullát jóval. mindkettőre volt már példa.
pörögtünk, szinte mindennel próbálkoztunk. beadások, visszapasszolt labdák, középen végig kijátszottakkal, távoli lövésekkel, egyéni akciókkal. az utolsó tíz percet meg még ennél is durvábban megtoltuk. itt annak kellene jönnie, hogy gratulálunk az ellenfél csapatának, mert nem sok csapat bírja ki még így is ellenünk, ők megcsinálták. és nem leosztani, hanem büszkének lenni a játékosokra, ahogy végig akartak, még a második gól után is.
Nincs itt világvégehangulat, csak nem a legjobbak az előjelek. Sajnos úgy megyünk most az oroszokhoz, hogy eredménykényszerben leszünk, márpedig a ruszki csapatoktól a hideg veríték kiráz. Híresen kellemetlen ellenfelei a Barca-nak, sokszor megtréfáltak már bennünket. Jó lenne már egy viszonylag erős kezdőt pályán látni, mert egy újabb zakóval nagy bajba kerülhetünk. Márpedig a Szpartak sem lesz szívélyesebb vendég, mint a Celtic.MichaaBee írta:Nem tudom, mi ez a nagy idegeskedés és világvége hangulat... Minden évben van ilyen meccsünk, a pörgéssel, akarással meg szerintem egyáltalán nem lehet panaszunk. Végig gyorsan járattuk a labdát, arról nem lehet tenni, hogy ilyen hibátlanul védekező csapat ellen ennyi helyzetünk volt. A játékot én nem kritizálnám, mint ahogy Titót sem. Egyáltalán nem értem, miért kritizálják sokan a játékot, amikor legalább olyan élvezetes, mint a Pep-érában, annyi különbséggel, hogy gyorsabb a labdajáratás és nagyobb a végén a küzdés.
Ez egy ilyen meccs volt, ahol nekünk semmi, nekik meg leesett egy szögletgól meg egy kirúgás utáni, ahol pont a csatár elé pattant a labda Xavi miatt. Nem kell betojni, nem is buktunk semmit, max annyit, hogy 2 meccs helyett így csak 1-en fogunk B csapatot pályáraküldeni...
Teljesen egyetértek!ahetaton írta:Meccsbe sem voltak. Engem meg az idegesít fel, ha nem a futball győz.Sanama írta:Ez fel tud idegelni... Nem helyzetekkel kell győzelmet kiérdemelni, hanem gólokkal. Nem bírom felfogni, hogy mit kell össze vissza beszélni, meg magyarázni mindent.A Celtic természetesen nem érdemelt győzelmet a 3 helyzetéért, de láttunk már ilyet:
Meccsbe sem voltak. Engem meg az idegesít fel, ha nem a futball győz.Sanama írta:Ez fel tud idegelni... Nem helyzetekkel kell győzelmet kiérdemelni, hanem gólokkal. Nem bírom felfogni, hogy mit kell össze vissza beszélni, meg magyarázni mindent.A Celtic természetesen nem érdemelt győzelmet a 3 helyzetéért, de láttunk már ilyet:
Ez fel tud idegelni... Nem helyzetekkel kell győzelmet kiérdemelni, hanem gólokkal. Nem bírom felfogni, hogy mit kell össze vissza beszélni, meg magyarázni mindent.A Celtic természetesen nem érdemelt győzelmet a 3 helyzetéért, de láttunk már ilyet: