2013.01.17. 09:41:31
Ami a meccsen feltűnő volt,hogy mennyivel dinamikusabb/lendületesebb a középpályánk,ha nem Xavi van benn,hanem mondjuk Thiago,az lehet,hogy kevésbé voltunk stabilak,de sokkal több vertikális passz, első szándékú bepassz van két védő közé,és ezzel sokkal veszélyesebbek is lettünk a kapura.
Éppen ezért is én inkább Xavit kezdettem volna,hogy egy fitt Malága ellen fárassza őket,mozgassa a csapatot,forgassa a labdát,és amikor már a fülükön veszik a levegőt a második félidőben,akkor jöhetett volna Thiago,és a lendülete,a direktebb játéka,és nyomni be mögéjük a jobbnál jobb labdákat,csak kamilláztak volna.
Persze ez csak utólagos okoskodás,de ha ez egy teljesen laikus szemmel is látható dolog,akkor nyilván ezt Tito is tudja.
Nekem jobban tetszett mindig is a játék Maestro nélkül (akit ennek ellenére a csapatunk 4.legfontosabb tagjának tartok, Messi,Ini,és Busi után)sokkal inkább játszunk kapura törően ha nem ő áll ott középen.
Egyébként meg senkit nem kell szidni,és nem kell a lincshangulat se Alexis,se senkivel szemben,játszottunk egy X-et pont jókor,így a fiúk megtanulják,hogy egy gól nem gól,és igenis hajtani kell a második félidőben is,a Celtictől kapott pofon is jót tett,ez a mini pofon is jókor jött,legalább nem szállnak el maguktól.
Visszavágón reaktiválni kell Busit,Piquét,és lesz ne mulass!!!