Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még az a szép benne, h legalább nem vagyunk gonoszakGareth Tello írta:version 3: leveszi, kapufára lövi, a kipattanó orrba találja, elkezd vérezni az orra, de a labda bepattan róla a kapubamiihii írta:[version1: amikor átvenné mellel, elcsúszik és jól orrba is vágja a bogyó, version2: gyönyörűen leveszi mellel, de a lövés pillanatában csúszik meg és úgy összerúgja a saját bokáját, h még szombaton is azt jegeli (plusz orrba veri a bogyó)
version 3: leveszi, kapufára lövi, a kipattanó orrba találja, elkezd vérezni az orra, de a labda bepattan róla a kapubamiihii írta:[version1: amikor átvenné mellel, elcsúszik és jól orrba is vágja a bogyó, version2: gyönyörűen leveszi mellel, de a lövés pillanatában csúszik meg és úgy összerúgja a saját bokáját, h még szombaton is azt jegeli (plusz orrba veri a bogyó)
Sanama írta: Már azt várom mikor csinál valamelyikőtök Alexis meme-eket![]()
Iniesta ugratta ki a leshatárról,Piqué átvette majd begurította a sarokba.Deus írta:Pont lemaradtam pike golrol...
Vki reszletezne hogy hogyan lotte? Fejes?
Beadta neki asszem iniesta balról, mellel leszedi, és kb 3 méterről a jobb alsó sarokba lőtte. De javitsatok ki ha nem így van.Deus írta:Pont lemaradtam pike golrol...
védők mögé beívelték, mellel levette,majd kapásból lerúgta a rövidbe ballal.Deus írta:Pont lemaradtam pike golrol...
Már azt várom mikor csinál valamelyikőtök Alexis meme-eketmiihii írta:Hát ez a Piqué gyerek meg mit keresett ott?
Akárhogy is, hatalmas gól akasztottEzt majd edzésen gyakorolhatná Alexis-szel
Kellett, mint egy falat kenyér