Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
osztom.miihii írta:Én inkább egy Tello-Fabre cserében gondolkodnék. Ini mehetne középre, Tello meg szétfutná a kinyíló Malagát.Gareth Tello írta:Jöjjön már Thiago.
Ez meg a másik vicc:miihii írta:Én inkább egy Tello-Fabre cserében gondolkodnék. Ini mehetne középre, Tello meg szétfutná a kinyíló Malagát.Gareth Tello írta:Jöjjön már Thiago.
Én inkább egy Tello-Fabre cserében gondolkodnék. Ini mehetne középre, Tello meg szétfutná a kinyíló Malagát.Gareth Tello írta:Jöjjön már Thiago.
Még az a szép benne, h legalább nem vagyunk gonoszakGareth Tello írta:version 3: leveszi, kapufára lövi, a kipattanó orrba találja, elkezd vérezni az orra, de a labda bepattan róla a kapubamiihii írta:[version1: amikor átvenné mellel, elcsúszik és jól orrba is vágja a bogyó, version2: gyönyörűen leveszi mellel, de a lövés pillanatában csúszik meg és úgy összerúgja a saját bokáját, h még szombaton is azt jegeli (plusz orrba veri a bogyó)
version 3: leveszi, kapufára lövi, a kipattanó orrba találja, elkezd vérezni az orra, de a labda bepattan róla a kapubamiihii írta:[version1: amikor átvenné mellel, elcsúszik és jól orrba is vágja a bogyó, version2: gyönyörűen leveszi mellel, de a lövés pillanatában csúszik meg és úgy összerúgja a saját bokáját, h még szombaton is azt jegeli (plusz orrba veri a bogyó)