Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tényleg kezd már kicsit sok lenni belőled és Deunemtudomhogykellleírnimivelmégnemisjátszottanagycsapatbanfeuból:)shutterisland írta:változhatna például a felállás és a kezdő 11.Vajon mi változhat 3 hét alatt?
villa és thiago nálam mindenképp játszana, de bedobnám tellot is mindegy-mindegy alapon, ha nem akar összejönni.
deulofeut nem említem meg, mivel nyilván keretben sem lesz, de ő is azt a játékstílust képviseli, ami ILYEN HELYZETEKBEN (amikor ugyebár a passzjátékkal helyzetet sem tudunk kialakítani) nyerő LEHET.
nekik kell menni direktebben, gyorsabban, attraktívabban, azt majd lesz valami.
ha halál lesz, legyen hősi halál, ne félpályán tanácstalanul adogató szr.
változhatna például a felállás és a kezdő 11.Vajon mi változhat 3 hét alatt?
Én meg azt érzem, h lesz egy erősen véleményes gólunk, legyen az kamu tizi után vagy les v akármi (, ami után megint lehet majd szénné oltani minket). Már a meccs után is ez ugrott be vmiért és azóta sem múlt el, tehát nevezhetjük meggyőződésnek is lassanGareth Tello írta: Én amúgy most éppen azt érzem, hogy meglesz, az Inter ellen nem lett meg, evidens, hogy egy nagyon hasonló szituációban (kétgólos hátrány, Camp Nou, milánói csapat) most továbbjutunk. Persze ehhez azzal a hozzáállással kell kimenni a pályára, amit az avám ír.
Illetve nagyon sokat számítana, ha Tito akkor már a kispadon ülhetne...
Naná, a végén még Pinto is lő egyet szabadrúgásból.Sanama írta:Nem értem miért aggódtok. Sanchez a kezébe veszi a dolgokat, és 15 perc alatt lő 2gólt, aztán a 2. félidőben még Pedro is lő 2őt, sőt még Fabregas is megajándékoz minket egy értelmes játékkal, és lő 1et![]()
mert unalmas és semmitmondó? ha nekünk laikusoknak lejött, hogy teljesen felénk nőttek szerdán, akkor nyilván nekik is, szakértőknek, ettől függetlenül lehet pozitívan és magabiztosan a jövőbe tekinteni, ez nem zárja ki azt, hogy tisztában vannak a gondokkal és megpróbálják kijavítani.#David Villa# írta: Mért nem lehet azt nyilatkozni, hogy megpróbáljuk megfordítani, mindent megteszünk?
.
Deus írta:
Nálam is ugyanez a probléma. Az rendben van, hogy optimisták, meg így kell hozzáállni az egészhez, stb... de akkor is nem kéne, mármint burkoltan kellene nyilatkozni, nem pedig nagy arccal kiállni a sajtó előtt, h sima lesz, továbbjutunk, stb. mert ha kiesünk, akkor szépen nézhetünk ki...
Inkább másképpen kellett volna nyilatkozni, pl. "hiszek abban, hogy kijavíthatjuk a hibát", "bele kell adnunk mindent", stb... Erre fabre felteszi a vagyonát a továbbjutásra... Pedig holott ő volt az egyik legrosszabbul játszó játékos az odavágón... Én a helyében baromira óvatosan nyilatkoznék, és nem pedig hősködni a média előtt.
Dettó. 2-1 lesz szerintem, vagy ha túl optimista vagyok, akkor 3-1.connor írta: Ez alapján is szinte biztos vagyok benne (99%), hogy győzni fogunk a Milan ellen, de kiesünk.
Nálam is ugyanez a probléma. Az rendben van, hogy optimisták, meg így kell hozzáállni az egészhez, stb... de akkor is nem kéne, mármint burkoltan kellene nyilatkozni, nem pedig nagy arccal kiállni a sajtó előtt, h sima lesz, továbbjutunk, stb. mert ha kiesünk, akkor szépen nézhetünk ki...#David Villa# írta:Eszem eldobom. Nem elég, hogy akkora pofont kaptunk, mint ide Buda, még megy a szájalás is.
Fabregas bármibe fogadna, hogy tovább megyünk, Roura is biztos benne. Két legnagyobb ludas a legbiztosabb. Fabregas bűn gyenge volt, Roura, meg azt sem tudta milyen rendezvényen van, semmit nem tudott reagálni a Milán taktikájára.
Azt hittem kicsit visszavesznek az arcból a pofon után.
Mért nem lehet azt nyilatkozni, hogy megpróbáljuk megfordítani, mindent megteszünk?
Csalódtam az eredményben, és csalódom a fiúk hozzáállásában is, na meg a stáb teljes tanácstalanságában....
szerintem teljesen érthető h sokan világvégének élik meg h minden bizonnyal kiesünk. gondolj bele, van egy középkategorias fizetésed, meg egy középkategorias életed, aztán szépen felépíted a karrieredet, luxus láz, luxus autók, luxus nők, aztán egy napon arra ébredsz h megint suzukival jársz....torotam írta:Ezzel nagyon egyet tudok érteni! Bennem is az fogalmazódik meg, hogy a 2000-es évek elején egy ilyen eredmény nem okozott ekkora felháborodást, sőt, volt idő mikor felugrottunk Rivaldo BL indulást érő ollózására. Ma pedig világvége hangulat uralkodik mindenkin...mess2009 írta: valószínű hogy lejjebb kell szállítanunk az ígényeinket az lehet a megoldás, és arccal a még lehetséges sikerek felé fordulni.
Ezzel nagyon egyet tudok érteni! Bennem is az fogalmazódik meg, hogy a 2000-es évek elején egy ilyen eredmény nem okozott ekkora felháborodást, sőt, volt idő mikor felugrottunk Rivaldo BL indulást érő ollózására. Ma pedig világvége hangulat uralkodik mindenkin...mess2009 írta: valószínű hogy lejjebb kell szállítanunk az ígényeinket az lehet a megoldás, és arccal a még lehetséges sikerek felé fordulni.
Nincs másik csapat a Barcelonán kívül, amivel akár egy kicsit is szimpatizálnék, de a tegnapi Liverpoolnak hatalmas tisztelet. Látszott az elszántság, az akarat, úgy mentek végig a meccsen az első perctől kezdve, mint a mérgezett egér, Hulk gólja után sem adták fel.shutterisland írta:egy kis bíztatás a mai EL-ből:
a zenit otthon verte 2-0-ra a poolt, ma 3-1-re nyertek otthon a vörösök, így idegenben lőtt góllal kiestek.
de azt az egy gólt is úgy kapták, hogy carragher röviden adta haza, kapitális baki volt, és azzal lett ma 0-1.
(Köszigergo9 írta:
miihii!
Először is boldog szülinapot utólag!![]()
Más azért a tavalyi cselzi meccset kivenném a kalapból mert ott abszolút balszerencsénk volt tegnap viszont azt kaptuk amit megérdemeltünk.
Visszavágón elsősörban Xavit nem szeretném a csapatban látni.
DelaBarca írta:
Forrásaim személyek, nem linkek, elsősorban politikai megközelítésűek, így aligha hihetném, hogy valaha is hozzájutsz. Ehhez kapcsolódik Pep szerepe is, mikor katalánul beszél vhol Ázsia szélén, ahol a jakok se értik. Ténykedése sokkal összetettebb, mint azt felvetettedmég akkor is, ha - gondolom - idézőjelesen tetted. Mindenesetre Laportát pártjával együtt bejuttatta a parlamentbe. Mellékesen ezt itt a fórumban is megírtam, a Yaya Toure posztban a KATALÁN VÁLASZTÁSOK ELŐTT KÖZEL FÉL ÉVVEL, a szokásos értetlenség és gúnyolódás mellett.
DelaBarca írta: Először is két alapvető dolgot, ami láthatóan hiányzik a köztudatból.
ad1: A futballban évek óta TITO VILANOVA az ész. Guardiola játékosadása-vevése hibáit leszámítva jól kiegészítette
Remélem hogy ezek a személyek az Idézet gomb használatával is tisztában vannak és hamarosan informálnak mert eléggé átláthatatlan amit írsz.Forrásaim személyek, nem linkek, elsősorban politikai megközelítésűek, így aligha hihetném, hogy valaha is hozzájutsz.