Mikaos írta:Ez igazságtalan, nem érdemlik meg ezek!
Tény, hogy nem játszunk olyan jól, de hogy a Madrid 1 góllal sem jobb nálunk, az biztos (sőt!). Ezt bármelyik csapat meg tudja csinálni, hogy beáll védekezni, és 3 kontratámadást vezet. Csak egyszerűen ezeknek ma (IS) minden bepattan. Lehetett volna úgy is, hogy nem találnak be egyszer sem - pontosan ugyanannyi esély volt rá.
Mourinho, alias a labdarúgás tönkretevője, meg mehet oda, ahova gondolom. Mert az egy dolog, hogy tönkretesz valamit, de hogy még ezzel nyer is...az már kicsit sok.
Miért ne érdemelnék meg? Bocsi, de ezzel nem értek egyet. A tény, hogy nem játszunk olyan jól állításod is sántít, mert jól ugyan nem játszunk, viszont borzalmasan igen. Az utóbbi pár mérkőzésen nem látom azt, hogy hajtanak, küzdenek a srácok. Erőltetjük a semmit nem érő tili tolit egy olyan csapat ellen, ahol én mezei paraszt szurkoló látom, hogy esélytelen feltörni, de a képzett szakemberek nem veszik észre. Ha meg az az érv, hogy nem adjuk fel a filozófiát, akkor kedves barátaim, szokjunk hozzá a következő években a szűkebb kupaáradathoz, mert kiismert minket a futballvilág, és ha egy hangyányival is erősebb csapattal kerülünk össze, mint a Granada, akkor bajban vagyunk. Ja, hogy már ellenük is az volt.
Én mindig is szerettem, és szeretni is fogom a Barcelonát, szeretni fogom, és nem dicsőíteni, istenként tisztelni őket. Ha nem megy a szekér, akkor kinyilvánítom a nem tetszésemet. Itt valami másra van szükség, valami újításra.
Örüljünk a bajnoki címnek !
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!