Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Remélem nem csalódok. Vagy essünk ki rossz játékkal vagy amit inkább szeretnék persze hogy 3-0 legyen. Jó játékkal ne essünk ki mert nem akarom átélni a tavalyi Chelsea elleni párharcotpitta19 írta:Nem tudom mi van velem, de rohadtul IZGULOK!!!
Alba marha jól fut el az alapvonal felé, ebben mindenképpen jobb. Viszont ezt a fajta játékot sose játsszuk emberemlékezet óta a nagycsapatok ellen. Adriano viszont félelmetesen lő távolról és rendkívül gólérzékeny. Ennyi logikája lett volna, de már látom a szemem előtt, hogy megint úgy lehozunk egy meccset, hogy 1 cselt nem csináltunk meg az alapvonal felé és még át se lőttük őket.mess2009 írta: Alba vagy Adriano nem látok lényegi különbséget
Lehet, igazad van...#David Villa# írta:Felállt védelem ellen Tellonak?nonomo írta:Tellonak kellett volna kezdenie, nem Pedronak vagy Sáncheznek...Sipi24 írta:csak azt nem értem miért Pedro kezd miért nem Sanchez ? Én azért bízok a továbbjutásban, azért nem olyan erős ez a Milan, hogy ne lehessen őket megverni vagy 3-0-ra
Láttad már kezdőként?
Sánchez Villát fogja váltani a 70. percben
Tello nagyon gyenge volt a hétvégén. Fel se merült hogy a kezdőben lehetnonomo írta:Tellonak kellett volna kezdenie, nem Pedronak vagy Sáncheznek...
Felállt védelem ellen Tellonak?nonomo írta:Tellonak kellett volna kezdenie, nem Pedronak vagy Sáncheznek...Sipi24 írta:csak azt nem értem miért Pedro kezd miért nem Sanchez ? Én azért bízok a továbbjutásban, azért nem olyan erős ez a Milan, hogy ne lehessen őket megverni vagy 3-0-ra
Tellonak kellett volna kezdenie, nem Pedronak vagy Sáncheznek...Sipi24 írta:csak azt nem értem miért Pedro kezd miért nem Sanchez ? Én azért bízok a továbbjutásban, azért nem olyan erős ez a Milan, hogy ne lehessen őket megverni vagy 3-0-ra
A 2 Real meccs előtt is mindenki optimista volt, és szinte megszámolatlanul jöttek a nyilatkozatok, hogy bejutunk a kupadöntőbe, és annál is inkább a bajnoki meccs előtt. Már nem tudom hány játékosunk mondta el, hogy itt továbbmegyünk. Lehet hinni az üres szavakban, mert ezeknek annyi valóság alapja van, hogy én egyszer a Barcában játszom. Mindent bele lehet beszélni ebbe a történetbe, de tudjuk, hogy a szövegeléseknek mi szokott a vége lenne. Mi meg próbálunk az utolsó szalmaszálba is kapaszkodni. Legyen úgy jussunk tovább, de csodát itt senki se várjon, mert egyáltalán nem reális.nagyatyesz írta:Basszus ennyire sok pesszimista embert! Van 90 perc a párharcból, hazai pályán, egy papíron gyenge Milan ellen, a világ legjobb csapata vagyunk - bár vitán felül nem a legjobb formában -, de hitte volna bárki 3 hete Milánóban, hogy majd 2-0-ra verik a nagy Barcát!?? Nem, mivel nem ők ilyen jók, hanem mi voltunk gyengék!
Szóval itt a lehetőség, hogy mindazt, amit összehordtak az újságok, az optimista játékosok, szakvezetők....mindez kimenjen a pályára és hozzon le egy jó meccset a Milan ellen, úgy hogy legyen esélyünk a továbbjutásra!

Már megbocsáss, de Xavi a EB óta nem passzol előre normálisan. Ha megkapja a labdát megpasszolja a szokásos alibi hátrapasszát Piquének vagy Victornak. Oké, hogy nálunk van a labda, de nincs semmi értelme, ha nem halad a játék. Lehet, hogy Thiago pontatlanabb, de sokkal jobban, offenzívebben játszik, mint Xavi és szerintem a Milan ellen pont ez kell, nem a mostanában játszott alibi tili-toli. Semmi értelme.tossademar írta:Hogy xavi mit keres a kezdőben?????? Ez nem kérdés. Lehet, hogy az elmúlt időszakban lassította a játékot, de kérdezem én, hogy ki volt az aki lendületet adott neki (JÁTÉKNAK)??? Kb. SENKI! Szerintem kell Xavi a kezdőbe. Írtátok, hogy Thiago kellene helyette. Thiago???!!! Úgy kell őriznünk és tartanunk a labdát mint a kincset, Thiagoval ez nem megvalósítható. Életveszély.
Komoly neved van...Xaby Hernandez írta:Pedro Messi Villa - 3 gól meglesz, csak ne kapjunk.
Visca el Barcaaaa!!!