2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
konkrétan minden bajnoki bl és kupa meccset láttam idén.Mezner2 írta:Ezért kell nézni is a meccseket,és nem csak a statisztikákat,mert ha így tennél,akkor tudnád,hogy mit nyújtott ősszel,és mit tavasszal !fcbarca78 írta:9 gól, 9 gólpassz
nem tudom a többiek statját, de a tippem h csak messi van előtte. És mégis úgy érződik mintha ő lenne az antikrisztus ( hazai meccsen már kifütyülgették stb.). Persze a játékon lehetne javítani, de azér nem annyira gáz a helyzet
Ezért kell nézni is a meccseket,és nem csak a statisztikákat,mert ha így tennél,akkor tudnád,hogy mit nyújtott ősszel,és mit tavasszal !fcbarca78 írta:9 gól, 9 gólpassz
nem tudom a többiek statját, de a tippem h csak messi van előtte. És mégis úgy érződik mintha ő lenne az antikrisztus ( hazai meccsen már kifütyülgették stb.). Persze a játékon lehetne javítani, de azér nem annyira gáz a helyzet
1 jó meccs miatt a 19.helyezett ellen??? félreértés ne essék,én szurkolok neki,de azért maradjunk két lábbal a földön,az idei tavaszi teljesítménye 000fcbarca78 írta:remélem a fabre hurrogok miost elgondolkodnak. Többet érdemel ez a srác mint amit a szurkolóktól kap
Nem is álltunk vissza!visca el barca írta:most nem szabad visszallni. simán benne van egy történelmi verés. igaz h a mallorca az ellenfél, de egy brutális erofitogtatás nem árt
Tolnék még a 70. percben egy Alves Adriano-t csak ugye Adriano szokásos izomsérülését tölti. Esetleg Alves Abidal-t és Abidal kimenne balra kocogni...FCB-Mate-FCB írta:Én is szednék már le mindenkit!Tobias88 írta:Kellene egy Pique Dos Santos csere és bemenne Song hátra. Ez mellett meg egy Iniesta Villa csere mondjuk