Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért kell nézni is a meccseket,és nem csak a statisztikákat,mert ha így tennél,akkor tudnád,hogy mit nyújtott ősszel,és mit tavasszal !fcbarca78 írta:9 gól, 9 gólpassz
nem tudom a többiek statját, de a tippem h csak messi van előtte. És mégis úgy érződik mintha ő lenne az antikrisztus ( hazai meccsen már kifütyülgették stb.). Persze a játékon lehetne javítani, de azér nem annyira gáz a helyzet
1 jó meccs miatt a 19.helyezett ellen??? félreértés ne essék,én szurkolok neki,de azért maradjunk két lábbal a földön,az idei tavaszi teljesítménye 000fcbarca78 írta:remélem a fabre hurrogok miost elgondolkodnak. Többet érdemel ez a srác mint amit a szurkolóktól kap
Nem is álltunk vissza!visca el barca írta:most nem szabad visszallni. simán benne van egy történelmi verés. igaz h a mallorca az ellenfél, de egy brutális erofitogtatás nem árt
Tolnék még a 70. percben egy Alves Adriano-t csak ugye Adriano szokásos izomsérülését tölti. Esetleg Alves Abidal-t és Abidal kimenne balra kocogni...FCB-Mate-FCB írta:Én is szednék már le mindenkit!Tobias88 írta:Kellene egy Pique Dos Santos csere és bemenne Song hátra. Ez mellett meg egy Iniesta Villa csere mondjuk
Én is sokat savaztam, de egy ilyen első félidő után ne gyenge csapatozzunk már.TT írta:fabre a helyén játszik
na meg szabadabban
meg egy gyenge csapat ellen