Míly meglepő mi kapuk a Bayernt,és a Real a Dortmundot...Hiába a Barca Real döntőben lenne a pénz,és mi hamarabb verjük a Bayernt mint a Real,szal így volt a legvalószínűbb hogy ez összejöhet,és hát "véletlen" ez is lett...

Azért kiváncsi vagyok mikor lesz nagyobb balhé a UEFA sorsolások egyértelmű bundázási miatt,de mind1...
Amúgy megha ki tudjuk verni az idei Bayernt,akkor meg is nyerjük...Jobb ez a Bayern mint a másik 2 ellenfél...
A madridtól meg nem kell parázni,okés amikor nem volt edzőnk,meg erőnlétileg mélyponton voltunk,akkor domináltak minket...De a szuperkupa meccseken simán jobbak voltunk,mi basztuk el...A kupa meccsen is madridban is simán nyerünk ha Perdro berúgja és 2-0...Sőt még amikor 10 emberrel játszottunk madridban,akkor is jobbak voltunk mint a Real a saját stadionjában 11el...Nem akkor nagy kunszt ezt a Realt felülmúlni,ha rendesen odarakjuk magunkat...Annyit kell változtatni,hogy Alves kevesebbet szaladgáljon fel,akkor lesz hátul védelmünk és nem kapunk róla meccsenként 2 gólt,Ini középen Xavi mellett,akkor nem veszítünk annyi labdát amiből lehet kontrázni,elől meg 3 csatárral,hogy Messin kívül a másik 2 elvigye az embereket,és megnyissa a madridi védelmet,meg elvonja a figyelmet,hogy Messit ne tudják leszedni...Ennyi...Mellette ha olyan lelkesedés lesz mint a Milan elleni visszavágón,akkor nyerünk...
De azért várjuk még ezzel, csak azért írtam le,mert mindenki ezen parázik nehogy a döntőben verjen minket a madrid...Azért nem feledjük a Dortmund idén 2 meccsen múlta felül játékban a madridot,egyszer nyertek,egyszer x...Mégegyszer ilyen rosszul mint a Malaga ellen meg nem fognak játszani,pláne nekik sincs már más lényegében csak a BL...
A bayern nekünk meg marha nehéz ellenfél az tuti...Idén nehezebb mint a Real,pláne védelmünk is kérdéses...Bár azt azért tartom,hogy a bayern idén nem talákozott még olyan csapattal aki dominálni tudta őket...Sztem nem kis bajban lesznek mikor megesszük a középpályájukat úgy ahogy van...A labdát meg csak képen fogják látni...És megjegyzem azért kicsit más a támadósorunk mint pl a Juvénak,ahol ez a legnagyobb baj,hogy nincs egy értelemes csatáruk...Messi többet ér mint az egész Juva támadóalakzat,és azért az rendre bebizonyosodik,hogy nagy hiba komolytalanul venni Villát,vagy akár még Pedrot is...Sztem ha idegenben lehozzuk egy rúgott gólos xel,itthon nem lesz nagy problémánk azért...De nehéz lesz,az is tuti,meg mostmár nem lehet gyermeteg hibákat elkövetni,mint eddig rendre tettük...Ha ezek elmaradnak továbbjutunk,de persze ez papíron jól hangzik,amúgy marha nehéz lesz...Visca el Barca!