Egyéb Barça meccsek
ezért kell egy klasszis védő, mert megint kritikán aluli volt a helyezkedés...
Ez bizony bement!
Barca - Més que un club!
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Szokásos. Az ilyen hülyeségekből szokott gól lenni, mint ez a Bartra hiba. Az meg, hogy szöglet, az már egyáltalán nem lep meg.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Ez a Sánchez katasztrófálisabb mint tavaly,az előbb is annyi csetlett botlott össze vissza,hogy majdnem a lábát törte, de tényleg olyat piruettezett magától, hogy utána fájós tekintettel el kezdte húzni a lábát! 

Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
http://livetv.ru/en/eventinfo/180637_le ... barcelona/
egyik legjobb oldal, mindig van SopCast link, és általában HD-ban. Bari meccsen nem biztos, de az idényben mindig van.
egyik legjobb oldal, mindig van SopCast link, és általában HD-ban. Bari meccsen nem biztos, de az idényben mindig van.
- Capon
- Llegenda del Barça
és még ezt is http://oleole.hu/foci-tv választhatod csabi.
A kezdőt illetően azt hittem, hogy minden lehetőséget megragadunk, hogy Messit és Neymart mihamarabb összeszoktassuk.
A kezdőt illetően azt hittem, hogy minden lehetőséget megragadunk, hogy Messit és Neymart mihamarabb összeszoktassuk.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Capitá del Barça
Kezdő:Pinto-Montoya-Sergi Gómez-Bartra-Adriano-Song-JDS-Sergi Roberto-Alexis-Messi-Tello
köszönöm a válaszokat.
- pezZy
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Én mindig ezt használom, szinte sose áll le a közvetítés.
http://www.pirlotv.tv/
Remélem tudtam segíteni
http://www.pirlotv.tv/
Remélem tudtam segíteni

"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Culé per sempre!!
Az esti meccset sajnos egyik Magyarországon fogható csatorna sem közvetíti. Valaki majd streamet tud adni? Előre is köszönöm.
A jó, öreg stream!
Mit csinálnák nélküled! Most nézem, a Gampert se fogja egyik magyar csatorna sem közvetíteni. Haaa... 

- Castiel
- Capitá del Barça
Valami Lengyel csak adjaBarcaman1993 írta:Sztem nem adja egyik csatorna sem.maister6000cm3 írta:Halihó srácok, valaki nem tudja esetleg, hogy melyik csatorna közvetíti a holnapi meccset? Köszi előre is.

Streamen követni lehet majd egyébként sztem!

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Még egy kérdés. Honnan érdemes jegyet venni, rendelni? Amit az oldal ajánl, ott nincs csak a Santos és a A.Madrid meccsekre jegy.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Sztem nem adja egyik csatorna sem.maister6000cm3 írta:Halihó srácok, valaki nem tudja esetleg, hogy melyik csatorna közvetíti a holnapi meccset? Köszi előre is.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Halihó srácok, valaki nem tudja esetleg, hogy melyik csatorna közvetíti a holnapi meccset? Köszi előre is.

Köszönöm szépen a gyors válaszodat.
Megpróbálkozom velük.
Köszönöm.
Megpróbálkozom velük.
Köszönöm.
BritishKnight írta:https://www.facebook.com/RabbitBike?fref=tslalisebo írta:Sziasztok.
Szeptemberben vagy oktoberben mennénk páran ki Barcelonába meccset nézni. Mivel még nem voltunk arra érdeklődnék, hogy esetleg tudna e valaki segíteni szállás ügyben. Valaki esetleg élt e már valaki a Barcelona Szállás-sal?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv
Lajos
Írj nekik. Magyarok, és szállást is tudnak adni viszonylag olcsón és rengeteget segítenek. Nekem pozitív róluk a véleményem.
- BritishKnight
- Capitá del Barça
https://www.facebook.com/RabbitBike?fref=tslalisebo írta:Sziasztok.
Szeptemberben vagy oktoberben mennénk páran ki Barcelonába meccset nézni. Mivel még nem voltunk arra érdeklődnék, hogy esetleg tudna e valaki segíteni szállás ügyben. Valaki esetleg élt e már valaki a Barcelona Szállás-sal?
Üdv
Lajos
Írj nekik. Magyarok, és szállást is tudnak adni viszonylag olcsón és rengeteget segítenek. Nekem pozitív róluk a véleményem.
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Sziasztok.
Üdv
Lajos
Üdv
Lajos
-
- Az Év fórumozója 2013
Azt sajnos nem, de fent van a teljes meccs a YouTube-on, ha az megfelel.aynas írta:a tegnapi valarenga elleni meccsről esetleg egy torrentet tud valaki?
Első félidő
Második félidő
a tegnapi valarenga elleni meccsről esetleg egy torrentet tud valaki?
- Capon
- Llegenda del Barça
Igazából annyira gyengusz volt az ellenfél, hogy túl sok gondot nem okoztak így végül is mindenki elég jól tolta (most nem a Bayern volt az ellenfél).Gery0704 írta:Nemtudtam nézni a meccset valaki lenne szíves nagyjából leírni hogy ki játszott jól?köszi előre is
Messinek voltak szép labdái a társak felé és a gólja mellé adott is 2 nagyszerű gólpasszt.
De egyébként ha valakit ki kéne emelnem akkor az talán Song lenne. Elég magabiztosan játszott szerintem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Nemtudtam nézni a meccset valaki lenne szíves nagyjából leírni hogy ki játszott jól?
köszi előre is

tulajdonképpen épp annyira nem szabad semmiféle következtetést levonni a mai meccsből, mint a Bayern elleniből. (bár csak az első félidőt volt türelmem megnézni a stream és a reklámjai miatt) de az általam látott ~30+ percben a valerenga egy alsóbivalybasznád B szintjén játszott, ennél a spanyol bajnokság utolsó helyezettje is fényévekre van. Mindazonáltal S. Roberto játéka még mindig ígéretes, akárcsak Song.ZBarca írta:0-7: ez már végeredmény! Volt egy játékos nálunk az első félidőben aki nagyon jól cselezett ott a középpálya közelében, de nem láttam, ki volt az, rossz minőségű volt a stream. A szélsőink gyorsak voltak, de nálam akkor is Messi volt a legjobb! Két gólpassz, egy gól volt a mérlege, plussz szép cselek! Lehet, hogy a Bayern ellen beleolvadt a játékba, de most igen jó volt! Kérdem én: egy Ronaldo mit tudott volna csinálni egy Bayern védelemmel? Valószínüleg ő se sokat!
jó kis edzőmeccsvolt, különösen az első 15 perc tetszett. most egy kissé feltűnő volt, hogy mennyire Messire játszottak de legalább csipkedte magát egy kicst! látszik még rajta, hogy hamar elfogy a levegő, gondolom majd fokozatosan lenül játékba. a fiatalok szépen játszanak bámulatos a labdabiztonságuk amit én hiányolok(már ezeknél is) hogy nem képesek egy egészséges kontratámadásra, a 16-os előtt megtorpannak a mindenáron passz kedvéért.
lassan megjönnek a többiek is, itt az új edző hajrá fiúk!
lassan megjönnek a többiek is, itt az új edző hajrá fiúk!