2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Valami Lengyel csak adjaBarcaman1993 írta:Sztem nem adja egyik csatorna sem.maister6000cm3 írta:Halihó srácok, valaki nem tudja esetleg, hogy melyik csatorna közvetíti a holnapi meccset? Köszi előre is.
Sztem nem adja egyik csatorna sem.maister6000cm3 írta:Halihó srácok, valaki nem tudja esetleg, hogy melyik csatorna közvetíti a holnapi meccset? Köszi előre is.
BritishKnight írta:https://www.facebook.com/RabbitBike?fref=tslalisebo írta:Sziasztok.
Szeptemberben vagy oktoberben mennénk páran ki Barcelonába meccset nézni. Mivel még nem voltunk arra érdeklődnék, hogy esetleg tudna e valaki segíteni szállás ügyben. Valaki esetleg élt e már valaki a Barcelona Szállás-sal?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv
Lajos
Írj nekik. Magyarok, és szállást is tudnak adni viszonylag olcsón és rengeteget segítenek. Nekem pozitív róluk a véleményem.
https://www.facebook.com/RabbitBike?fref=tslalisebo írta:Sziasztok.
Szeptemberben vagy oktoberben mennénk páran ki Barcelonába meccset nézni. Mivel még nem voltunk arra érdeklődnék, hogy esetleg tudna e valaki segíteni szállás ügyben. Valaki esetleg élt e már valaki a Barcelona Szállás-sal?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv
Lajos
Azt sajnos nem, de fent van a teljes meccs a YouTube-on, ha az megfelel.aynas írta:a tegnapi valarenga elleni meccsről esetleg egy torrentet tud valaki?
Igazából annyira gyengusz volt az ellenfél, hogy túl sok gondot nem okoztak így végül is mindenki elég jól tolta (most nem a Bayern volt az ellenfél).Gery0704 írta:Nemtudtam nézni a meccset valaki lenne szíves nagyjából leírni hogy ki játszott jól?köszi előre is
tulajdonképpen épp annyira nem szabad semmiféle következtetést levonni a mai meccsből, mint a Bayern elleniből. (bár csak az első félidőt volt türelmem megnézni a stream és a reklámjai miatt) de az általam látott ~30+ percben a valerenga egy alsóbivalybasznád B szintjén játszott, ennél a spanyol bajnokság utolsó helyezettje is fényévekre van. Mindazonáltal S. Roberto játéka még mindig ígéretes, akárcsak Song.ZBarca írta:0-7: ez már végeredmény! Volt egy játékos nálunk az első félidőben aki nagyon jól cselezett ott a középpálya közelében, de nem láttam, ki volt az, rossz minőségű volt a stream. A szélsőink gyorsak voltak, de nálam akkor is Messi volt a legjobb! Két gólpassz, egy gól volt a mérlege, plussz szép cselek! Lehet, hogy a Bayern ellen beleolvadt a játékba, de most igen jó volt! Kérdem én: egy Ronaldo mit tudott volna csinálni egy Bayern védelemmel? Valószínüleg ő se sokat!