Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kis túlzással mindig is pocsék volt. előszezon, de vmi lengyel közép$zar csapat ellen és már megint nem tudja, hol van. amit bayernék csináltak vele, arról meg ne is beszéljünk inkább. nem megoldás semmilyen szinten, attól, hogy fiatal meg saját nevelés és pont jelenlegi hiányposzton játszik még nem lehet beépíteni, mert az esetek többségében sajnos teljesen használhatatlan. hacsak nem akarunk még egy Oleguert a csapatba. fiatal oké, de látszódnia kéne benne a potenciálnak, ha lenne benne, én személy szerint egyáltalán nem látom és nyilván a stáb se nagyon, ha Bartra lenyilatkozza, hogy mennyire lehet rá számítani és ezt teljesen figyelmen kívül hagyva még most is vért izzadnak egy középső védőért.Bestbarca írta:Amúgy Barthra pocsék...Okés előszezon meg...De tényleg pocsék...Olyan hibái vannak amiket senki nem kényszerít ki,és jelentősek...De reméljük csak előszezonbeli forma...
Elvileg Tata, Katalóniában maradt, hogy a spanyol flottával eddzen. Én is ma olvastam.palesz77 írta:
Még egy amatőr kérdés, biztos tudnom kéne.. De ha Tata már ott van a csapattal, akkor miért Roura dirigál? Vagy az már Tata, és csak a stream minőségem ennyire trágya - és ennyire hasonlítanak?
palesz77 írta:Még egy amatőr kérdés, biztos tudnom kéne.. De ha Tata már ott van a csapattal, akkor miért Roura dirigál? Vagy az már Tata, és csak a stream minőségem trágya, és ennyire hasonlítanak?
Írták többször is, hogy ezen a meccsen még nem ül le Tata a kispadra. Tehát az Roura.palesz77 írta: Még egy amatőr kérdés, biztos tudnom kéne.. De ha Tata már ott van a csapattal, akkor miért Roura dirigál? Vagy az már Tata, és csak a stream minőségem trágya, és ennyire hasonlítanak?
Köszönöm.! Most félidőben letöltöm a sopcastot, és ha a link nem lesz jó akkor megpróbálom azzalGareth Tello írta:http://webfirstrow.eu/watch/198148/3/wa ... elona.htmllamasia2867 írta:
Rob nagyon tetszik eddig.
http://webfirstrow.eu/watch/198148/3/wa ... elona.htmllamasia2867 írta:Valaki tudna adni egy használható linket? :/
Már vagy 10-et próbáltam, de egyik sem jó mind szaggat. Az oleole-n is vannak jók csak nekem a videókártya miatt akadozik a hd kép, a netsebességgel semmi baj nincs. Vagy töltsem le gyorsan a sopcastot?