Első félidő második felében játszottunk csak jól, fölényben, előtte és utána egy szinten volt a két csapat. Így az eredmény is teljesen igazságos volt.
Nem kesergek, mert ilyen felállásban sem fog soha játszani ez a csapat, szóval ennél csak jobb lehet.
Ami a Bartra-Montoya kettőst illeti a felkészülési meccseink alatt mutatott játékuk engem inkább elkeserít mint sem bizakodással töltene el.
Az első csapat tagjai még mindig sehol nem tartanak...
Neymar utolsó 10 perces beállítását nem igazán értem. Ok ne játsszon 1 félidőt, sőt 30 percet se, de az utolsó 10 percre amikor tök halott már a játékunk... ennek így ebben a formában semmi értelme nem volt, de tényleg semmi.
Mellesleg ahogy beállt a lengyeleknél elpattant valami. Aki Neymar felé járt az bele rúgott egyet ha már ott van, de nem is ezzel volt a baj. Hanem azzal, hogy szó szerint fél percenként szabálytalankodtak utána a lengyelek, nem csak Neymarral az egész csapattal szemben. Ez egy úgymond barátságos felkészülési meccsen elég felesleges és ellenszenves dolog volt. Roura helyébe biztos beköszöntem volna az öltözőjükbe.
A lengyel Barca szurkolók szimpatikusak voltak, nagyon készültek, eggyenpóló nagy drapi meg minden