Egyéb Barça meccsek
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
The Liga and Unicef organize a charity game for the Philippines in Madrid on 30 Dec. Players from all Spanish teams in East vs West game.
Jaj, de csodálatos... Mintha nem lennének egyébként is túlterhelve a játékosok. Emellett ráadásul a csapat egy része a katalán válogatottban is játszani fog. Annyira szeretem az ilyen értelmetlen meccseket.
Jaj, de csodálatos... Mintha nem lennének egyébként is túlterhelve a játékosok. Emellett ráadásul a csapat egy része a katalán válogatottban is játszani fog. Annyira szeretem az ilyen értelmetlen meccseket.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Az Év fórumozója 2013
Bocs a dupláért.
Holnap is lesz ifi-BL, a csoportját az első fordulóbeli 4-1-es győzelem után vezető Barça ezúttal Glasgow-ba látogat (a nagycsapathoz hasonlóan).
A keret: Ondoa, José Aurelio Suárez, Ekpolo, Tarín, Palencia, Quintillà, Riera, Moha, Enguene, Huertas, Kaptoum, Ortega, Ros, Adama, Ebwelle, Munir, Rolón, Sanabria.
A meccset holnap délután 3-tól élőben lehet követni a Barça hivatalos YouTube-oldalán.
Holnap is lesz ifi-BL, a csoportját az első fordulóbeli 4-1-es győzelem után vezető Barça ezúttal Glasgow-ba látogat (a nagycsapathoz hasonlóan).
A keret: Ondoa, José Aurelio Suárez, Ekpolo, Tarín, Palencia, Quintillà, Riera, Moha, Enguene, Huertas, Kaptoum, Ortega, Ros, Adama, Ebwelle, Munir, Rolón, Sanabria.
A meccset holnap délután 3-tól élőben lehet követni a Barça hivatalos YouTube-oldalán.

-
- Az Év fórumozója 2013
Most játszik a Barça U19-es csapata az Ajax ellen az ifi-BL csoportkörében, a 76. percben 3-1 ide.
ÉLŐBEN itt: http://www.youtube.com/watch?v=fKFjfqi2YPM" target="_blank
A sorozatról: http://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80 ... uth_League" target="_blank
ÉLŐBEN itt: http://www.youtube.com/watch?v=fKFjfqi2YPM" target="_blank
A sorozatról: http://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80 ... uth_League" target="_blank
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Én nem aggódnék amiatt, mert nem voltak brutál kemény felkészülési meccseink. A felkészülés lényege elsősorban a fizikai felkészülés, ami jó eséllyel továbbra is folyni fog, nem augusztus végén kell top formában lenni. Sajnálatos, hogy ennyi játékos játszott konf. kupán, nekik nehezebb lesz, de ez az átka ha ilyen játékosaink vannak. Saját játékunk a építése a legfontosabb, ehhez pedig nem szükségszerű bomba ellenfél.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Neymar elvileg a Santosban is játszott középen, de a baloson érzi igazán otthon magát. Nem volt rossz valljuk be... Nekem egyre jobban az tűnik ki, hogy Tata Messi cseréjének Fabregast szánja, míg a jobbszélső Alexis lesz. Ez az utolsó meccset leszámítva elég biztatónak tűnik.vaseger írta:Neymar középen jobban muzsikál, mint Cesc, aki így is a meccs embere volt, de nem a mai az igazi posztja.
Remélem Cesc sérülése arra lesz jó, hogy ne kelljen utaznia Ecuadorba.
Furcsa egy sérüléstől ilyen következményt várni, de egyetértek veled. Remélhetőleg apró sérülés, amiért nem játszik 14-én... de a hétvégén igen.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Barça C
Végignéztem a meccset. Bizonyos szempontból hasznos lehetett, mert 'Tata' testközelből láthatta a Barca betegségek némelyikét. Így pl. a körülményes támadás-szövést, a visszazáró védekezés gyengeségét /amiből a gól is lett/, egyéb védekezési bakikat: helyezkedés, felesleges pepecselés a saját 16-os előtt. Illetve láthatta, milyen a csapat Leo nélkül. Haloványabb sokkal, de ez érthető. Neymar középen jobban muzsikál, mint Cesc, aki így is a meccs embere volt, de nem a mai az igazi posztja, legalábbis komoly csapat ellen nem, ahogy Mashe is megfelel hátul kisebb csapatok ellen, de komolyabbak ellen már nem életbiztosítás. Gyakorlatilag felkészülés nélkül vágunk a szezonnak, komoly meccsek nélkül. Ez nem az edző, hanem a vezetés hibája. Azért az a torna, amin az RM játszott bizonyára többünket érdekelt volna.
-
- Jugador del Barça
Elég siralmas egy meccs volt, ha ezt tudom, hogy ilyen meccs lesz, akkor inkább folytattam volna tovább délutáni kis alvásom
Azért ezt a Maláj csapatot simán verni kellet volna vagy 6-7 vagy 8 góllal.

Azért ezt a Maláj csapatot simán verni kellet volna vagy 6-7 vagy 8 góllal.
legyen igaza azoknak akik bizakodóbbak.... mondjuk ez egy kötelező sör meccs volt, de: mégis engem komolyan aggaszt hogy ez az új edző egyelőre semmi de SEMMI látható változást nem produkált! a játékunk továbbra is lassú és rossz hatásfokú, nem gólratörő, ha egy valamirevaló védelem áll fel ellenünk a 16 és az 5 sávban átlátszó, levédhető ezért eredménytelen passzolgatás folyik. hallom az ellenérveket : és mi van a Santos és a Thai gólözönnel?! nos ott egy gyatra lyukas védelem volt mindkét meccsen. senki ne mondja nekem egyébként, hogy Sachez 90 percen át csak azért nem képes egy eredményes megmozdulásra mert ez egy sörmeccs?! hogy Tello 50 méteres sprinttel lefutja az emberét , azután bevárja és elveszíti a lasztit stb......
összegezve némileg: amit eddig felkészülésként láttam, nos abból siralmas szezonra következtetek. (bár tévednék)
összegezve némileg: amit eddig felkészülésként láttam, nos abból siralmas szezonra következtetek. (bár tévednék)
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ebben nem kis igazság van. De abban egyetérthetünk, hogy No.1. kezdőnek Mascherano édes kevés. Már a legutóbbi szezonban is gyenge volt, amit most az előszezonban sem feledtetett. Azért nem mindegy, hogy szilva, barack, körte, vagy Mascherano rohangál a védelem tengelyében. A szerelései (révén vkp) nagyon jók, de a helyezkedése továbbra is pocsék és minősíthtetlen. Azt meg nem mondom, hogy 170 cm-es középhátvéd, akiről Lahm milyen gól fejelt...visca el barca írta:nem, továbbra is az van, h nincs a hátsó régióban megfelelő csapatvédekezés. kontránál mindenki rohangál össze-vissza.Barcaman1993 írta: 3. Kiderült, hogy továbbra is óriási szükség van egy középhátvédre.
attól h idehozzuk silvát, körtét, barackot, nem fog változni semmi.
Hiába vagyunk jóbbak az ellenfélnél, ha csak annyiban sikerül felülmúlniuk, hogy egy szögletből gólt fejelnek...
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem, továbbra is az van, h nincs a hátsó régióban megfelelő csapatvédekezés. kontránál mindenki rohangál össze-vissza.Barcaman1993 írta: 3. Kiderült, hogy továbbra is óriási szükség van egy középhátvédre.
attól h idehozzuk silvát, körtét, barackot, nem fog változni semmi.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- westerngom
- Entrenador del Barça
elég fájdalmas arccal támogatták le.... a válogatott meccsére remélem nem utazik így. Érthető, hogy kell a pénz, de így nem sok értelme van, ha ennyi sérülés lesz a végén. Már most rövid a pad, pedig egy perc sem ment le a szezonból.Barcaman1993 írta:Fabregas, na ez nem kellett volna. Erős sérülésgyanú. Messi és Pedro korábban sérült meg... Puyol még mindig lábadozó, Neymar meg még nem 100%-os. Szedjük össze magunkat 1 hét alatt. És akkor a hét közepén válogatott meccsek...

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Na akkor ennyit az uborkaszezonból. 1 hét múlva már élesben bizonyítanak a srácok. 1-2 dologra hasznos volt ez a felkészülés:
1. Megint bebizonyosodott, hogy nem készültünk fel eléggé. A konfos játékosoknak 2-3 meccs van a lábában?
2. Neymar egyelőre nagyon pozitív, jó nézni a játékát.
3. Kiderült, hogy továbbra is óriási szükség van egy középhátvédre.
4. Dongou meglepően jól játszott.
Sok munka lesz még ezzel a csapattal. Minél hamarabb védőt kell szerezni.
1. Megint bebizonyosodott, hogy nem készültünk fel eléggé. A konfos játékosoknak 2-3 meccs van a lábában?
2. Neymar egyelőre nagyon pozitív, jó nézni a játékát.
3. Kiderült, hogy továbbra is óriási szükség van egy középhátvédre.
4. Dongou meglepően jól játszott.
Sok munka lesz még ezzel a csapattal. Minél hamarabb védőt kell szerezni.
ahol megint lesérül a fél csapat...Barcaman1993 írta:a hét közepén válogatott meccsek...
Bagnack pöpec a felkészülési meccsek alatt, egy picit emlékeztet Abira

Dongou meg kaphatott volna több percet is
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
- FCB-Mate-FCB
- Jugador d'estrella
Azért Tello nem kicsit gyors. 

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Fabregas, na ez nem kellett volna. Erős sérülésgyanú. Messi és Pedro korábban sérült meg... Puyol még mindig lábadozó, Neymar meg még nem 100%-os. Szedjük össze magunkat 1 hét alatt. És akkor a hét közepén válogatott meccsek...
Lehet hogy Piqué fog rotálni Alexissel meg Pedróval!
Nem volt csúnya, de mit keresett ő ott?

Nem volt csúnya, de mit keresett ő ott?

„Gratulálok a játékosnak, amiért arra a projektre szavazott, ami szakmailag számára a leginkább előnyös lehet, és nem a pénz motiválta."
Tito Vilanova Neymar leigazolásánál
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Minek ide Messi?
2 perc alatt 2 szép támadás
gól.

-
- Director del Fútbol
Piqué 

Nem tudom pár ember mit parázik ezeken a barátságos mecseken
szerintem inkább örüljünk neki h most messi nem játszik , mert akkor már lehetne parázni ha egy ilyen meccsen sérülne meg...

Piqué lett a CSK ha jól látom...
„Gratulálok a játékosnak, amiért arra a projektre szavazott, ami szakmailag számára a leginkább előnyös lehet, és nem a pénz motiválta."
- Kash
- Entrenador del Barça
Próbáld gondold el magadban, milenne ha Messi eligazolna, aztán pedig azt hogy Neymar is...Majd tedd föl magadnak a kérdést, hogy érdemes-e szurkolni még a Barcelonának, ha a fejedben a NEM válasz realizálódik, akár törölni is lehet innen az acc-odat.Neymar7 írta:Köszi!!
Egyébként nem értem nincs Messi, most meg lehozza még Neymart is Tata...Nem tudom érdemes-e tovább nézni (kis túlzással).
ON:
Neymar ismét beköszönt...Jólesz ez

(Bár ez csak a Maláj együttes, de valahol elkell kezdeni.)

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Most ki lesz a CSK? Xavi-Ini-Valdes lement.
Nyilván a csapat miatt szeretem a Barcát és tovább nézem!
Nem vagyok divatdrukker! Kb. 8 éve Barcás vagyok, ha nem több.
Nem gondoltam komolyan azt hogy ha ők nem játszanak akkor nem nézem a meccset.
Bajnoki rajtot is Balatonon fogom tölteni...nem tud valaki SIÓFOKON valami bárt ahol megtudnám nézni a meccset?
Nem vagyok divatdrukker! Kb. 8 éve Barcás vagyok, ha nem több.
Nem gondoltam komolyan azt hogy ha ők nem játszanak akkor nem nézem a meccset.
Bajnoki rajtot is Balatonon fogom tölteni...nem tud valaki SIÓFOKON valami bárt ahol megtudnám nézni a meccset?
- baas11
- Entrenador del Barça
Neymar7 írta:Köszi!!
Egyébként nem értem nincs Messi, most meg lehozza még Neymart is Tata...Nem tudom érdemes-e tovább nézni (kis túlzással).
Azert ez elég szurkolói hozzáállás....
-
Csak játszottunk a Bayernel bár jobb lett volna ha nem ,meg a Santost is azert erősebbnek gondoltam..... ... De legalább egy európai csapattal még jó lett volna játszani !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- pezZy
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Ha csak 2 játékos miatt szereted/nézed a Barcát, akkor a kérdésedre a válasz NEM.Neymar7 írta:Köszi!!
De ha a csapat miatt szereted a Barcát, akkor természetesen Igen.

"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Culé per sempre!!