Spanyol Kupa & Szuperkupa
Valdes kupája, akármilyen furcsa is ezt leírni.
Kezdődhet az ünneplés!

-
- Eurobarca Staff
Úgy tűnik, a "vereséget" az összes madridi csapat egyformán kiválóan viseli...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Akkor Tatának nem lesz hosszú táv. Szép és jó az az 1 meccs Fabregastól amin tényleg parádézott, de ettől függetlenül Iniesta ITT kb egy klasszissal jobb játékos mint Fabregas. Még a poszt se tök ugyanaz,de akkor is.Yokozuna írta:Sokan nevettek rajtam, hogy Fabregas hosszú távon kiszorítja Iniestát, hát meglátjuk. Szerintem ez Tata alap kezdőcsapata. De milyen lesz a játék?
Arról nem is beszélve, melyikük hoz jobb átlagot egy-egy teljes szezonban, hát nem Fabre...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Egy-egy sárga repülhetne már ennek a sok tajparasztnak, ütik-vágják Messit...
Football, bloody hell. /SAF/
Sokan nevettek rajtam, hogy Fabregas hosszú távon kiszorítja Iniestát, hát meglátjuk. Szerintem ez Tata alap kezdőcsapata. De milyen lesz a játék?
no lássuk Messi - Neymar párost 

Cesc-Messi-Neymar.
Na tőlük baromi soakt várok.
Na tőlük baromi soakt várok.
Remek kezdő!
Iniesta majd jöhet a második félidőben.
Szerintem ma jó focit fogunk látni...

Szerintem ma jó focit fogunk látni...
"Ha egy apró esélyünk van a csodára, akkor meg fogjuk ragadni"
Barça start with Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Xavi, Cesc, Alexis, Messi and Neymar
Na a mai kezdő 11
jó lesz
Na a mai kezdő 11
jó lesz
-
- Capitá del Barça
Ney a kezdőben.
És Cesc is kezd Ini helyén.

- visca el barca
- Presidente del Barça
Víctor Valdés; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Xavi, Sergio Busquets, Cesc; Alexis, Messi y Neymar.
Courtouis; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis; Koke, Gabi, Mario; Arda Turán, Diego Costa y Villa.
Courtouis; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis; Koke, Gabi, Mario; Arda Turán, Diego Costa y Villa.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- el niño
- Barça C
http://tevenezo.blog.hu/2013/04/10/digi ... ine_stream" target="_blank én ezt találtam és magyar is rendes DS1 adás.gyalaiadi írta:Sziasztok nem tudjátok véletlen hogy hol lehet online megnézni a mecset , mert nincs digim :/ elöre is köszi

A kapufa éle mindig igazságos, mert annak lövése pattan be, aki a hétköznapokon többet tett a győzelemért.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Én általában itt szoktam neten nézni. Meccsenként szokott lenni kb 10 link, amit végigzongorázok és szoktak lenni jók.gyalaiadi írta:Sziasztok nem tudjátok véletlen hogy hol lehet online megnézni a mecset , mert nincs digim :/ elöre is köszi
http://firstrownow.eu/
Üdv!
Remélem nyerni fogunk, és láthatjuk Neymart és Messit egyszerre a pályán
Tippem 3:0
Remélem nyerni fogunk, és láthatjuk Neymart és Messit egyszerre a pályán

Tippem 3:0
"Ha egy apró esélyünk van a csodára, akkor meg fogjuk ragadni"
Sziasztok nem tudjátok véletlen hogy hol lehet online megnézni a mecset , mert nincs digim :/ elöre is köszi
4-0-át várok a mai meccstől, a matracosokat általában vagy bucira verjük, vagy képtelenek vagyunk nyerni ellenük, valamiért bízom benne,hogy most az előbbi fog történni ! Leo a keretben van? Neymar remélem most már kezdeni fog, a kis lábujjában több a kreativitás mint az AS- Pedro kettősben együttvéve..
Én is elaludtam a múlt heti meccs végét, remélem most izgalmasabb lesz (már ha hamarabb úgy sem kezdődik).
Barca - Més que un club!
-
- Capitá del Barça
Remélem nem azt az enervált játékot fogjuk játszani az első félidőben mint a múlthéten, különben nyugodtan ki lehet majd nyomni a streamet. Agresszív kezdést szeretnék, és egy olyan játékot, amelyen látszik hogy minél előbb megszeretnénk szerzeni a vezetést.
-
- Barça C
mahitoo írta:Gondolom már sokan kifejezték nemtetszésüket (köztük Tata is), de akkor is leírom. Elmennek a fenébe ezzel a tizenegy órás kezdéssel. Hétvégén is gáz, de hét közben... Első meccset is csak másnap tudtam megnézni, persze bele is futottam valahol az eredménybe, pedig próbáltam vigyázni. Jól tudom, hogy a szövetség döntött erről?
Tényleg mintha a konföderációs kupát nézném, pedig az Brazíliában volt. Egyébként én az 1. meccs második félidejében elaludtam. (Mondjuk ebben a meccs színvonala is közbe játszott.)

-
- Jugador del Barça
Nyugi csak kicsit bugos az oldal.Kezdés 23.00-kor.Alcantara írta:Erősítsen meg valaki jól látom a kezdést? Mindjárt dobok egy hátast!
Most érek haza és ezzel szembesülök. Persze lehet tájékozatlan voltam, nem néztem az időpontot.
Erősítsen meg valaki jól látom a kezdést? Mindjárt dobok egy hátast!
Most érek haza és ezzel szembesülök. Persze lehet tájékozatlan voltam, nem néztem az időpontot.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Gondolom már sokan kifejezték nemtetszésüket (köztük Tata is), de akkor is leírom. Elmennek a fenébe ezzel a tizenegy órás kezdéssel. Hétvégén is gáz, de hét közben... Első meccset is csak másnap tudtam megnézni, persze bele is futottam valahol az eredménybe, pedig próbáltam vigyázni. Jól tudom, hogy a szövetség döntött erről?
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

én meg annak, ha alba és társai ezúttal abbahagynák a szimuláns picsogást és végre játszanának, ahogy tőlük telik.visca el barca írta:én leginkább annak örülnék ha a sok csürhe nem rugdosódna ész nélkül, vagy legalább kiállítanák őket.
múltkori meccsen szinte fásultan néztem a végéig az egészet azabizonyoshajas eset után és mélységesen szégyelltem magam helyette is.
és nekem - kérem - senki(barcás) ne hörögje más csapat más eseteit, hogydeazokígymegúgy, mert nem érdekel. az másik csapat. más sara.
ezek az én "fiaim", nekik szurkolok, de azért eléggé bele tudnak rondítani egy szép estébe ilyenekkel.
nekem sose az ugrik be, hogy más csapat is szimulál, szóval kezemet dörzsölve kajánul vigyorogva élvezkedek a rossz bírói döntésen. hanem kussban hallgatok és süllyedek.
remélem kiállítják, ha még ilyet csinál, menjen csak le szégyenszemre a pályáról, hátha tanul valamit belőle...
szóval ha nyerünk, ha nem, csak szépen... legalább mi...