Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

http://tevenezo.blog.hu/2013/04/10/digi ... ine_stream" target="_blank én ezt találtam és magyar is rendes DS1 adás.gyalaiadi írta:Sziasztok nem tudjátok véletlen hogy hol lehet online megnézni a mecset , mert nincs digim :/ elöre is köszi
Én általában itt szoktam neten nézni. Meccsenként szokott lenni kb 10 link, amit végigzongorázok és szoktak lenni jók.gyalaiadi írta:Sziasztok nem tudjátok véletlen hogy hol lehet online megnézni a mecset , mert nincs digim :/ elöre is köszi
mahitoo írta:Gondolom már sokan kifejezték nemtetszésüket (köztük Tata is), de akkor is leírom. Elmennek a fenébe ezzel a tizenegy órás kezdéssel. Hétvégén is gáz, de hét közben... Első meccset is csak másnap tudtam megnézni, persze bele is futottam valahol az eredménybe, pedig próbáltam vigyázni. Jól tudom, hogy a szövetség döntött erről?
Nyugi csak kicsit bugos az oldal.Kezdés 23.00-kor.Alcantara írta:Erősítsen meg valaki jól látom a kezdést? Mindjárt dobok egy hátast!
Most érek haza és ezzel szembesülök. Persze lehet tájékozatlan voltam, nem néztem az időpontot.
én meg annak, ha alba és társai ezúttal abbahagynák a szimuláns picsogást és végre játszanának, ahogy tőlük telik.visca el barca írta:én leginkább annak örülnék ha a sok csürhe nem rugdosódna ész nélkül, vagy legalább kiállítanák őket.
Valóban, átírom!S.Agüero írta:2-2-vel ők nyerik a kupát, nem?Stalkyard írta:Szoros, sokgólos meccset várok, szerintem most már minimális puhatolózás sem lesz egyik csapat részéről sem, mindenki mindent bele fog adni. Szerintem nehezen, de behúzzuk, egy gólos különbséggel, vagy döntetlen után hosszabbításban. Tippem 3-2, vagy 2-2.

2-2-vel ők nyerik a kupát, nem?Stalkyard írta:Szoros, sokgólos meccset várok, szerintem most már minimális puhatolózás sem lesz egyik csapat részéről sem, mindenki mindent bele fog adni. Szerintem nehezen, de behúzzuk, egy gólos különbséggel, vagy döntetlen után hosszabbításban. Tippem 3-2, vagy 2-2.
Pedig már van Like gomb is.Zolee23 írta:Egyetértek.visca el barca írta:sokkal jobban örülnék ha fabregas kezdene xavi helyén, meg neymar pedro helyén