Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.22. 15:22:59

tök felesleges számolgatni, uis első helyen jutunk tovább. kivéve ha milan oda-vissza megver minket :lol:

nekem pl az osasuna elleni meccs 3 pontja 100x fontosabb lett volna mint a miláné. kicsit tul vannak lihegve ezek a csoportmeccsek.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.10.22. 14:15:13

Imádom mikor jönnek ezek a hatalmas számolgatások a csoportkörben.... :D

Ha BL-t akarunk nyerni tavasszal, akkor ezt a Milant és ezt a Madridot minden nagyképűség nélkül 3napon belül is verni kell nem 4 napon belül. És nem lebecsülve őket, ezt hangsúlyozom.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.22. 14:01:41

picit számolgattam, és úgy nézem, hogy ha ma nyerünk, akkor a másik meccsen egy x, vagy celtic győzelem 99%-ra rúgná a továbbjutásunkat már 3 forduló után.
sőt, a csoportelsőség is szinte biztos lenne, hiszen az 5 pont előny mellett nekünk 2 hazai meccsünk lesz a második körben, míg a milannak 2 idegenbeli.

1. barca 9
2. milan 4
3. ajax 2
4. celtic 1

vagy

1. barca 9
2. milan 4
3. celtic 3
4. ajax 1

így fordulnánk a második körre ebben a két esetben.
azt hiszem, egy ilyen kiélezett bajnokság mellett sokat jelentene, ha nem kellene aggódni a bl miatt.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.22. 13:44:40

Sokak mellett én is fontosabbnak gondolom a Clásicót, mint a mai meccset, mindazonáltal jó lenne újabb nagy lépést tenni az első helyen való továbbjutás felé, meg talán a hétvégi klasszikus előtt jót tenne a csapatnak egy győzelem.
Bár ennek megvan a másik oldala is, ahogy a kolléga tökéletesen leírta:
shutterisland írta:ha most is döntetlen lesz, mint az osasuna ellen, akkor egymás után két meccsen is ikszeltünk, a harmadikon most már csak kijön a lépés. :mrgreen:
Nehéz meccset várok, bármennyire is rossz formában van a Milan, illetve nélkülözni kénytelen egy-két kulcsjátékosát, azért ellenünk mindig felszívják magukat, továbbá a busztaktika tökéletes ellenszere megtalálásának feladatát még mindig nem voltunk képesek teljesíteni. :D (Másrészt pedig a 0-2 után amíg élek, nem fogom lebecsülni a Milant. :| )

Szóval azt tartom a legvalószínűbb forgatókönyvnek, hogy beállnak 10 emberrel védekezni, mi meg szenvedünk, szenvedünk, de egyet-kettőt azért begyötrünk nagy nehezen. :D

Mondjuk ha "véletlenül" rúgunk kettőt az első 20 percben, akkor összezuhanhatnak és nagy alázás lehet a vége, de nem gondolom, hogy ez várható. (Ne legyen igazam!)

El Shaarawy ugyebár nincs (köszönjük az adminisztratív jellegű hibát a Milannak :lol: ), Abbiati sérült, ami a mi szempontunkból felettébb jó hír, tekintve, hogy nem egyszer védett szépeket ellenünk - talán Marco Amelia jobban meg lesz illetődve, mint a jó öreg Christian.

Balotelli viszont elképzelhető, hogy kezdeni fog, jó lesz vele vigyázni, és figyelni kell arra is, hogy Busquetset ne engedjük a közelébe, mert akkor villanni fog egy-két piros lap. :mrgreen:

Nálunk azt írják az okosok, hogy Neymar pihenőt kap, mivel végigjátszotta az Osasuna-meccset, és a Sánchez-Messi-Tello hármas fog kezdeni elöl, aminek egyrészt örülnék, mert Pedrónál még Tello is jobb talán, másrészt nem, mert
1. Tello egyelőre közel sem tudja azt a szintet hozni a baloson, mint Ney.
2. Ez talán azt vetíti előre, hogy a Clásicón Pedro fog kezdeni Messi és Neymar mellett... #-o Remélem, ezt csak én látom bele a dologba. :D
Ezen kívül arról is írnak, hogy Adriano szintén pihenőt kapna a Clásico előtt, így pedig Montoya kezdhetne balhátvédként, amiben van ráció, lévén Adrianóra komoly feladatok fognak várni a következő hetekben is Jordinho sérülése miatt.

A végére pedig egy videó, csak hogy felkészüljetek a hangulatra. :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=_72elp6NL4w" target="_blank
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.22. 11:19:30

Nyerni kell, nincs mese. Már csak a presztizs miatt is. Egyébként meg a hétvégi Classico sokkal fontosabb. Így még azzal is kiegyeznék, hogy ma kapjunk ki de hétvégén izmosan nyerjünk! :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.22. 10:59:58

A klasszikust én is jóval fontosabbnak érzem, de nem mindegy, hogy milyen szájízzel fogunk hétvégén megvívni velük. Ezért örülnék ha sikerülne behúzni, még ha nem is létfontosságú ma a győzelem.
ennek meg van a másik oldala is.
ha most is döntetlen lesz, mint az osasuna ellen, akkor egymás után két meccsen is ikszeltünk, a harmadikon most már csak kijön a lépés. :mrgreen:

a Real a Juventus-szal játszik, ami valjuk be jobb együttes a Milannál. Nekik se lesz több idejük pihenni és még fontosabb nyerniük mint nekünk, szóval nem lesznek jobb állapotban a klasszikusra
miért lenne fontosabb a realnak a győzelem, mint nekünk ?
a milan 4 pontos, a juve pedig 2, ergó ha csak x-el is a madrid, elég, ha a kobenhavn és a galata elleni otthoni meccset megnyerik, így is úgy is csoportelsők.
sőt, még azt mondom, egy vereség is belefér, akkor is vezetik a csoportot.
szerintem nekik kevésbé fontos, a mi csoportunk valamivel szorosabb.
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.10.22. 10:50:05

Mi jobbak lettünk,ők gyengébbek tavaly óta,ráadásul a fél csapatuk sérült,3-0 ide.
A madridnak egy nappal kevesebb pihenője lesz mint nekünk,de a bő egy éve tartó ellenük való kínlódás miatt nem várom ezt a klasszikust.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.10.22. 10:15:01

shutterisland írta:ha holnap nyerünk, és a másik meccsen döntetlen lesz, vagy a celtic nyer, akkor gyakorlatilag kijelenthető, hogy 3 forduló alatt lezavartuk a továbbjutást, hiszen akkor már csak úgy esnénk ki szerintem, ha mind a 3 meccsünkön kikapunk majd, és a többi meccs is rosszul alakul.

mindezektől függetlenül egy döntetlen esetén sem lennék csalódott, számomra sokkal fontosabb most a clasico, annyira azért nem érzem erősnek a csapatot, hogy két ilyen csapatot is megverünk 4 napon belül.
ha választani kellene, inkább a hétvégén nyerjünk, mert itt az x is jó eredmény.
no persze ettől függetlenül jó lenne lerendezni az érdemi kérdéseket már most, hogy a hátralévő 3 meccsen lehessen játszatni a töltelékembereket és a fiatalokat.
A kiemelt részhez annyit fűznék hozzá, hogy a Real a Juventus-szal játszik, ami valjuk be jobb együttes a Milannál. Nekik se lesz több idejük pihenni és még fontosabb nyerniük mint nekünk, szóval nem lesznek jobb állapotban a klasszikusra. Én látom a 6 pontot a két meccsben, más kérdés hogy szerintem két x lesz majd... A többi gondolatoddal teljesen egyetértek.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.10.22. 09:53:04

A Milantól pontosan ugyanazt a játékot várom, mint a tavalyi odavágón. Elvégre 1 év alatt nem felejtették el az olasz hagyományokat, ahogy az edzőjük sem változott semmit.

Elsősorban nekünk kell majd változtatni ezen a meccsen, úgyhogy főként arra vagyok kíváncsi, hogy Tata mit talál ki, mire hegyezi ki a dolgokat, hogy ne fussunk bele még egyszer itt a késbe.

A védelem összeállítása az egyetlen nehezebb kérdés. Valószínűleg Bartra lesz az egyik kimaradó. Én egy Puyol-Piqué párost favorizálnak a mai napra.

A klasszikust én is jóval fontosabbnak érzem, de nem mindegy, hogy milyen szájízzel fogunk hétvégén megvívni velük. Ezért örülnék ha sikerülne behúzni, még ha nem is létfontosságú ma a győzelem.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
mess2009
Director del Fútbol

2013.10.22. 08:32:52

nem könnyű ma esélyeket latolgatni.....!egyrészt ott van a nyers valóság amit láttam a meccseken saját szememmel, másrész ot vannak mások véleményei ugyanerről, és végül néhány hivatalosnak tekinthető info-morzsa az edzőtől. a saját szemem alapján: a meccs három esélyes, mert a védelmünk sebezhető a támadósorunk hatékonysága pedig gyenge vagy labilis. a Milan nincs a legjobb formában, Balotelli nem játszik, ez jó hír, de otthon játszanak és ugye a Barca jön... tehát a motiváció az egekben, ez a rosszhír. amúgy az erőviszonyokat tekintve a mérleg nyelve jeleenleg a Barca felé billen szerintem(is) tehát mindenképpen JOBB EREDMÉNYT VÁROK MINT A LEGUTÓBBI BL. ÖSSZECSAPÁSON.(náluk) ez elsősorban azt kell hogy jelentse, hogy lesz idegenben lőtt gólunk.
ami Tata nyilatkozatát illeti: látom másokat is foglalkoztat a rotációja!! a magyarázata lényegében elfogadható, elsősorban azért mert ő dönt. Messi állapotáról mostmár úgy szeretnék meggyőződni, hogy játszon végig néhány meccset!!
az összeállításról: kizárt, hogy Mascheranót berakja kezdőbe ennyi kihagyás után, tehát láthatunk egy reálisabb Bartra megmérettetést( az igazi majd a Madrid ellen jöhet) középen nekem Iniesta kérdőjel, nem zárnám ki Song bevetését, mivel Fabregas is a "béka se....." formát mutatott. elől szinte biztos a Neymar,Messi Sanchez trió de csak szerintem, lehet ,hogy itt húz majd egy váratlant a mester.
tippem: győzelem, vagy x rúgott idegenbéli góllal.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.22. 00:02:58

ha holnap nyerünk, és a másik meccsen döntetlen lesz, vagy a celtic nyer, akkor gyakorlatilag kijelenthető, hogy 3 forduló alatt lezavartuk a továbbjutást, hiszen akkor már csak úgy esnénk ki szerintem, ha mind a 3 meccsünkön kikapunk majd, és a többi meccs is rosszul alakul.

mindezektől függetlenül egy döntetlen esetén sem lennék csalódott, számomra sokkal fontosabb most a clasico, annyira azért nem érzem erősnek a csapatot, hogy két ilyen csapatot is megverünk 4 napon belül.
ha választani kellene, inkább a hétvégén nyerjünk, mert itt az x is jó eredmény.
no persze ettől függetlenül jó lenne lerendezni az érdemi kérdéseket már most, hogy a hátralévő 3 meccsen lehessen játszatni a töltelékembereket és a fiatalokat.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.10.21. 23:36:41

Possible line-up (vs Milan): Valdes - Alves Pique Mascherano Adriano - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Neymar #fcblive [rac1]
Tobias88
Entrenador del Barça

2013.10.21. 19:23:38

Én remélem hogy Bartra kezd Milánóban, mert megérdemelne egy esélyt azok után, ahogy mostanában lehozta a meccseket.
94:39 6 - 1
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.10.21. 19:10:56

Ezt olvastátok már?
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... at-2289281" target="_blank
Remélem ezen a meccsen nem fog ilyeneket bénázni.
Chino
Llegenda del Barça

2013.10.18. 17:15:44

Gareth Tello írta:A Celtic-meccsen kiállított Brown három mérkőzésre szóló eltiltást kapott: KATT
Ezt nem is értem. Hiszenák a madridisták is megmondták, hogy semmi rúgómozdulat nem volt és hozzá sem ért.
:D
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.17. 20:56:35

A Celtic-meccsen kiállított Brown három mérkőzésre szóló eltiltást kapott: KATT
ab1daL írta:Balotelli a Milan legutóbbi három bajnokiját kihagyta eltiltása miatt, és újabb két mérkőzésről (az Udinese elleni bajnokiról és a Barcelona elleni BL-csoportmeccsről) maradhat le.
A klub közlése szerint a válogatott csatár jobb combjában panaszkodik izomfájdalomra, holnap pedig újabb vizsgálatok várnak rá, hogy kiderüljön, mikor léphet újra pályára.
Nagy szerencse lenne, ha kihagyná a meccset, Piquééknek biztos meggyűlne a bajuk vele.
ab1daL
Director del Fútbol

2013.10.17. 19:34:06

Balotelli a Milan legutóbbi három bajnokiját kihagyta eltiltása miatt, és újabb két mérkőzésről (az Udinese elleni bajnokiról és a Barcelona elleni BL-csoportmeccsről) maradhat le.
A klub közlése szerint a válogatott csatár jobb combjában panaszkodik izomfájdalomra, holnap pedig újabb vizsgálatok várnak rá, hogy kiderüljön, mikor léphet újra pályára.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
gulyasadam
Barça C

2013.10.16. 11:26:29

Sziasztok!

A segítségeteket kérném!
Lenne két jegyem a nov. 6-i Barca-Milan meccsre, de egyéb okok miatt nem tudok rá menni.
101-es szektor.
http://www.dynamicevents.hu/images/stor ... ctores.png" target="_blank
Nekem 115e forintba került, ennyiért is válnék meg tőle. Ha van ötlet ki lehetne a boldog tulajdonosa, kérem keressen:
gulyas.adam@freemail.hu

Köszi előre is.
r3dligh7
Barça C

2013.10.10. 15:27:33

hello sracok! amikor kihuztak az idei bl csoportokat, szinte azonnal vettem 2 jegyet a november 26.ai ajax-barcelonara.
Egeszen a mai napig azt hittem, hogy minden rendben lesz, inteztem szallast, kompjegyet, miegymast. Ma reggel irtam egy emailt ajaxeknak, hogy hogyan is lesz ez a jegyatvetel, lehet e parkolni valahol az ArenA kozeleben a meccs alatt, stb. Nem telt el 5 perc, kaptam egy valaszemailt, miszerint a ceg aki a jegyeladasaikat intezte eddig tonkrement es hogy varjak egy emailre az ajaxtol, hogy mi fog tortenni...
Hat, gondoltam nem eszik olyan forron a kasat, felhivtam az ajax "ugyfelszolgalatat" ahol nagyon kedvesen kozoltek, hogy sajnos meg nincs dontes, hogy az eddig eladott jegyekkel mi is tortenjen, 1-2 het mulva varhato dontes, uljek szepen vissza ahova szeretenek es varjak a dontesre, emailben fognak ertesiteni.. Jart innen valaki hasonlo "sikerrel" ? Hallottatok errol ?
Don Blaugrana 2005
Barça B

2013.10.05. 18:37:28

Mindenki rosszabbul teljest idegenben, ha tetszik, ha nem.
Miért én nem ezt mondtam? Rosszabbak vagyunk idegenben és most te is ezt mondod. Vagyis a vitának semmi értelme. http://www.youtube.com/watch?v=ygmGIFz_EP0" target="_blank Ennyit Busquets-ről.
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.05. 18:08:23

barca99 írta: Ezt meg érdemes megnézni, leginkább a Celtic meccset elemzi. Valamivel többet mond az "ugyanolyan szrok vagyunk mint eddig"-nél.
http://www.dailymotion.com/video/x15kcw" target="_blank ... ysis_sport
Érdekes, nem tűnt fel, hogy ennyire feladták a területet, valószínűleg azért, mert azért ezt a huszonakárhány százalékot túlzás "posession game"-nek nevezni. Kíváncsi leszek azért még erre egy épkézláb csapat ellen, mert ilyen favágók ellen szép és jó, hogy nem jönnek át egyszer sem és megvárjuk a 75. percet, de azért ez technikásabb támadókkal már nem igazán fog működni. (Beszédes az a képsor, amikor a skót jobbhátvédje egyszerűen eltöri a labdát beadás helyett.)

Akárhogy is nézem, akármennyire is pozitív a változás, nekem ez a "kivéreztetés" még mindig nem tűnik biztosabb taktikának, mint amit idáig játszott a csapat. Egy Celtic ellen tökéletes, de komolyabb csapat ellen még mindig nem nyújt semmilyen garanciát.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.05. 17:42:53

Don Blaugrana 2005 írta: 2.Mondanám, hogy a vulkánon és a hosszú utazáson múlt, de ezt inkább hagyjuk. Egyébként még jó, hogy mi nem vagyunk Mou szintjén és nem szokásunk leszólni a bírót. :) A visszavágón Busi meg a bíró am is visszahozta a párharcot nekünk. :)
4.Bilbao ellen az utolsó percben egyenlítettünk, a Valencia ellen egy félidő alatt simán kaphattunk volna akár 5 gólt is. Egyébként itt a bajnokság am tényleg a bírón ment el ezt csak úgy halkan megjegyzem, bár speciel Granadán is csak egy szabadrúgással nyertünk.
6.Rossz passzban volt a csapat, ez lenne kifogás arra, hogy idegenben rosszak vagyunk?Remek.Én eddig azt hittem, hogy ezeken a meccseken a jobb arcunkat mutattuk. Egyébként meg a felsorolásba nem vettem bele olyan meccseket, mint a Milan elleni 2-0 vagy a Bayern elleni 4-0(mondjuk itt tényleg Kassai szúrta el nekünk). És lehet mondani, hogy természetes, hogy jön a vereség, de ha jobban megnézzük az elmúlt 5-6 évben kb 2 kupát vesztettünk el itthon a többi mind idegenben ment el. Már az a kevés amit nem nyertünk meg. :wink: Csak halkan megjegyzem, hogy a Pep-team első idegenbeli Bl-egyenes kieséses szakaszban lejátszott győzelme a 10-11-es szezonban volt. Addig a többin mit csináltunk(pl Arsenal-Barca 2-1)?
2. Szálljunk már le erről a Busi-ügyről. [-o<
http://www.youtube.com/watch?v=PIN7m_txh3M" target="_blank
Megütötte, jogosan kapta érte a lapot. Sergio eljátszotta a nagyhalált, de attól még megütötte.
4. Most komolyan minden meccset meg kéne nyernünk? Azért azt a Valencia meccset nézd meg újra, főleg amit Rami és a játékvezető művelt a meccs elején és a végén. :wink:
6. Abban egyetérthetünk, hogy ezekhez a csapatokhoz nem nyerni szoktak járni az ellenfelek. Sajnos sok meccset nem húztunk be, amit be kellett volna a játék képe alapján, de ez a rész, amit itt kiemeltél az bármelyik csapat fórumán kint lehetne. Ismételjék meg azt a csapatok, amit ezek a fiúk az elmúlt 5 (és a jövő x) szezonban mutattak és, ha sikerül, akkor sincs érdemes kiakadni. Mindenki rosszabbul teljest idegenben, ha tetszik, ha nem.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Don Blaugrana 2005
Barça B

2013.10.05. 17:25:07

Barcaman1993 írta: Azta mindenit, ezt jól megmondtad. Akkor egyesével rendbe teszem itt a felsorolt meccseidet:
1. Sevilla. Hazai pályán elment Csigán az egész. Ez egyértelmű.
2. Inter. 2 megadott szabálytalan gól az ellenfélnek, egy meg nem adott szabályos nekünk. Min múlt a továbbjutás?
3. Chelsea. Fortuna, erre nincs más magyarázat.
4. 11-12-es szezon botlásai? Nem fogok utána keresni, de a bajnokság felénél volt olyan videó fent, ami csak a játékvezetők által elcsalt meccseinkkel volt tele. Lehet még most is fönt van.
5. SZK visszavágót fölösleges felhozni. Az első meccs Messi és Valdes lábában a maradt. Ha az nincs, akkor a második meccs sincs. Amihez hozzátenném, hogy azon a meccsen a védelmünk az öltözőben maradt kivétel nélkül.
6. Ez a Castilla elleni vereség meg teljesen érthetetlen volt. Nagyon rossz passzban volt a csapat, ezzel magyarázható egyedül. Bár hozzátenném, hogy a játékvezető ismét egy egyértelmű tizitől fosztott meg minket.
1. Csiga hiba. Jó rendben van ez okés.
2.Mondanám, hogy a vulkánon és a hosszú utazáson múlt, de ezt inkább hagyjuk. Egyébként még jó, hogy mi nem vagyunk Mou szintjén és nem szokásunk leszólni a bírót. :) A visszavágón Busi meg a bíró am is visszahozta a párharcot nekünk. :)
3. De van, az, hogy rosszul volt összeállítva a védelem, de ebbe most ne menjünk bele. Elbuktunk idegenben és ez itt a lényeg.
4.Bilbao ellen az utolsó percben egyenlítettünk, a Valencia ellen egy félidő alatt simán kaphattunk volna akár 5 gólt is. Egyébként itt a bajnokság am tényleg a bírón ment el ezt csak úgy halkan megjegyzem, bár speciel Granadán is csak egy szabadrúgással nyertünk.
5.A védelem hibái, azok a csapat hibái ami tovább erősiti azt a tényt, hogy idegenben nem megy.
6.Rossz passzban volt a csapat, ez lenne kifogás arra, hogy idegenben rosszak vagyunk?Remek.Én eddig azt hittem, hogy ezeken a meccseken a jobb arcunkat mutattuk. Egyébként meg a felsorolásba nem vettem bele olyan meccseket, mint a Milan elleni 2-0 vagy a Bayern elleni 4-0(mondjuk itt tényleg Kassai szúrta el nekünk). És lehet mondani, hogy természetes, hogy jön a vereség, de ha jobban megnézzük az elmúlt 5-6 évben kb 2 kupát vesztettünk el itthon a többi mind idegenben ment el. Már az a kevés amit nem nyertünk meg. :wink: Csak halkan megjegyzem, hogy a Pep-team első idegenbeli Bl-egyenes kieséses szakaszban lejátszott győzelme a 10-11-es szezonban volt. Addig a többin mit csináltunk(pl Arsenal-Barca 2-1)?
barca99
Llegenda del Barça

2013.10.05. 16:36:08

sjd írta:...
Nem, igazából azt írtam, hogy az ívelgetés sem az a csodataktika, ami a megoldás lenne a bunker ellen. Beválhat. Meg beválhat a mi módszerünk is. Legalábbis így rémlik. :)

Ezt meg érdemes megnézni, leginkább a Celtic meccset elemzi. Valamivel többet mond az "ugyanolyan szrok vagyunk mint eddig"-nél.
http://www.dailymotion.com/video/x15kcw ... ysis_sport" target="_blank
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.05. 16:29:58

Don Blaugrana 2005 írta:
Igen képzeld láttam az idegenbeli meccseinket és nagy részén ugyanígy szenvedtünk. De ettől még nem értem miért kell nekem ugrani, ha leírom, hogy ez a játék kevés. Egyébként meg elég sok ment el a Pep-érában is az idegenbeli találkozókon, gondoljunk csak a sevillai vereségre(09/10), a milánóira(09/10), a londonira(11/12) és a folyamatos bajnoki botlásokra(főleg 11/12). Am tájékoztatlak, hogy a Real meccseit is láttam és hót gyengék. Ahogy tavaly is azok voltak. És emlékezhetünk a tavalyi rossz Szuperkupa visszavágóra, a kupa visszavágóra, ahol egy fikarcnyi esélyünk sem volt, és arra, hogy a Real B csapattal vert el minket a Bernabeu-ban. Pedig tavaly sem ment nekik igazán. Na persze ebbe bele kell számítani Tito betegségét is, de azt is, hogy Mourinho jobban tudta, hogy pl Ini-nek mit kell(ene) tennie a pályán, mint maga Ini.
Azta mindenit, ezt jól megmondtad. Akkor egyesével rendbe teszem itt a felsorolt meccseidet:
1. Sevilla. Hazai pályán elment Csigán az egész. Ez egyértelmű.
2. Inter. 2 megadott szabálytalan gól az ellenfélnek, egy meg nem adott szabályos nekünk. Min múlt a továbbjutás?
3. Chelsea. Fortuna, erre nincs más magyarázat.
4. 11-12-es szezon botlásai? Nem fogok utána keresni, de a bajnokság felénél volt olyan videó fent, ami csak a játékvezetők által elcsalt meccseinkkel volt tele. Lehet még most is fönt van.
5. SZK visszavágót fölösleges felhozni. Az első meccs Messi és Valdes lábában a maradt. Ha az nincs, akkor a második meccs sincs. Amihez hozzátenném, hogy azon a meccsen a védelmünk az öltözőben maradt kivétel nélkül.
6. Ez a Castilla elleni vereség meg teljesen érthetetlen volt. Nagyon rossz passzban volt a csapat, ezzel magyarázható egyedül. Bár hozzátenném, hogy a játékvezető ismét egy egyértelmű tizitől fosztott meg minket.

Csak sikerült mindent kimagyaráznom. :D De azért azt se felejtsük el, hogy ez foci :!: Minden meccset, minden kupát mi sem húzhatunk be. Az meg, hogy van néhány ilyen meccs ennyi év után az csak szimplán természetesnek kéne lennie.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Válasz küldése