Bob_Marley írta:1; Borzasztó pontatlanok voltunk, egyszerű passzok sem sikerültek, elpattantak a labdák
2; Alves béna beadásai stb, de borzasztóan hiányzik a támadássegítése a létszámfölény megteremtése
3; Muniain továbbra is remek játékos, az ellenfél talán legjobbja volt, még mindig "sírok", ha rágondolok, hogy ellehetett volna talán hozni, s nem hatalmas összegekért
4; Akarás, az ellenfél csúszott mászott, nálunk ezt nem láttam, sajnálatos
ui: Nagyon nehéz terep a San Mamés, picit jobb játékkal lehetett volna pontot szerezni, de a világ nem fog összedőlni, sok a sérültünk, akadozik a gépezet. Ilyen ki-ki meccsek nagyon sokat érnek a végén, így tényleg csalódás ez a vereség, de apátiába nem szabad esni.
Muniain a gólján kívül szinte semmit nem csinált, nem tudom miért vagy annyira ode érte.
Montoya szerintem igen is jó volt, védekezésben rendre visszaért, még a gólnál is ott volt Muniain mellett, ha Alves játszott volna, szerintem ő még valahol a félpályánól kóválygótt volna.
Mascherano, Pique nagy nulla volt.
Neymar meg nem tud gólt rúgni, de ma a játékban sem ment neki nagyon, Messi szerintem nem esett volna el annál a ziccernél hanem bevágta volna, ahogy szokta.