Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én őszintén nem lennék csalódott ha az Atletico nyerne és mi érnénk be másodiknak. A bajnokságra ráférne egy harmadik csapat sikere.Barcaman1993 írta:1 meccsel kevesebbet játszottunk, tehát ha nyerünk, akkor csak 2. helyen vannak. Másrészt az őszi szezonból még lesz egy Atleti-Barca, remélhetőleg utána sem fogják vezetni a tabellát.
1 meccsel kevesebbet játszottunk, tehát ha nyerünk, akkor csak 2. helyen vannak. Másrészt az őszi szezonból még lesz egy Atleti-Barca, remélhetőleg utána sem fogják vezetni a tabellát.S.Agüero írta:Mikor volt utoljára, amikor az Atlético vezette a bajnokságot féltávnál? Volt ilyen valaha is?
Szerintem soha :'DS.Agüero írta:Mikor volt utoljára, amikor az Atlético vezette a bajnokságot féltávnál? Volt ilyen valaha is?
Azért azt ne feledd, hogy Pep a csapat érdekében hozta meg ezeket a döntéseket, és nem is vallott kudarcot. Mind a két játékost bírtam, Eto'o ikonikus alak volt, a maga nemében Ibra se teljesített itt rosszul, de az elküldésüket a csapat, az öltöző, a játék érdekében meg kellett lépni. Alexis már a harmadik szezonját kezdte itt, mégis, közel sem annyira fontos játékos mint mondjuk Neymar, aki viszont gólok tekintetében körülbelül ugyanúgy áll, mint a chilei. Igaz szerzett már egy mesterhármast, gólt rúgott a Madrid ellen, de azt a meccset a kettejük zsenialitása döntötte el a javunkra, ha nincs Alexis emelése, az az önbizalom, vagy vállalkozó kedv ami meghozta az átütőerőt ott a csapatban, nem nyerjük meg a meccset.Yokozuna írta:
Én nem Alexis képességeit vitatom. A Barcelona szintről beszélek. Amikor egy Eto'o-t el akart üldözni Pep, és abban a szezonban ha jól emlékszem 28 gólt termelt, mint megtűrt játékos. Ibrahimovicsot is kiutálta, pedig fél idényben 21 gólt termelt. Hát ezért nem értem ezt a fene nagy bizalmat, és rengeteg játéklehetőséget. Alexis zavarban van a kapu előtt, kevés gólt lő, és nem hoz mérkőzéseket, ezt te sem vitathatod. De tiszta szívemből drukkolok neki.
Közvetíti a Sport1 az Elche-meccset is.Editke írta:Sziasztok!
Az Elche elleni bajnokit nem közvetíti a sport1?
A meccs-ajánlóban csak a Getafe elleni mérkőzést látom.
Ez így tényleg okés lenne, viszont ne várd az első hármast, mert Cesc fog ott középen játszani, erre nagyobb összeget is fel mernék tenni.messideco írta:A védelembe Montoya és Bartra, a kp-re Song, elől Pedro-Neymar-Alexis és elégedett is lennék a kezdővel.
Ezek szerint Messike nem lesz. Sebaj a csapat nagy része hadra fogható állapotban lesz, elég komoly csapatunk lesz a hiányzók nélkül is. 1 dologra kell odafigyelnünk, hogy most rövid időn belül rengeteg meccsünk lesz. Ezeket pedig (főként a bajnokikat) hozni kell. Az Atletico ellen a lehető legerősebb csapatunk kell, a Getafe ellen pedig az első felvonásban el kéne dönteni a továbbjutás kérdését.szarvasember írta:Elche elleni keret. Busquets eltiltása miatt,D.Alves megfázás miatt nem lesz ott a meccsen.Messi pihenőt kap.