2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egy az egyben adom. Habár nem lehet teljesen megváltoztatni, nem is lehet ezt így hirtelen, de ez el is indult. most nem a tegnapi meccsről beszélek.Leon írta:Én csak ironizáltam!![]()
Nem csapatot kell váltani hanem taktikát. (persze 1-2 minőségi védő mindenképp kell)
Különben is vannak fiatalok és újak akik nem voltak részesei Pep csodacsapatának(08-11):
Alexis,Alba,Fabregas,Song,Neymar.
Ezt nagyon szépen összefoglaltad! Gratula! Visca el Barca!Bestbarca írta:Igen a legnagyobb baj a játék milyensége...Nekem sem elég hogy győztünk,de legalább az megvan,nyílván jobb mintha nem...De ritkán játszunk igazán jól és látványosan...Ott van pl a city elleni 0-2,a legnagyobb siker kétségtelenül a Tata érában,de hogy...Tutyi mutyin,biztonsági játék,kevés támadás,csak a labdatartás...Igen okés legalább győzelem meg nagy győzelem...De kérdem én hol a játék...Én mindíg várom hogy majd akkor mostantól beindulunk na majd most amikor kell megmutatjuk,majdha lesz újra Ini,Neymar,Messi...akkor majd jön a Barca foci,azt mindíg az van hogy jó hát győztünk legalább...De nem,pedig most már ott van a teljes keret,és hát a formába lendülésnek is itt lenne az ideje,de vhogy ezt nem látom,langyos a csapat teljesítménye...Pláne játékban...Igaz ha megnézzük játékban a Bayernt leszámítva mindenki ugyan ilyen lagymatag,kis ellenfeleket megszórnak azt nagy meccseken meg semmi ötlet, játék...De mi nem a madrdi vagy a chelsea vagyunk,nem ezt várjuk...Meg lehet így nyerni mindent,pl ahogy a city ellen játszottunk az bejöhet,deha ígyis lesz akkor sem fogok őszintén mosolyogni,max tudomásul venni hogy jóvan,de élményt igazán nem okozna...
Vhol azt érzem hogy nem elsősorban Martino hibája,hanem van egy megelégedett kiöregedő félben lévő keret,akiktől ennyire telik,hogy rutinból lehozzák azt jólvan...A keret zömét enerváltnak érzem,és úgy beleuntnak...Nem látom a foci élvezetét sokakon...Több igazolás kellett volna a kezdőbe nyáron,nem is minőség miatt elsősorban,hanem hogy legyenek új impluzusok,új lelkesedő játékosok,akik szenvedélye emlékezteti pl az Ini-Xavi párost is milyen az örömfoci...Ha megnézzük aki még nem nyerte magát halomra az Cesc Neymar Alexis Alba,no kb ennyi...Messi meg Alves azért akarni mindíg akar,ha van hozzá társuk...Ha melléjük jön még Ter Stegen és egy fix kezdő center védő,akkor túlsúlyba kerülhetnek a nem agyonnyert,motiváltabb emberek és könnyen lehet ez aktivizálja a többieket is...Viszont jelenleg nem érzem hogy ezt a keretet jobban lehetne pörgetni,és nem érzek edző kérdést...A spanyol válogatott is pont így bealszik rendre a meccsekbe, ahol szintén kb a mieink vannak,Del Bosque sem megy sokra velük néha...Pl Brazília ellen a konfederációs kupa döntőt "végig horkolták",vagy kikaptak dél-afrikától...A megoldás erre a vérfrissítés még egy pár poszton,ami azért a minőség miatt is ránk fér...3-4 igazolás egykét ember padoztatása és megoldható ez a dolog...És sztem Tata meg is tudja ezt oldani,ha megkapja ezeket az embereket...
Amúgy mint edző igen volt hogy hibázott,pl a Sociedad ellen 3 "B soros" védőt berakni,ráadásul Piquet fenthagyta aki meg erre a túlterheléstől lesérült...De kb ennyi...Amúgy mindíg a maxot hozta ki az aktuálisan meglévő keretből,annak ellenére hogy a kulcsjátékosaink rendre sérültek voltak...Ancelotti ennél nagyobbakat fogott mellé,pl az őszi klasszikuson ha nem 5védővel áll fel nem kapnak ki az fix,vagy most az Atletico ellen a 2 fix szélsője helyett mást játszatott ami ordító hiba volt...És sorolhatnám,pedig ő mekkora sztáredző...
Én azt mondom, hogy ne törjünk még pálcát,max készítsük elő...De elsülhet ez még jól...Egész eddig nem volt teljes keret,Neymar nincs formában még,vhogy az egész gárda nincs tökéletesen egyben,de nagy meccseken azért tudnak eredményt hozni,és egyénileg látszik némi javulás a játékosoknál...Pl Alves magához tért elől,Xavi újra ad hosszú labdákat,Messi is kezdi újra elkapni egy kicsit a fonalat,Alexis meg ha nem akart gólt lőni is lő egyet,Ini is sokkal közelebb van a szintjéhez,ésha az "a" védelem játszik akkor egész masszívak(Alves-Pique-Mascherano-Alba)...Igen összességében még nem állt össze ahogy kell,de vannak apró jelek amik szebb jövőt sejtetnek...Hát hajrá!
hali, itt probalkozzmalaati írta:Sziasztok!
Elnézést, hogy ide írok, de valahol fel szeretném tenni a kérést!
Létezik még olyan, hogy buszos/repülős szervezett út egy hazai meccsre???
Szeretnék kijutni egy meccsre még idén, és ezért érdekelne.
Válaszotok előre is köszönöm, és bocs, ha off-topic voltam.
üdv.
persze h nem fognak vb-t nyerni ez tök evidens, viszont ha tényleg ezért lazsál annyit, akkor az szégyen...zola8787 írta:Ha ez így van akkor 4 év múlva adjuk kölcsön a PSG-nek mondjuk 30 milliórt + ők állják a fizuját addig, mert idén nem lesz VB győztes abban biztos vagyok.atesz1973 írta:Üdvözlök mindenkit!
Régóta figyelem az eurobarcát, de eddig nem regisztráltam a fórumra. Én úgy gondolom, hogy Messitől ebben az évben ne várjatok többet, mert számára a legfontosabb a VB arany ami még hiányzik a kollekciójából, és amire 4 év múlva már sokkal kisebb lesz az esélye. Semmi meggondolatlan, rizikós mozdulatba nem fog belemenni, mert nem szeretne megsérülni, úgyhogy bírjátok ki, jövőre a régi Messit fogjuk látni.
Üdv