Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.03. 08:44:11

malaati írta:Sziasztok!

Elnézést, hogy ide írok, de valahol fel szeretném tenni a kérést!

Létezik még olyan, hogy buszos/repülős szervezett út egy hazai meccsre???

Szeretnék kijutni egy meccsre még idén, és ezért érdekelne.

Válaszotok előre is köszönöm, és bocs, ha off-topic voltam.

üdv.
hali, itt probalkozz

http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?f=23&t=730" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
malaati
Barça C

2014.03.03. 08:29:26

Sziasztok!

Elnézést, hogy ide írok, de valahol fel szeretném tenni a kérést!

Létezik még olyan, hogy buszos/repülős szervezett út egy hazai meccsre???

Szeretnék kijutni egy meccsre még idén, és ezért érdekelne.

Válaszotok előre is köszönöm, és bocs, ha off-topic voltam.

üdv.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.03. 08:09:00

zola8787 írta:
atesz1973 írta:Üdvözlök mindenkit!
Régóta figyelem az eurobarcát, de eddig nem regisztráltam a fórumra. Én úgy gondolom, hogy Messitől ebben az évben ne várjatok többet, mert számára a legfontosabb a VB arany ami még hiányzik a kollekciójából, és amire 4 év múlva már sokkal kisebb lesz az esélye. Semmi meggondolatlan, rizikós mozdulatba nem fog belemenni, mert nem szeretne megsérülni, úgyhogy bírjátok ki, jövőre a régi Messit fogjuk látni.
Üdv
Ha ez így van akkor 4 év múlva adjuk kölcsön a PSG-nek mondjuk 30 milliórt + ők állják a fizuját addig, mert idén nem lesz VB győztes abban biztos vagyok.
persze h nem fognak vb-t nyerni ez tök evidens, viszont ha tényleg ezért lazsál annyit, akkor az szégyen...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2014.03.03. 01:52:13

Igen a legnagyobb baj a játék milyensége...Nekem sem elég hogy győztünk,de legalább az megvan,nyílván jobb mintha nem...De ritkán játszunk igazán jól és látványosan...Ott van pl a city elleni 0-2,a legnagyobb siker kétségtelenül a Tata érában,de hogy...Tutyi mutyin,biztonsági játék,kevés támadás,csak a labdatartás...Igen okés legalább győzelem meg nagy győzelem...De kérdem én hol a játék...Én mindíg várom hogy majd akkor mostantól beindulunk na majd most amikor kell megmutatjuk,majdha lesz újra Ini,Neymar,Messi...akkor majd jön a Barca foci,azt mindíg az van hogy jó hát győztünk legalább...De nem,pedig most már ott van a teljes keret,és hát a formába lendülésnek is itt lenne az ideje,de vhogy ezt nem látom,langyos a csapat teljesítménye...Pláne játékban...Igaz ha megnézzük játékban a Bayernt leszámítva mindenki ugyan ilyen lagymatag,kis ellenfeleket megszórnak azt nagy meccseken meg semmi ötlet, játék...De mi nem a madrdi vagy a chelsea vagyunk,nem ezt várjuk...Meg lehet így nyerni mindent,pl ahogy a city ellen játszottunk az bejöhet,deha ígyis lesz akkor sem fogok őszintén mosolyogni,max tudomásul venni hogy jóvan,de élményt igazán nem okozna...

Vhol azt érzem hogy nem elsősorban Martino hibája,hanem van egy megelégedett kiöregedő félben lévő keret,akiktől ennyire telik,hogy rutinból lehozzák azt jólvan...A keret zömét enerváltnak érzem,és úgy beleuntnak...Nem látom a foci élvezetét sokakon...Több igazolás kellett volna a kezdőbe nyáron,nem is minőség miatt elsősorban,hanem hogy legyenek új impluzusok,új lelkesedő játékosok,akik szenvedélye emlékezteti pl az Ini-Xavi párost is milyen az örömfoci...Ha megnézzük aki még nem nyerte magát halomra az Cesc Neymar Alexis Alba,no kb ennyi...Messi meg Alves azért akarni mindíg akar,ha van hozzá társuk...Ha melléjük jön még Ter Stegen és egy fix kezdő center védő,akkor túlsúlyba kerülhetnek a nem agyonnyert,motiváltabb emberek és könnyen lehet ez aktivizálja a többieket is...Viszont jelenleg nem érzem hogy ezt a keretet jobban lehetne pörgetni,és nem érzek edző kérdést...A spanyol válogatott is pont így bealszik rendre a meccsekbe, ahol szintén kb a mieink vannak,Del Bosque sem megy sokra velük néha...Pl Brazília ellen a konfederációs kupa döntőt "végig horkolták",vagy kikaptak dél-afrikától...A megoldás erre a vérfrissítés még egy pár poszton,ami azért a minőség miatt is ránk fér...3-4 igazolás egykét ember padoztatása és megoldható ez a dolog...És sztem Tata meg is tudja ezt oldani,ha megkapja ezeket az embereket...

Amúgy mint edző igen volt hogy hibázott,pl a Sociedad ellen 3 "B soros" védőt berakni,ráadásul Piquet fenthagyta aki meg erre a túlterheléstől lesérült...De kb ennyi...Amúgy mindíg a maxot hozta ki az aktuálisan meglévő keretből,annak ellenére hogy a kulcsjátékosaink rendre sérültek voltak...Ancelotti ennél nagyobbakat fogott mellé,pl az őszi klasszikuson ha nem 5védővel áll fel nem kapnak ki az fix,vagy most az Atletico ellen a 2 fix szélsője helyett mást játszatott ami ordító hiba volt...És sorolhatnám,pedig ő mekkora sztáredző...

Én azt mondom, hogy ne törjünk még pálcát,max készítsük elő...De elsülhet ez még jól...Egész eddig nem volt teljes keret,Neymar nincs formában még,vhogy az egész gárda nincs tökéletesen egyben,de nagy meccseken azért tudnak eredményt hozni,és egyénileg látszik némi javulás a játékosoknál...Pl Alves magához tért elől,Xavi újra ad hosszú labdákat,Messi is kezdi újra elkapni egy kicsit a fonalat,Alexis meg ha nem akart gólt lőni is lő egyet,Ini is sokkal közelebb van a szintjéhez,ésha az "a" védelem játszik akkor egész masszívak(Alves-Pique-Mascherano-Alba)...Igen összességében még nem állt össze ahogy kell,de vannak apró jelek amik szebb jövőt sejtetnek...Hát hajrá!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
zola8787
Director del Fútbol

2014.03.03. 00:02:28

atesz1973 írta:Üdvözlök mindenkit!
Régóta figyelem az eurobarcát, de eddig nem regisztráltam a fórumra. Én úgy gondolom, hogy Messitől ebben az évben ne várjatok többet, mert számára a legfontosabb a VB arany ami még hiányzik a kollekciójából, és amire 4 év múlva már sokkal kisebb lesz az esélye. Semmi meggondolatlan, rizikós mozdulatba nem fog belemenni, mert nem szeretne megsérülni, úgyhogy bírjátok ki, jövőre a régi Messit fogjuk látni.
Üdv
Ha ez így van akkor 4 év múlva adjuk kölcsön a PSG-nek mondjuk 30 milliórt + ők állják a fizuját addig, mert idén nem lesz VB győztes abban biztos vagyok.
Subinho
Director del Fútbol

2014.03.02. 23:56:54

Martino a mi Allegrink.:-( Ő is összehozott egy bajnokságot, de milyen játékkal? Aztán évekig a szenvedés... Ha nem akarjuk ezt a szenvedő játékot látni és CSAK a 3 pontot, akkor nyáron kell ide egy új edző!!! Nekem személy szerint nem elég annyi, hogy 3 pont megvan, azt' kész. Legyen élvezhető játék!
atesz1973
Barça C

2014.03.02. 23:31:21

Üdvözlök mindenkit!
Üdv
Bestbarca
Entrenador del Barça

2014.03.02. 23:08:35

No ez is megvolt,lelötyögtük...Néha nagyon belealudtunk a meccsbe,a második félidő első felében pl...De hoztuk a kötelezőt,azért nem nagyon éreztem veszélyben a győzelmet,de ez nem a mi érdemünk volt, sokkal inkább annak volt betudható hogy az Alemria harmat gyenge csapat...A helyzet kihasználásunk vicc,csóró neymarnak sem ment ma nagyon,de legalább próbálkozott...Hát lesz ez jobb is,most ez van...Az tény hogy bárkit le tudunk győzni,de elképesztően szeszélyes a gárda,még meccsen belül is,néha zseniálisak,utánna meg botrányosak 2perccel később...kiegyensúlyozotabbá kell válnunk a következő hetekben ez a kulcs...Amúgy meg esély ott van még mindenre,viszonylag kevés a sérült,szal adott minden,rajtunk áll...Hát hajrá...

Amúgy annyira nem kell sírni...Szal hoztuk a kötelezőt,amit kellett,1pontra csökkent a különbség a madid és köztünk,az atletico 2vel lemaradt,innentől...Minek lehet örülni? Elől remek volt Alves,jók voltak a bemozgásai,befelé is sokkal jobban passzolt mint szokott...Busi is jobbik arcát mutatta...És volt nem egy szép,kominatív összjátékunk,egyérintők...Xavinak nem egy hosszú indítása volt...Sok helyzetet alakítottunk ki...Persze közel nem volt tökéletes teljesítmény,de zokogni úgy érzem erős egy 4-1es győzelem után...Amúgy meg minden meccs más,hogy hogy fogunk játszani mások ellen,az majd akkor és ott kiderül,egy harmat gyenge ellenfél ellen mutatott lötyögés nem hinném hogy megmutatja a jövőt...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
mess2009
Director del Fútbol

2014.03.02. 23:07:27

sok kedvem nincs erről a meccsről írni, végül is behúzták a kötelezőt ....ha rosszakat írnék joggal reklamálhatnának sokan, de mivel nekem ez a meccs nagyon nem tetszett hát inkább megvárom hogyan kell egy ilyennek örülni. vagy inkább: a három ponton túl minek lehetne örülni? biztosan lesz aki megmagyarázza....
barlacy
Jugador del Barça

2014.03.02. 23:05:41

Bántó szándék nélkül,de már az indulataimmal alig bírok! Emberek! Mi lett a csapatunkból?Én ilyen gyengén, unalmasan, rosszul játszani még nem láttam őket!!Kell igenis egy edző!!!Ez az ember --kevés! És bátran jöjjenek a fiatalok!Épülhet egy új csapatunk!!

Sajnos ez a mai Neymar ez egy brazil 2.osztály! Hogy hogy csak ennyi van??Mi ez?..
D.Alves megint megmutatta!Beadásból taccs a másik oldalon?...stb stb..A többiekről nem szólok, mert Busi kivételével nem tudnék kit dícsérni...

Ezek ellenére Hajrá Barca!!!
messideco
Presidente del Barça

2014.03.02. 22:51:49

Le kellett volna az első félidőben zárni a meccset, sajnos csak a 80+ percben sikerült.

Kiemelkedő teljesítmény alig volt, addig nincs gond míg gólokat lövünk, de a mai teljesítmény finoman fogalmazva sem volt kielégítő.
Kép
"And my heart will leave you never."
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.03.02. 22:03:13

Conceded most Liga goals from corners this season: Barcelona 8 - Malaga 5 - Osasuna 4 - Getafe 4 - Valladolid 4
Szép... mi kaptuk a legtöbb, szám szerint 8 gólt idén szögletből.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.03.02. 20:04:30

Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Puyol Mascherano Adriano - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Neymar #fcblive

Bench Barcelona: Oier, Bartra, Alba, Song, Iniesta, Pedro, Tello #fcblive
mess2009
Director del Fútbol

2014.03.02. 08:19:00

és talán még egy fontos dolog: vagy két STABIL TÁMADÓPÁROS, vagy egy STABIL TÁMADÓHÁRMAS is kellene végre! ezek néha úgy futkosnak el egymás mellett, mintha akkor látnák egymást először!!
a hatékony párosokra ott a példa a Bayer M -nél, míg a Madridnál újabban a C.R-Bale-Benzema hármas kezd baromi erős lenni.
én soha nem láttam még Barca edzésről más videót, csak azt hogy körbe állnak és passzolgatnak.... (azért gondolom más is van?!) na e helyett lehet hogy többet kellene a támadó alakzatokat együtt mozgatni...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.01. 23:48:31

visca el barca írta: amugy én is ezt mondom már mióta. át kellene állni 3-5-2 re. akkor sanchez,pedro, tello hármast sem kellene erőltetni.

és bár tény h sokat nem játszottak még együtt, de talán neymar topicjában irtam, hogy látványosan gyengébb a brazil, ha messi is fenn van. az lesz ciki ha a vén hollandnak igaza lesz..
Nem tudunk átállni 3 védős rendszerre, jelenleg semmiképp. Ahhoz kéne két gyors KÖZÉPhátvéd, minimum. Jelenleg egy sincs sajnos, és Piqué se játszott soha 3 védős rendszerben. Teljesen mást követel meg, mint a 4 védős játék.
Persze nem elvetendő ötlet, de egy ilyen rendszerben Mascheranot nem lehet játszatni, Piqué lehetne a belógós (mert vonalat sem lehet védekezni így!), mellé kéne két gyors védő, akik középhátvédek.
Nem lenne hülyeség egyébként,lehet stabilabbak lennénk, viszont itt Xavit is el kéne felejteni ebben a rendszerben.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.03.01. 23:28:50

Deus írta:Gondolkodtam a 2-4-4 felallason is :D

Messi Neymar
Cesc Xavi Busi Ini
Alves Bartra Pique Alba
Valdes

Nem teljesen deffenziv felallas, mert a kozeppalyasok kozul 2-3 tamado kozeppalyas lenne. Piszkosul adogatnanak a labdat Messinek vagy Neymarnak, kozben Cesc vagy Ini felfuthat.
Én Neymart minél messzibb vinném Messitől, és nem csak a szójáték kedvéért. Olyan szerepkört képzelnék el neki, mint Eto'é volt. Lesipuskás, lecsap a labdákra, váratlanokat húz, és gólokat lő. Legyen még egy ember a csapatban, akitől nagyon tart az ellenfél. Messit kissé hátrább vonnám, és mindenképp valamelyik szélre kitolva, ahol nem tudják körbevenni, és bármikor meg tud indulni befelé.
Deus
Boixos Nois

2014.03.01. 20:12:48

Gondolkodtam a 2-4-4 felallason is :D

Messi Neymar
Cesc Xavi Busi Ini
Alves Bartra Pique Alba
Valdes

Nem teljesen deffenziv felallas, mert a kozeppalyasok kozul 2-3 tamado kozeppalyas lenne. Piszkosul adogatnanak a labdat Messinek vagy Neymarnak, kozben Cesc vagy Ini felfuthat.
KépKép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.03.01. 18:59:03

visca el barca írta:
amugy én is ezt mondom már mióta. át kellene állni 3-5-2 re. akkor sanchez,pedro, tello hármast sem kellene erőltetni.

és bár tény h sokat nem játszottak még együtt, de talán neymar topicjában irtam, hogy látványosan gyengébb a brazil, ha messi is fenn van. az lesz ciki ha a vén hollandnak igaza lesz..
Azért a vén holland azontúl, hogy hatalmas elme a futballban, és rengeteg dologban volt már igaza, elég nagy terhet rakott Neymarra ezzel a kijelentésével, nekem nagyon nem volt szimpatikus.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
MatyiG
Adminisztrátor

2014.03.01. 18:56:39

Yokozuna írta:Messi és Neymar mintha kiütnék egymást. Sajnos még nem láttam olyan meccset mióta Neymar itt van, hogy ez a páros működött volna. A nagy baj az, hogy Tata sem tudja a megoldást, kínosan kerüli, hogy együtt szerepeltesse őket. Főleg, ha egy viszonylag komolyabb csapat az ellenfél, mint a Sociedad, akkor nagyon kiütközik ez. Neymar egyébként is idegenül mozog a baloldalon, inkább középen veszélyes, ott is csak akkor, ha lendületbe tud jönni. Ehhez kéne valahogy Messi játékát igazítani.
El Clásico?
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.01. 18:48:31

hank1ee írta:
Yokozuna írta:Messi és Neymar mintha kiütnék egymást. Sajnos még nem láttam olyan meccset mióta Neymar itt van, hogy ez a páros működött volna. A nagy baj az, hogy Tata sem tudja a megoldást, kínosan kerüli, hogy együtt szerepeltesse őket. Főleg, ha egy viszonylag komolyabb csapat az ellenfél, mint a Sociedad, akkor nagyon kiütközik ez. Neymar egyébként is idegenül mozog a baloldalon, inkább középen veszélyes, ott is csak akkor, ha lendületbe tud jönni. Ehhez kéne valahogy Messi játékát igazítani.
Szerintem át lehetne úgy alakítani a játékot, hogy együtt legyenek fent középen valahogy.
amugy én is ezt mondom már mióta. át kellene állni 3-5-2 re. akkor sanchez,pedro, tello hármast sem kellene erőltetni.

Kép
Normandia
Director del Fútbol

2014.03.01. 18:04:06

Nem üt ki itt senki semmit, egyszerűen még nem játszottak együtt jóformán. Hol Messi, hol meg Neymar volt sérült, idejük sem volt - talán egy mérkőzés mikor együtt kezdtek - a többiben Neymar, vagy Leo csereként lépett pályára. Az viszont észrevehető, hogy ha együtt vannak a pályán, akkor Jr visszafogottabb, kevesebb kreatív megoldást választ és mindenáron gólpasszt akar adni Messinek. Látszik, hogy nagyon tiszteli.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
hank1ee
Director del Fútbol

2014.03.01. 12:23:40

Szerintem át lehetne úgy alakítani a játékot, hogy együtt legyenek fent középen valahogy.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.03.01. 11:56:15

Messi és Neymar mintha kiütnék egymást. Sajnos még nem láttam olyan meccset mióta Neymar itt van, hogy ez a páros működött volna. A nagy baj az, hogy Tata sem tudja a megoldást, kínosan kerüli, hogy együtt szerepeltesse őket. Főleg, ha egy viszonylag komolyabb csapat az ellenfél, mint a Sociedad, akkor nagyon kiütközik ez. Neymar egyébként is idegenül mozog a baloldalon, inkább középen veszélyes, ott is csak akkor, ha lendületbe tud jönni. Ehhez kéne valahogy Messi játékát igazítani.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.03.01. 10:57:38

mess2009 írta:a fogadkozások nyilván a közönség etetésére valók, semmit nem jelentenek. maga a vereség lehetNE !? hasznos, ha végre levetkőznék a nagyképűséget és a "kis" csapatok ellen is tisztelettel és főleg kellő alázattal állnának fel. ami a továbbiakat illeti: minden meccset meg kellene nyerni - egyelőre ez lenne a biztos, nos ez irreális e pillanatban. mi maradt? várni a csodát! hogy a Madridok botlanak(most már jószerével csak a Real veresége segítene igazán esetleg az X , de a győzelmi kényszer akkor is fennáll!)
ami a clássicót illeti forma ide - forma oda ott bármi lehet! főleg ha nem hat pont hátránnyal érnénk oda......
ami engem igazán aggaszt, az Messi és főként Neymar ! Messi ugyan már "üzem meleg" de a tűz a hajtás az sehol, Neymarnál viszont mintha kezdődne a "Barcás átok" a kezdeti sikeresebb szakasz után visszaesés! (a legutóbbi meccsen pl. teljesen súlytalan volt!) valójában ez a két pali hozhatná azt a pluszt ami a Barcát - akár még ebben a szezonban is - nyerővé tehetné - de nem az eddig mutatott teljesítménnyel.
Teljesen egyértelmű, hogy Neymarnak súlytalan a játéka, amikor ki van tolva szélre, és vissza kell passzolgatnia a labdákat. Olyankor gyakorlatilag csak +1 ember, mint Sánchez, de ha ez a kettő, főleg a brazil meghúzza a váratlant, egyből komoly lehetőségeket teremt. Ez hiányzik legjobban a játékában. A csapatéból meg még mindig az, hogy építkezzünk már lendületből is, kontrákból, direkten betörve a kapu elé 2-3 passz után... Messinek meg gólhelyzetben már nem kéne passzolni.

Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.03.01. 10:22:28

Erre céloztam a másik topicban...Messi középen játszik, és ÁLL! A legjobb formájához képest a futómennyiség jelenti a különbséget. Ha Messi nem mozog, besűriti a pálya középső részét, megöli ezzel a támadójátékot, az előrepasszokat...Ezt Tatának meg kell oldania mindenképp.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Válasz küldése