Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Alba lehet, hogy sokszor messze van az emberétől, de ennek többnyire az az oka, hogy beljebb kell húzódnia, sokszor kell kereszteznie is. Nem akarok mindent a középső védőkre kenni, de Jordi sokszor így zárja a passzsávot, mert, ha mondjuk kilép Bale-re sokszor egy sima visszapasszal létszámfölény alakulhat ki középen.mess2009 írta:egyetértve B.Tamás mai cikkével bizony a Barca típushibái eléggé "ordítóak"! annyival egészíteném ki (lehet, hogy régi vesszőparipám) hogy a másik oldalunk sem kivétel!! Alba kiválóan futotta be többnyire Bale-t de akárki lejut a szöglet közelébe, többnyire úgy adhat be, hogy Alba cca 3-5 m ről (fülét-farkát behúzva) asszisztál hozzá!
azt is elmondanám, hogy nem szégyen (sajnos!) egy DI Mariától verést kapni!!! még Dani Alvesnak sem, de az hogy a következő eset(ek)ben még a közelébe sem megyek (!?) az bizony szomorú.
mindenki azt hangsúlyozza, hogy Masc. netán Pique rosszul helyezkedett!!könyörgöm hogy lehetett zavartalanul beadni azokat a lasztikat??? ezt (is!) látni és orvosolni kellene! Neymar nem zár vissza? lehet de neki nem ez a dolga!! ha egy Neymar játszik Alves oldalán MIÉRT?????? Alves rohangál fenn az ő helyén????? miközben a beadásai 95% -a hatástalan? hátul pedig a területe átjáróház!!
egyébként a Madrid ellen Pique kiválóan játszott és Mascheranó is ! a nyilvánvaló hibái ellenére(ami egyébként meg sem közelíti számban pl. Messi eladott labdáit, kihagyott ziccereit(?!) miközben persze ő a meccs hőse.
így is lehet vélekedni kétségtelen, de nem így volt..az egyiknél Mariska befűzött három emberúnket ez egyik sem volt Masc a másiknál ugyanúgy hibázott Busi és Pique is és mindjárt más a számtanpélda...(Masc.t egyszerűen átemelte de mögötte alt Pique. ?..)Leon írta:Azt megszokhattuk,hogy Alves már évek óta rendszerint fent ragad,ezért már nem is hibáztatom.
Viszont beadás ide vagy oda, Mascherano akkor is mind a kétszer botrányosan helyezkedett.Nem először és biztos nem is utoljára.Sokra megyünk vele ha a meccs többi részén jól játszik...
Amúgy meg Mascherano-ról 2 gólt kaptunk,Messi meg rúgott hármat, a differencia 5 gól,nekem ennyi elég.
Ebben az esetben (is) verjük meg a Matracosokat, s legyen a Real a bajnok, majd elmondhatja magáról, hogy a kiesőjelöltek rémálma a 2. és 3. helyezett ellen összesen 1 pontot kapart össze a megszerezhető 12-bőlvisca el barca írta:...ui. remelem nem élem meg azt a szitut, hogy az uccsó forduloban atma siker kell ahhoz h ne a madrid legyen a bajnok....
egy tv-n néztem csak vhogy mindig visszakapcsoltamIr3NiCuS írta:visca el barca írta: igaz h tegnap minden madrid gol után kikapcsoltam a tv-t, de azért büszke vagyok a fiúkra
Hány TV-n nézted ,hogy a 3 kapott gól után még láttad a meccset ?

Érdekes lenne, de azt mondom talán meg is érné leadni a meccset ha azon múlna.visca el barca írta: ui. remelem nem élem meg azt a szitut, hogy az uccsó forduloban atma siker kell ahhoz h ne a madrid legyen a bajnok....

Jó észrevétel. A Celta ellen otthon fogunk játszani. Idegenben 3-0-ra vertük őket.gianni írta:Az,hogy lehet,hogy három idegenbeli bajnokink van egymás után(madrid,celta,espenyol)ez létezik vagy csak elírás?
Jah jó okés...Keverem már,csak tavaly sajnos nem egyszer kaptunk ki a Realtól,összekavarodott így hirtelen...De a mondanivaló lényege nem változik,szal így nehogymár bajnokok legyenek 12ből 1 pont,a kicsiket meg lazán veri a milliárd eurós keret,a valaha volt 2 legdrágább igazolással...Hát taps...Gali írta:Rosszul tudod.Bestbarca írta:
...Igaz tavaly mi is oda vissza kikaptunk a madridtól azt mégis behúztuk...
Egy döntetlen és egy vereség.
Camp Nouban :2-2
Bernabeuban : 2-1
Ha az Atletico megnyerné óriási bravúr lenne részükről szerintem, erőn felüli teljesítmény. Én azt mondom végül nem fogják megnyerni, de ha esetleg Bilbaóból is 3 ponttal jönnének haza ( ami egy nagyon nehéz pálya ) akkor már tényleg akármi is lehet. Az biztos, hogy Simeone elsőrangú munkát végzett ott. Külön pikáns a történetben, hogy mindhárom csapat áll a BL-ben még. Az meg a legszebb, hogy a bajnokság utolsó fordulójában az Atleticót fogadjuk...Bestbarca írta:A bajnokságról meg annyit,hogy itt bárki nyerhet,de a Realnak nem jó a holtverseny,ugyanis az egymás elleni eredményben alulmaradnak ellenünk is, meg az Atma ellen is...Márpedig ahogy a bajnokság alakul könnyen lehet a végén holtverseny lesz...Amúgy meg ha az Atma nyerne nem zokognék,ha Real már hamarabb...Szal ez hogy a 2 közvetlen rivális ellen a 12ből egy pontot szereznek azt is oltári mázlival,egyszerűen nem érdemlik meg...Igaz tavaly mi is oda vissza kikaptunk a madridtól azt mégis behúztuk,az is faramuci volt,de ez hogy most 2 nagy riválisuk is van akik harcolnak a bajnoki címért,majdnem nulláznak,saját stadionjukban mindkettőtől bukta,azt bajnokok lesznek...Hát azért az megint egy szépség lenne...Bár a csonka bajnokság, meg a bírói segítséges Mou féle siker után ezen már meg se lepődnék...És meg sorohlatnánk a kérdőjeles címeket...Arrafelé ez megszokott...
Rosszul tudod.Bestbarca írta:
...Igaz tavaly mi is oda vissza kikaptunk a madridtól azt mégis behúztuk...
diagonal írta:Holnap reggel 9-kor Sport 1-en ismétlik. Ha meg most éjjel akarod azonnal, akkor innen tölthető mindenféle spanyol, angol kommentárokkal nagyrészt HD minőségben:Johnny írta:Basszus, lemaradtam a meccsről...
Nem tudja valaki, hogy hol lehetne visszanézni?
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 5bfe319b0d
Holnap reggel 9-kor Sport 1-en ismétlik. Ha meg most éjjel akarod azonnal, akkor innen tölthető mindenféle spanyol, angol kommentárokkal nagyrészt HD minőségben:Johnny írta:Basszus, lemaradtam a meccsről...
Nem tudja valaki, hogy hol lehetne visszanézni?