Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha mindig kiemeljük , hogy mennyire rosszul játszik akkor illik azt is kiemelni ha jól.noname írta:Most úgy vagytok Sergi Robertoval mint egy nyomorékkal, akit dicsérni kell mindenért. Jól állt be, meg lehozta a meccset. Szerencsétlen Granada agyon volt verve már mire bejött. Egy ilyen meccsen kb bárki jó lett volna már. Teljesen lelketlen és összeroppant ellenfél ellen nem nagy dolog. Majd, ha ugyanezt olyan csapat ellen teszi, ami még akadályozni is próbálja, akkor lehet dicsérni.Amúgy az ő savazása nem divat. Egyszerűen rendszerint pocsékul játszik.
De a meccsről: ALVES JÓL ADOTT BE!!!. Még egyszer, hogy szokjuk:ALVES JÓL ADOTT BE!!!. Neymar tripla vagy Messi dupla kit érdekel. Ez volt ma az igazi kuriózum!![]()
Feast4 írta:Na! Mindenki megnyugodott? Félgőzzel 6-ra vertük a Granadtát. Vagy ebben is van valami hiba? (Sergi Roberto nem számít)
Most ő sem játszott rosszul . Nem azt mondom , hogy óriási pluszt adott a csapatnak de szépen lehozta a meccset.Feast4 írta:Na! Mindenki megnyugodott? Félgőzzel 6-ra vertük a Granadtát. Vagy ebben is van valami hiba? (Sergi Roberto nem számít)
A lényeg az az, hogy a spanyol bajnokságot az a nagy csapat nyeri meg nagy többségben, aki a kicsik ellen hozza a kötelezőket. Nem 100%-ban, de kiegyensúlyozottan. És ez az idegenbeli meccsekre is vonatkozik. Az olyan csapatokat, mint amilyen a Malaga, egyszerűen verni kellene oda-vissza (mint ahogy majd a válogatottunk a románokatkristop írta: vagy csak egyel több gólt lőni az utolsó meccsen, vagy egyel kevesebbet kapni
és akkor is bajnokok lettünk volna
amúgy akkor még mindig nem értem a mondanivalód. azt akarod mondani, hogy ha nyertünk volna ellenük, akkor bajnokok lettünk volna? ja, hát izé, ez így van. az ég meg kék, a fű meg zöld. vagy azt, hogy idegenben a csapatunk gyengébb? na ne, egy csapat idegenben nem annyira jó, mint otthon? ez számomra új (igazából nem).
vagy csak egyel több gólt lőni az utolsó meccsen, vagy egyel kevesebbet kapnicrixus írta: Ahogy az említett 5 meccsből is elég lett volna csupán kettőt megnyerni... ez normális esetben nem lenne sem tökéletes mérleg, sem nagy elvárás. Az Atleticonak több pontja lett, mert ők jobban csinálták a kicsik ellen. Ennyi.
de ezzel amúgy egyetértek. én jobban szeretem, ha úgy játszunk mint eddig csináltuk, vagy ahogy most a real, hogy a védelem nem túl jó, sok a helyzete az ellenfélnek, de sok támadásunk van és sok gólunk. én mindig is emellett álltam ki a fórumon és rengeteget vitatkoztam a másik oldallal, aki stabil védelmet szeretett volna, két védekező középpályást, brusztolós középpályásokat, kevésbé támadó szélsővédőket, mérnemhajt, mérállmeg, satöbbi.Sanama írta:Nekem ennyi nem elég. Én nem azért szerettem ebbe a csapatba, mert nem kapott gólt X meccsen át. Hanem ahogy játszott, és ahány, amilyen gólokat lőtt. Na, ettől még elég messze az LE csapat. És most nem a Guardiola csapatot sírom vissza, mert én a Rijkaard féle Barcát kedveltem meg.
Érdekes, meg sem említettem a Sociedad, Bilbao, Valencia elleni vereségeket. Érdekes, akkor ők nem csapatok, hogy az ellenük vívott meccsek a te szemedben nem számítanak?kristop írta: tehát akkor nem lennél mérges a csapatra, ha minden meccset megnyernének (kivéve a real és atletico ellenieket). sajnos én nem tudom neked mondani, hogy akkor menjél xy szurkolónak, mert ilyen csapat nincs, aki ennek a feltételnek megfelelneezt most csak fejből mondtam, de ha visszanézed mondjuk a tavalyi évüket pár általad választott nagycsapatnak, lemerem fogadni, hogy mind sok pontot bukott idegenben. mert ez ilyen, idegenben egy levante, osasuna, granada, rayo vallecano nehéz terep, hiába nem topcsapatok ezek. sőt, az osasuna még ki is esett, ettől függetlenül minden nagycsapat dolgát mindig megnehezítette a saját otthonában.
tehát akkor nem lennél mérges a csapatra, ha minden meccset megnyernének (kivéve a real és atletico ellenieket). sajnos én nem tudom neked mondani, hogy akkor menjél xy szurkolónak, mert ilyen csapat nincs, aki ennek a feltételnek megfelelnecrixus írta: Tavaly 12 Bajnoki pontot buktunk ezen az öt meccsen És úgy tűnik ez idén sem fog változni. Emiatt vagyok én személy szerint mérges a csapatra, edzőre, stb.
Ha ennyire dagad a melled a 0 kapott góltól akkor menjél Juventus szurkolónak.visca el barca írta:
úgy... sztem már több pontunk nem is lesz...
úgy... sztem már több pontunk nem is lesz...crixus írta: Tavaly 12Bajnoki pontot buktunk ezen az öt meccsen
És úgy tűnik ez idén sem fog változni.
Pontosan.Sanama írta: Nekem ennyi nem elég. Én nem azért szerettem ebbe a csapatba, mert nem kapott gólt X meccsen át. Hanem ahogy játszott, és ahány, amilyen gólokat lőtt. Na, ettől még elég messze az LE csapat. És most nem a Guardiola csapatot sírom vissza, mert én a Rijkaard féle Barcát kedveltem meg.
(Nagyon örülök, hogy nem kapunk gólt, csak egy Malaga-nak a kapuját se találtuk el 90 perc alatt pl.)
MAtS, Montoya, Bartra..visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Adriano - Xavi Busquets Rakitic - Munir Messi Neymar
Bench Barcelona: Ter Stegen, Montoya, Bartra, Iniesta, Sergi Roberto, Pedro, Sandro
Ezt szerintem az edző jobban tudja. 0 gólt kapott eddig a védelem, amíg így marad felőlem az ifi csapat védelme is nyomhatja, ráadásul Montoya is nagyon jól tudja, hogy Alves takarodik a francba jövőre és nem is igazolhatunk. Van még 1 éve, hogy fejlődjön, onnantól pedig totál kezdő lesz.defender3 írta:Lassan sikerül elérni azt, h Barta és Montoya elmenjen a csapatból, mert annyira nem játszatják őket, pedig sokkal több van bennük mint amennyi szerepet kapnak.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Adriano - Xavi Busquets Rakitic - Munir Messi Neymar
Bench Barcelona: Ter Stegen, Montoya, Bartra, Iniesta, Sergi Roberto, Pedro, Sandro
Lassan sikerül elérni azt, h Barta és Montoya elmenjen a csapatból, mert annyira nem játszatják őket, pedig sokkal több van bennük mint amennyi szerepet kapnak.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Adriano - Xavi Busquets Rakitic - Munir Messi Neymar
visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Adriano - Xavi Busquets Rakitic - Munir Messi Neymar
Még odaírod, hogy okos védekezés, és brusztolás, és azt hiszem Bob vagy.nyerjünk, gólt ne kapjunk, a többi hidegen hagy.