Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.10.04. 11:11:09

danianevem írta:Az utazó keret: Bravo, ter Stegen, Alves, Bartra, Piqué, Mascherano, Mathieu, Alba, Adriano, Busquets, Rakitic, Xavi, Iniesta, Pedro, Munir, Messi, Sandro, Neymar

Nincs Montoya, de még Douglas sem. Na vajon ki lesz a jobbhátvéd? :lol:
Azért Sampert kipróbáltam volna...
Brafó Lucho, Alves látom meggyőző volt kedden.. =D> #-o Keretbe se kéne lennie. Montoya helyébe elugranék ibizára nyaralni, tök fölösleges itt dekkolnia, ha Dani bármit csinálhat, úgyis kezdő - jobb esetben most csak kerettag. Mindegy, legalább Bartra van..

Amúgy eddig mindig úgy volt, hogy a keretben van 2 kapus, 3 kh, 3 szélső hátvéd, 5 középpályás, és 5 támadó. Ez alapján Masch lehet, hogy középpályás lesz ma..? 8)
Erxy a Montoya topicban írta:majd játszik a Rayo ellen hétvégén.
Köhm.. :mrgreen:
defender3
Entrenador del Barça

2014.10.04. 10:58:19

Majd a keddi védelem fog megint kezdeni. Remélem ugyan olyan eredményesek fognak lenni mint kedden, h LE végre elgondolkodjon, h vmit nagyon rosszul csinál. (Márha ugyan az lesz a védelem mint kedden). :twisted:
Alfa
Entrenador del Barça

2014.10.04. 10:54:50

danianevem írta:Az utazó keret: Bravo, ter Stegen, Alves, Bartra, Piqué, Mascherano, Mathieu, Alba, Adriano, Busquets, Rakitic, Xavi, Iniesta, Pedro, Munir, Messi, Sandro, Neymar

Ha egy ilyen meccs után képes berakni Alvest akkor LE nagyot fog esni a szemembe.....
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Leon
Director del Fútbol

2014.10.04. 10:47:45

Nekem szinte mindegy (de Bartrának nagyon kéne!) ki játszik csak az (rém)álom jobboldal ne legyen:Alves-S.Roberto-Pedro! :twisted:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
danianevem
Entrenador del Barça

2014.10.04. 10:46:19

Az utazó keret: Bravo, ter Stegen, Alves, Bartra, Piqué, Mascherano, Mathieu, Alba, Adriano, Busquets, Rakitic, Xavi, Iniesta, Pedro, Munir, Messi, Sandro, Neymar

visca el barca
Presidente del Barça

2014.10.04. 09:45:09

érdekes, hogy buszkeccet sosem pihentetik... pedig rá is ráférne. ha a védelemben matyi ott lesz, akkor megint masch lesz mellette.

játszatni lehetne ma piquét, bartrat, montoyat, kp-n mascheranoval, meg rafinhával...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2014.10.04. 09:25:20

Egy előre megjósolt kezdő:

Bravo - Alves Mascherano/Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Munir Messi Neymar
Montoya Alves helyett és rendben is van, Iniestanak is kell a pihenő :)

A Marca szerint:
Bravo - Montoya Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Pedro Messi Neymar

Messi 3 gólra Zarra rekordjától :)
Telmo Zarra 251
Messi 248
Hugo Sanchez 234
Raul 228
Di Stefano 227
Cesar 223
Kép
"And my heart will leave you never."
messideco
Presidente del Barça

2014.10.02. 06:44:00

Szombaton meg kell erőszakolni a Rayot. Szerintem sikerülni fog :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Mr. Cesc
Barça B

2014.09.28. 13:39:19

krajn írta:Sziasztok! Nem tud valaki egy olyan oldalt ahova hamar felrakják a (bajnoki) meccseket, sajnos mostanában elég gyakran lemaradok róluk?
Én tudok egy oldalt ahol meglehet nézni minden topligás meccset teljes egészében + vannak hozzá highlightsek is, és a teljes meccseket le is tudod tölteni.

http://livefootballvideo.com/fullmatch" target="_blank
MatyiG
Adminisztrátor

2014.09.28. 13:35:13

krajn írta:Sziasztok! Nem tud valaki egy olyan oldalt ahova hamar felrakják a (bajnoki) meccseket, sajnos mostanában elég gyakran lemaradok róluk?
Rojadirectán a meccs után pár perccel már fent van, csak le kell szedni. :wink:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.09.28. 13:21:17

Hát ez a srác sokszor felrak a meccseket egészben, viszont nem mindegyiket, szóval ez csak ilyen félmegoldás.. De amíg nem kapsz jobb választ, addig itt van ez. :D

A tegnapi meccs:
https://www.youtube.com/watch?v=W11FeVkSuO8
krajn
Barça C

2014.09.28. 13:14:02

Sziasztok! Nem tud valaki egy olyan oldalt ahova hamar felrakják a (bajnoki) meccseket, sajnos mostanában elég gyakran lemaradok róluk?
barlacy
Jugador del Barça

2014.09.28. 10:53:27

A meccset hoztuk.Nem játszottunk még a legjobb formánkban, de szerencsénk is volt.
Alvesről: egy brazil válogatott játékosról beszélünk, aki már kicsit jóllakott az élettől.Azért könyörgöm 1 azaz egy jó beadás? Már évek óta? Legalább 20 gyenge volt, meg elvették tőle a játékszert, meg pontatlan volt( sok rossz passz).
A meccset megnyerte a csapat , ennek fényében minden szebb.A csapat jobban játszott, egy kicsit gyorsult a játékunk, és pontosabb is volt.Nem ekézek senkit, néhányan csak ezt teszik a fórumozók közül-lelkük rajta.
Ennek ellentmondva a 3 gólja ellenére nem estem hanyatt Neymartól.(lehet, hogy az elvárásaim nagyobbak?)Szerintem a gólok minősítik, de!Összjáték? Jobb Ő ennél!
Leon
Director del Fútbol

2014.09.27. 23:05:18

Vakmacska írta:Az egész meccs úgy kezdődött, hogy Pedro nem lépett pályára... :-D
Szerintem ez a szeptemberi hónap hozzászólása! :lol: =D>
Bár lehet ez a meccsen még ő is jó lett volna! #-o
Igen a Malagá ellen is lehetett volna +2pont de mint L.E. is mondta srácok nem gépek!Na jó Matyiő meg Rakitic az! 8)
Igaz idén eddig nagyon jól áll a szénánk de én már régóta vártam egy ilyen jó kis gálameccset!Remélem ezek után Párizsban mindenkinek befeketedett az alsóneműje! :mrgreen:

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.09.27. 22:49:02

Az egész meccs úgy kezdődött, hogy Pedro nem lépett pályára... :-D
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.09.27. 22:23:24

Jusson már az elismerésből Mascheranonak is. Kiválóan olvassa a focit és remek ütemérzéke van, továbbá jók a hosszú indításai. Ma nem bakizott, de ha nem utolsó ember, akkor egy- két baki is belefér. Ma lényegesen jobb volt, mint Busquets és végre kapott egy fél félidőt a helyén.
Rinku
Director del Fútbol

2014.09.27. 21:17:40

Erről beszéltem hét közben. Minimális koncentráció, odafigyelés mind a játékra, mind másokra, egy kis agymunka és már +2 pontban lennénk. Ezektől megy fel az agyvizem, amikor bőven sokkal, de sokkal többet tud ez a csapat is, hiába vannak új tagok, új edző, új akármi, ennyi, egy kis akarat és meglett volna a 0:2 Malágan. Rohadtul bosszantóak bírnak lenni. Párizsban aztán ne összeszrni a gatyát, hanem Blitzkrieg.
Football, bloody hell. /SAF/
Chino
Llegenda del Barça

2014.09.27. 21:00:44

Telliho írta:
Leon írta: Van esetleg valakinek infója arról,hogy mi a La Liga rekord?
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... -n-2366317

"Ez azt is jelenti, hogy a katalán óriás első hat bajnoki mérkőzésén megőrizte kapuját a kapott góltól, ami rekordbeállítás: ilyen bravúros szezonkezdet korábban csak az 1977–1978-as Barcelonának és az 1970–1971-es Real Sociedadnak sikerült a Prmiera Divisiónban."
Jövő héten a Rayo ellen lehet meg idegenben...

Plusz csak 20 percet kell kibírnia Bravonak a rekordhoz.

Ami nagyon tetszett ahogy szűkítettük a területet, letámadtuk őket már mélyen a saját térfelükön. Nem véletlenül volt a két "ajándéklabda".

Xavit én nem éreztem ma olyan kimagaslónak. Nem igazán jöttek be a hosszabb passzai, de legalább próbálkozott és nem csak 2 méterre gurigázott. Rakitic ismét tanár, hihetetlen ez a pali.
Az első gólt nagyon nehéz volt begyötörni, ezt tudtuk előre, de onnan már sima volt.
Munir tényleg töketlen volt egy kicsit, mondjuk az a labda elég hirtelen jött és kicsit a háta mögé, nem akkora csoda, hogy nem tudta berakni a kapuba. Inkább a második félidei helyzete miatt haragszom rá.
Neymar újfent bizonyította, hogy helye van itt. Amúgy nem olyan gyenge ez a Granada, mint azt sokan gondolják. Mindössze 1 vereségük volt eddig.
Forca Barca!!!!
Telliho
Barça B

2014.09.27. 20:34:11

Leon írta: Van esetleg valakinek infója arról,hogy mi a La Liga rekord?
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... -n-2366317

"Ez azt is jelenti, hogy a katalán óriás első hat bajnoki mérkőzésén megőrizte kapuját a kapott góltól, ami rekordbeállítás: ilyen bravúros szezonkezdet korábban csak az 1977–1978-as Barcelonának és az 1970–1971-es Real Sociedadnak sikerült a Prmiera Divisiónban."
Jövő héten a Rayo ellen lehet meg idegenben...
Kép
"A tundra-tél nem tetéz, ez itt Mediterránia,
egy mecseki terápián nem kell hezitálnia"
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.27. 20:23:00

noname írta:Most úgy vagytok Sergi Robertoval mint egy nyomorékkal, akit dicsérni kell mindenért.
:lol: =D>

jó meccs volt, élvezetes, ma alves is jó volt, matyi takarított mint a gép, sztem ő lesz az alap LE-nél... rúgtunk 6-ot, SR előre is passzolt, habzsidőzsi.

az utolsó sort azoknak szánom, akik fosnak a psgtől. meg lehet nézni a félelmetes tulusz elleni meccsüket (is), X, kb. 2 kapuralövéssel... ha a bosnyák nem játszik én nyugodt leszek... :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2014.09.27. 20:21:08

Leon írta:Nekem is Alves jó beadása(i) tűntek fel a legjobban! :mrgreen:
Az 1. gólunk után már nagyon tetszett a játék, a "régi" Barcát idézte. Messi - Neymar -Rakitic és bizony Matyiő is kiváló meccset hozott de összességében az egész csapat jól muzsikált.
Negatív irányban talán csak Munirt (volt egy óriási alexissánchezezése is) meg Sandrot tudom kiemelni de majd a belejönnek a fiatalok. A 17-0 6 meccs után meg elképesztő! :shock:
Van esetleg valakinek infója arról,hogy mi a La Liga rekord?
Ja és Roberto de Side produkciója is tettszett ma. :)
Nem vagyok benne biztos de ha jól emlékszem azt a Malága ellen megdöntöttük csak akkor azzal nem foglalkozott senki :)
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
gránit
Director del Fútbol

2014.09.27. 20:20:27

Roberto ma rendben volt szerintem. Inkább Munir miatt érdemes megállni egy-két szóra. Ő jelentette ma az egyetlen negatívumot számomra. Oké, hogy az első meccsén gólt lőtt, de akkor is volt egy zsák olyan helyzete, amiből kettőt Béla a szomszédból csukott szemmel belő. Nem lehet ennyire megilletődni a kapu előtt, meg üres kapu előtt hátrafelé lőni a labdát. Persze ezt ma simán elbírta a csapat, Adriano, Mathieu és a klassz letámadások, labdaszerzések mind hozzátették a pluszt a mai meccshez.
"I may be wrong, but I doubt it."

(Charles Barkley)
Leon
Director del Fútbol

2014.09.27. 20:18:32

Nekem is Alves jó beadása(i) tűntek fel a legjobban! :mrgreen:
Az 1. gólunk után már nagyon tetszett a játék, a "régi" Barcát idézte. Messi - Neymar -Rakitic és bizony Matyiő is kiváló meccset hozott de összességében az egész csapat jól muzsikált.
Negatív irányban talán csak Munirt (volt egy óriási alexissánchezezése is) meg Sandrot tudom kiemelni de majd a belejönnek a fiatalok. A 17-0 6 meccs után meg elképesztő! :shock:
Van esetleg valakinek infója arról,hogy mi a La Liga rekord?
Ja és Roberto de Side produkciója is tettszett ma. :)

L4wandowski

Grácies Messi!
Alfa
Entrenador del Barça

2014.09.27. 20:14:55

roby122 írta:Jó kis meccs volt! Neymar - Messi - Rakitic bombaforma.
Mathieu tette a dolgát , jól játszott.
Alves is nagyot játszott ma , ennek a szintnek a felét nem fogja itt Montoya lehozni.
Mascherano jobb VKP , mint Busi , viszont ehhez a játékhoz Busi kihagyhatatlan.
Xavi tanár volt ma , ilyen labdákat senki nem tud adni , az meg a másik , hogy Montoya ezt a labdát tuti levette volna , és nem adta volna tovább Messinek. (szerintem)
Munirnak és Sandronak kell még a tapasztalat , de ha itt lesz Suárez nem tudom mi lesz velük.
Roberto beálltával 1 el kevesebben lettünk , de még így emberhátrányban is elég jók voltunk.
Jó látni a csapaton ezt az akarást , és ezt az előre tartó folyamatos játékot. Nem volt most hátul 5 perces passzolgatás , mondjuk nem is volt rá szükség.
Jövő heti találkozó meg kőkemény lesz , ott nem Isaac fogja rémisztgetni Mathieut.
Messiékkel szemben pedig Luizék fognak vitézkedni , szóval nem lesz egy egyszerű mérkőzés.
Így tovább !
UI.: És most a sok negatívum után jöjjenek a pozitív gondolatok! :mrgreen: E mellett még mindig kapott gól nélkül a csapat!
Még véletlenül sem akarom itt mindenáron védeni Sergi Robertot de ma egyáltalán nem volt fék nem azt mondom , hogy jobban játszott mint Rakitic de egy jó , magabiztos teljesítményt nyújtott. Eddig a középpályánkon elég sok a rossz teljesítmény Xavi, Ini ,Rafinha, Roberto se nyújtott eddig kiemelkedőt ( Xavi ma nagyon jól játszott de most összeségében nézem teljesítményt ) .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
roby122
Entrenador del Barça

2014.09.27. 20:09:43

Jó kis meccs volt! Neymar - Messi - Rakitic bombaforma.
Mathieu tette a dolgát , jól játszott.
Alves is nagyot játszott ma , ennek a szintnek a felét nem fogja itt Montoya lehozni.
Mascherano jobb VKP , mint Busi , viszont ehhez a játékhoz Busi kihagyhatatlan.
Xavi tanár volt ma , ilyen labdákat senki nem tud adni , az meg a másik , hogy Montoya ezt a labdát tuti levette volna , és nem adta volna tovább Messinek. (szerintem)
Munirnak és Sandronak kell még a tapasztalat , de ha itt lesz Suárez nem tudom mi lesz velük.
Roberto beálltával 1 el kevesebben lettünk , de még így emberhátrányban is elég jók voltunk.
Jó látni a csapaton ezt az akarást , és ezt az előre tartó folyamatos játékot. Nem volt most hátul 5 perces passzolgatás , mondjuk nem is volt rá szükség.
Jövő heti találkozó meg kőkemény lesz , ott nem Isaac fogja rémisztgetni Mathieut.
Messiékkel szemben pedig Luizék fognak vitézkedni , szóval nem lesz egy egyszerű mérkőzés.
Így tovább !
UI.: És most a sok negatívum után jöjjenek a pozitív gondolatok! :mrgreen: E mellett még mindig kapott gól nélkül a csapat!
Válasz küldése