tudtam hogy jössz majd ezzelpalesz77 írta:Köhm..![]()

azt még akkor írtam mikor a PSG ellen nem volt keretbe, azóta megváltozott a helyzet.

tudtam hogy jössz majd ezzelpalesz77 írta:Köhm..![]()
Brafó Lucho, Alves látom meggyőző volt kedden..danianevem írta:Az utazó keret: Bravo, ter Stegen, Alves, Bartra, Piqué, Mascherano, Mathieu, Alba, Adriano, Busquets, Rakitic, Xavi, Iniesta, Pedro, Munir, Messi, Sandro, Neymar
Nincs Montoya, de még Douglas sem. Na vajon ki lesz a jobbhátvéd?![]()
Azért Sampert kipróbáltam volna...
Köhm..Erxy a Montoya topicban írta:majd játszik a Rayo ellen hétvégén.
Ha egy ilyen meccs után képes berakni Alvest akkor LE nagyot fog esni a szemembe.....danianevem írta:Az utazó keret: Bravo, ter Stegen, Alves, Bartra, Piqué, Mascherano, Mathieu, Alba, Adriano, Busquets, Rakitic, Xavi, Iniesta, Pedro, Munir, Messi, Sandro, Neymar
Nincs Montoya, de még Douglas sem. Na vajon ki lesz a jobbhátvéd?![]()
Azért Sampert kipróbáltam volna...
Én tudok egy oldalt ahol meglehet nézni minden topligás meccset teljes egészében + vannak hozzá highlightsek is, és a teljes meccseket le is tudod tölteni.krajn írta:Sziasztok! Nem tud valaki egy olyan oldalt ahova hamar felrakják a (bajnoki) meccseket, sajnos mostanában elég gyakran lemaradok róluk?
Rojadirectán a meccs után pár perccel már fent van, csak le kell szedni.krajn írta:Sziasztok! Nem tud valaki egy olyan oldalt ahova hamar felrakják a (bajnoki) meccseket, sajnos mostanában elég gyakran lemaradok róluk?
Hát ez a srác sokszor felrak a meccseket egészben, viszont nem mindegyiket, szóval ez csak ilyen félmegoldás.. De amíg nem kapsz jobb választ, addig itt van ez.krajn írta:Sziasztok! Nem tud valaki egy olyan oldalt ahova hamar felrakják a (bajnoki) meccseket, sajnos mostanában elég gyakran lemaradok róluk?
Szerintem ez a szeptemberi hónap hozzászólása!Vakmacska írta:Az egész meccs úgy kezdődött, hogy Pedro nem lépett pályára...
Telliho írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... -n-2366317Leon írta: Van esetleg valakinek infója arról,hogy mi a La Liga rekord?
"Ez azt is jelenti, hogy a katalán óriás első hat bajnoki mérkőzésén megőrizte kapuját a kapott góltól, ami rekordbeállítás: ilyen bravúros szezonkezdet korábban csak az 1977–1978-as Barcelonának és az 1970–1971-es Real Sociedadnak sikerült a Prmiera Divisiónban."
Jövő héten a Rayo ellen lehet meg idegenben...
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... -n-2366317Leon írta: Van esetleg valakinek infója arról,hogy mi a La Liga rekord?
noname írta:Most úgy vagytok Sergi Robertoval mint egy nyomorékkal, akit dicsérni kell mindenért.
Nem vagyok benne biztos de ha jól emlékszem azt a Malága ellen megdöntöttük csak akkor azzal nem foglalkozott senkiLeon írta:Nekem is Alves jó beadása(i) tűntek fel a legjobban!![]()
Az 1. gólunk után már nagyon tetszett a játék, a "régi" Barcát idézte. Messi - Neymar -Rakitic és bizony Matyiő is kiváló meccset hozott de összességében az egész csapat jól muzsikált.
Negatív irányban talán csak Munirt (volt egy óriási alexissánchezezése is) meg Sandrot tudom kiemelni de majd a belejönnek a fiatalok. A 17-0 6 meccs után meg elképesztő!![]()
Van esetleg valakinek infója arról,hogy mi a La Liga rekord?
Ja és Roberto de Side produkciója is tettszett ma.
Még véletlenül sem akarom itt mindenáron védeni Sergi Robertot de ma egyáltalán nem volt fék nem azt mondom , hogy jobban játszott mint Rakitic de egy jó , magabiztos teljesítményt nyújtott. Eddig a középpályánkon elég sok a rossz teljesítmény Xavi, Ini ,Rafinha, Roberto se nyújtott eddig kiemelkedőt ( Xavi ma nagyon jól játszott de most összeségében nézem teljesítményt ) .roby122 írta:Jó kis meccs volt! Neymar - Messi - Rakitic bombaforma.
Mathieu tette a dolgát , jól játszott.
Alves is nagyot játszott ma , ennek a szintnek a felét nem fogja itt Montoya lehozni.
Mascherano jobb VKP , mint Busi , viszont ehhez a játékhoz Busi kihagyhatatlan.
Xavi tanár volt ma , ilyen labdákat senki nem tud adni , az meg a másik , hogy Montoya ezt a labdát tuti levette volna , és nem adta volna tovább Messinek. (szerintem)
Munirnak és Sandronak kell még a tapasztalat , de ha itt lesz Suárez nem tudom mi lesz velük.
Roberto beálltával 1 el kevesebben lettünk , de még így emberhátrányban is elég jók voltunk.
Jó látni a csapaton ezt az akarást , és ezt az előre tartó folyamatos játékot. Nem volt most hátul 5 perces passzolgatás , mondjuk nem is volt rá szükség.
Jövő heti találkozó meg kőkemény lesz , ott nem Isaac fogja rémisztgetni Mathieut.
Messiékkel szemben pedig Luizék fognak vitézkedni , szóval nem lesz egy egyszerű mérkőzés.
Így tovább !
UI.: És most a sok negatívum után jöjjenek a pozitív gondolatok!E mellett még mindig kapott gól nélkül a csapat!