Kavarognak az erzesek bennem, de ami most kijon, vagy eszembe jut azt leirom.
Persze eltekintve a forum javat, aki mar a felcsapatot, meg edzoi stabot kuldene el, a velemenyem az hogy nem volt ez olyan rossz amilyennek itt sokan latjak. Egyszeruen a PSG kb most jatszott a legjobban ebben az idenyben, telleg ott voltak a szeren. Mar varom mikor irjak hogy na most Marquinhos, meg David Luiz, Lucas meg ezek a sracok mit letoltak s levegohoz nem hagytak jutni a mieninket, s mi meg nem vettuk meg, de ezt orokke eljatszodjuk amikor valaki olyan ellen jatszunk akikhez olyanok mentek, akiket mi is akartunk. Szvsz nagyon jo meccset fogtak ki, minden osszejott, de nem kell elajulni toluk, felszivtak magukat, levoltak sajnalva, ertheto volt.. ( azert a bajnoksagba ahol kell teljesiteni konstansan, ott mar azert nem annyira megy a gep), ezert is mas kavehaz a BL, itt 1 meccs is donthet.
Az vilagos hogy a PSG barki ellen veszelyes lehet, ha minden nagy ellen majd igy jatszananak...
Milyeninkrol annyit, hogy az en meglatasom szerint Alves helyett probalni kell a masik 2 opciot, mert ennel rosszabb nem hiszem hogy lenne. Kozepen, en Bartrat favorizalnam, Masch, vagy Pique, de ha Verma helyrepattanna, s esetleg jol is jatszana akkor vele, Mascht meg vkp ba meg lehetne probalni.. Mathieu-t lehet dicserni, hogy milyen jo, meg magasztalni, de engem nem gyozott meg. Bajnoksagba salak csapatok ellen elmegy, de ha lenduletbol viszik ra, naggyabol mindig megverik. Vannak jo szerelesei, meg jo megmozdulasai, de alapjaraton nalam nem kezdo szintu. Alba is ma tompabb volt, lehet ez is baj volt, hogy mind a 2 szel gyengus volt, igy nem volt ki segitse a tamadasokat minosegileg.
Kpjara annyira nem ternek ki, mivel nem erzem ugy h ujat tudnek mondani, Rakitic ma gyengebb volt, de azert volt 1 2 szep mentese, szerelese, emelle durvabb is volt, de jo lesz szerintem, kell a melos ember is. Ini remelem belendul, mert akkor nagyon jo lehet, bar most tobb a vedekozo feladata is, meglatjuk. Sergiot helyett megprobalnam Maschot az olyan csapatok ellen akiknel nagyon gyors kpja van. Aztan meglatnank ki mit hozna le, persze ahhoz jolenne egy stabil vedelmet is most mar osszetenni LEnek.
Elol meg Pedrot emelnem ki, melos gyerek, de mar a kapura se veszelyes... a ket ifis tobbet csinalt kb 20 perc alatt, mind o addig... Kozelebb jartak a golhoz mint o, s ez ebbe a szezonba igy is volt eddig, mikor szohoz juttak. S szerintem egy csatarnak alapjaraton a golszerzes a feladata.
Messi tetszett nekem, Neymar is jo volt, bar nem volt o se a topon. Szerintem nem kell gyaszhangulatot hirdetni, egyszeruen most a bakik dontottek az ellen javara. Jatekban kb pariban voltak ami kicsit meglepett, de remelem LE levonja a kovetkeztetest, s tanul a hibakbol, mert szerintem jo uton haladunk, de rogos, kemeny lesz.
Inkabb most bukjunk meccseket, mert tavaszig remelhetoleg javulni fogunk meg, s nem az eddigi evek utjat jarjuk be, hogy osszel hozzuk a meccseket, aztan tavaszra elfogyunk.
Ja, MaTS.. nos, hat nem akarok vele turelmetlen lenni, nem is leszek, egy gol az ove volt a 3 bol, talan a 3 ikat is lehetett volna fogni, de oda mak is kellett volna. Megvan a kepessege, de ahhoz jatekba is kene lendulni.
Szerintem lesz ez meg jobb is, en nem vagyok annyira elkeseredve mint itt sokan, s mar atkozzak is a fel bandat. Jatekban nem voltunk rosszak, voltak szep megoldasok, de tobb hiba is becsuszott... Turelem kell, s meg 1 2 honap minimum, amig mar lehet komolyabb velemenyt alkotni - en ezen a velemenyen vagyok.
Nincs mese, a hazaiakat hozni kell, az Apoel verheto, az Ajax okozhat gondot, de remelhetoleg minimum pontal jovunk el.
Kicsit hosszu lett, hatha valaki beleolvas..
VAMOS, FEL A FEJJEL