Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Komolyan, egyszerűen élvezet olvasni az írásaidat. Te mióta fórumozol írtál már pozitívat a csapatról? Ezt most tényleg komolyan kérdezem. Neked szerintem a legjobb lenne, ha letöltenéd a 2:6-ot, meg az 5:0-át és csak azokat nézegetnéd. Egyszer lépj már fel egy győztes meccs után is.kadarzsolt85 írta:A Barcanak vege leszerepeltek mehetnek kapalni nagyon gyengek vezetosegestol klubbostol jatekostol csapatkent mindenestol csa ennyi ez az igazsag de az elet megy tovabb lesz majd meg jo barca,csak nem ez'
Ha a 4 közé be tudnánk menni én elégedett lennék.csabimo írta: sok jot nem várok a bl-töl, hacsak a vámpir nagyon el nem kapja

splinter írta:Rögzített helyzetek....még mindig az achilles-i probléma gyökere....tegnap két gól jött ebből...

Nervo írta:Csabacsababarca írta: Most azt hogy beültették a hintába párszor, hát oké, de hát ennyit tud. Voltak nála rosszabb teljesítmények is tegnap.Tudom hogy nem ő a fő felelős a történtekért. De akkor is azt mondom, hogy nem barca szintű játékos és ráadásúl kumma sokba került a klubnak egy ilyen szintű emberke.
Csabacsababarca írta: Most azt hogy beültették a hintába párszor, hát oké, de hát ennyit tud. Voltak nála rosszabb teljesítmények is tegnap.

Az első félidőt igen. Nem mondtam hogy csak ő rajta ment el, mert kapus hiba is volt, meg busiék is álvések is sárosak voltak megminden más egyéb tényező. De valami eszméletlen idegesítő a játéka ennek a palinak.visca el barca írta:láttad Te egyáltalán a meccset? matyiőn ment el?Nervo írta:Ez a meccs mindenképpen csalódás volt, az első komolyabb ellenfél ellen bebízonyosodott hogy a nagy matyiővel ennyivel vagyunk előrébb ott hátul.Ilyen Granadák meg Elchék ellen még elmegy az ő játéka, de szerintem komolyabb tudásal rendelkező csapat játékosaival szemben nulla ez az ember.És akkor ezt a 30 millát ilyen emberre költötték zubiék gratula érte.
Alvéseket pedig már meg sem említtem a jó izlések határain belül persze.

Mathias Matyiő csak 20 volt, és annak ellenére, hogy sokszor beült a hintába nem rajta ment el a meccs - bár nem rajta múlt az sem sokszor, hogy nem lett nagyobb a különbség. Én is tartok tőle, hogy egy CR ellen mire fog menni, de a tegnapit nem lehet a nyakába varrni.Nervo írta:...
Az első félidőt igen. Jó persze tudom hogy nem konkrétan ő rajta ment el, mert kapus hiba is volt, de a védelmi hibákért ő is nagy részben benne volt hátul. Nagyon idegesítő a játéka ennek a palinak lassú,körlülményes és konkrétan Mottáék úgy szívatták oda vissza hogy marha szép volt nézni sajnos.visca el barca írta:láttad Te egyáltalán a meccset? matyiőn ment el?Nervo írta:Ez a meccs mindenképpen csalódás volt, az első komolyabb ellenfél ellen bebízonyosodott hogy a nagy matyiővel ennyivel vagyunk előrébb ott hátul.Ilyen Granadák meg Elchék ellen még elmegy az ő játéka, de szerintem komolyabb tudásal rendelkező csapat játékosaival szemben nulla ez az ember.És akkor ezt a 30 millát ilyen emberre költötték zubiék gratula érte.

láttad Te egyáltalán a meccset? matyiőn ment el?Nervo írta:Ez a meccs mindenképpen csalódás volt, az első komolyabb ellenfél ellen bebízonyosodott hogy a nagy matyiővel ennyivel vagyunk előrébb ott hátul.Ilyen Granadák meg Elchék ellen még elmegy az ő játéka, de szerintem komolyabb tudásal rendelkező csapat játékosaival szemben nulla ez az ember.És akkor ezt a 30 millát ilyen emberre költötték zubiék gratula érte.

Zlatan off, party on.Barcaman14 írta:A PSG pedig nagyon meglepett. 1 meccsüket sem láttam idén, de ahhoz képest, amiket hallani az öltözőbeli gondokról, a pályán nagyon is rendben voltak.

Ez pont így van, halál idegesek még mindketten, amit meg is értek. Sanyi is kiegyenlíthetett volna a végén, Munir meg majdnem bombagólból érte ezt el, ezelőtt Pedro hol volt? Egy szép reményű kontrát baltázott el, a kapura meg Beckham is veszélyesebb volt.palesz77 írta:Lőtt a srác egy kapufát, mellé ő is gürizett mezőnyben, ez már több volt mint Pedrito teljesítménye tegnap. Tényleg nem a legveretesebb alternatíva Munir és Sandro, de az a baj, hogy Pedro szintjét simán hozni szokták, sőt, általában jobbat is. Úgy, hogy a B csapat tagjai..Csbal írta:miert is? Mert volt egy szép lövése? Azért nem kellene túlzásokba esni. Munir sem csinált sok mindent. Sajnos nincs harmadik támadó alternatíva.
Lőtt a srác egy kapufát, mellé ő is gürizett mezőnyben, ez már több volt mint Pedrito teljesítménye tegnap. Tényleg nem a legveretesebb alternatíva Munir és Sandro, de az a baj, hogy Pedro szintjét simán hozni szokták, sőt, általában jobbat is. Úgy, hogy a B csapat tagjai..Csbal írta:miert is? Mert volt egy szép lövése? Azért nem kellene túlzásokba esni. Munir sem csinált sok mindent. Sajnos nincs harmadik támadó alternatíva.