Nos tegnap direkt nem fűztem hozzá semmit ehhez a meccshez, mert jobb ha az ember nem elős idegből ír valamit.
Igazából nem voltunk rosszak. Partiban voltunk, de kijött a védelmünk még most sem jó. A támadójátékunknak és a középpályánk stabilitásának köszönhetjük, hogy még nem kaptunk gólt a bajnokásgban. ( Meg perrsze nem kicsi szerencsének)
Hozzá kell tenni azt is, hogy a PSG hatalmasta játszott, a harmadik gólnál hülyére lemattolták a védelmet. Iskola játék volt. Kijött az hogy nem biztsos, hogy mindig lehet többet rúgni mint kapni. És Marquinhos amikor kiszedte Messi labdáját konkrlétan agyvérzést kaptam!
Úgyanakkór küzsédből jeles, a két gól amit rúgtunk főleg az első hihetetlen volt.
Na és a most ennyit a dícséretekről. És ami gondot láttam: Először is, Rakiticnek megint egy csomót kellett Busquets helyett ütköznie, nem értem, hogy miért nem látja be hogy Mascherano vannak meccsek amikor jobb lenne a helyére, mert sokkal nagyobb munkabírású és erőszakosabb ezért Rakitic sokkal többet segíthetne elől mert így felörlik!
A másik marha nagy baj. Pedro... NE MÁR!!!!!
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Munri tacskó fejjel egy mozdulattal többet tett hozzá mint ő! ( Alig várom Suarezt!)
A harmadik dolog a védelem. Oké úgy tervezte, hogy a védelmünk felfutkos és besegít a támadóknak, aztán visszazár, de látni kellett volna, hogy középpályán sokszor ránk vernek a védőik pedig úgy beérnek a támadásaikhoz, hogy itt nem lehet futkosni. És még mindig nem tudunk pontrúgásnál helyezkedni! Alves meg. Nem tudom kinek ad be folyton de bead! Brrrr!!!
Aztán, Xavi? Eleve nem volt jó csere, lassultunk középpályán, de ha satbilizálni akar akkor nem lenne hülyeség ha tudnánk játszani egy több kp-s felállásban. Ez az én véeményem úgyan de tényleg jó lenne.
Végül pedig amit a végén csináltunk. Kitámadtunk mint a hülye. Nekünk nem szabad, ezt neki is látnia kellett volna. Csak a szerencsén múlt, hogy nem kaptunk még egy gólt. Ilyenkor a BL ezen szakaszában nem szabad agyatlanul előre törni, csak normális ütemben támadni.Nem az egyenes kieséses második meccsén áltunk bukásra. Eleve kapkodók lettünk és már nem úgy mentek a dolgok, másrészt meg ha kapunk egy gólt romlik a gólkülönbségünk. És bele kell abba is gondolni, hopgy első helyen kéne tovább menni, ahhoz pedig itthon meg meg csapni a PSG-t és kevés gólt kapni. LE úgy érzem keicsit benne volt ebbe a buktában végsősoron.
Összeségében nem vagyok elkeseredett, de LE számára tanulságosnak kell lenni a tegnapi estének és nem csak a csapatnak de neki is tanulnia kell még.