Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sergi Roberto sincs a keretben.BarcafanTomee írta:Mathieu és Busquets is kimaradt az Ajax elleni keretből. Gondolom ez azt is jelenti, hogy a hétvégén kezdők lesznek.
Atleticot kihagytamMessiNeymarSuarez írta:Amúgy szerintetek melyik csapatok okozhatnak fejtörést nekünk tavasszal, úgy hogy már rendes védelmünk lesz esetleg (pl Vermaelen-Bartra/Matyi vagy Piqué összeszedi magát Verma mellett)
és a csapat is jól meg lesz szervezve, Iniesta (plusz talán Xavi) mégjobban magára talál, illetve ha összeáll a Neymar-Messi-Suarez támadóhármas? Bayernt már le tudnánk verni? Esetleg a buszkirály Chelsea-t?
Nekem is egyből ez ugrott be. Remélem a fiatalok közül sokan (Montoya, Bartra, Rafinha, Samper és Munir) pályára lépnek, illetve a kezdőben kapnak helyet.BarcafanTomee írta:Mathieu és Busquets is kimaradt az Ajax elleni keretből. Gondolom ez azt is jelenti, hogy a hétvégén kezdők lesznek.
danianevem írta:Jelen állás szerint Busquets és Adriano nem lesz bevethető holnap az Ajax ellen. Samper az első kerettel edz, szóval elképzelhető, hogy ő lesz Sergio helyén.
Nagyobbnál nagyobb nevek egymás mellett: Rivaldo, Kluivert, Luis Enrique, Eto'o, Stoichkov, PEDRO
Egyetértek mindennel amit írtál, ugyanígy láttam. Annak azért örülök, hogy egy ilyen meccs után van bőven józan vélemény is mint a tied vagy pl. Barcamané vagy Bobé és nem akarja mindenki rögtön a játékosok meg LE fejét.Chino írta: Mindent egybevetve nem volt rossz meccs annak ellenére, hogy kikaptunk, az a katlan se volt semmi, így ki lehet kapni, annak ellenére, hogy fordítottan is elsülhetett volna az eredmény. A Malaga mérkőzés, tényleg kritikán aluli volt, azért komolyan elő lehet venni a csapatot, de ez a PSG, ha folyamatosan így játszik a döntőre is esélyes lehet. Csalódott vagyok, de tanulni kell belőle, otthon meg jól megruházni őket.
zola8787 írta:Benne volt mind a 3 gólban. VV ebből 2t tuti fogott volna, szóval nem kell venni a fejét, de egy kicsit meglehet dorgálni.Feast4 írta:Nem venném a fejét! Ez a két első számú kapus sajna baromság. A Madridnál sem jött be! AÉs igen nem a PSG ellen kellett volna bevetni . De ez már mindegy. Sajna így esett. Végős soron nem rajta múlt a tegnap!Subinho írta:sajnos jelenleg Ter Stegen is.
Na arra kivancsi leszek! En most is szeretem a csapatot,es ezutan is fogom,ha kikapnak,ha nem,de valami gond van es ezt nem,csak en latom igy szerintem.[/quote]kadarzsolt85 írta:Csalódott vagyok, de tanulni kell belőle, otthon meg jól megruházni őket.
Az elsőben miért lenne benne? Ott mit tudott volna tenni? A másodikat benézte, a harmadiknál a beadást elüthette volna, nem tette, onnantól meg már kiszolgáltatott volt, de az elsőnél sansztalan volt.zola8787 írta:Benne volt mind a 3 gólban. VV ebből 2t tuti fogott volna, szóval nem kell venni a fejét, de egy kicsit meglehet dorgálni.
Benne volt mind a 3 gólban. VV ebből 2t tuti fogott volna, szóval nem kell venni a fejét, de egy kicsit meglehet dorgálni.Feast4 írta:Nem venném a fejét! Ez a két elős számú kapus sajna baromság. A Madridnál sem jött be! AÉs igen nem a PSG ellen kellett volna bevetni . De ez már mindegy. Sajna így esett. Végős soron nem rajta múlt a tegnap!Subinho írta:sajnos jelenleg Ter Stegen is.
Az első illetve a harmadik gólra szinte azonnal érkezett a válasz a második gólnál viszont nem igen tudtak mit kezdeni magukkal.Res írta:Végre valaki!Feast4 írta:...
Másrészt így ki lehet kapni! Jó sok hiba volt, de volt akartat! Elvégre Európa egyik meghatározó csapata ellen véreztünk ell egy ki ki harcban idegenben egy góllal! Továbbra is mondom inkább korábban kapjunk pofont mint amikor a végén vagyunk!
Szerintem jó meccs volt. Végre hajtottunk! Ha rúgtunk volna még egy nyavalyás gólt, még élveztem is volna.
Végre valaki!Feast4 írta:...
Másrészt így ki lehet kapni! Jó sok hiba volt, de volt akartat! Elvégre Európa egyik meghatározó csapata ellen véreztünk ell egy ki ki harcban idegenben egy góllal! Továbbra is mondom inkább korábban kapjunk pofont mint amikor a végén vagyunk!
Nem venném a fejét! Ez a két elős számú kapus sajna baromság. A Madridnál sem jött be! AÉs igen nem a PSG ellen kellett volna bevetni . De ez már mindegy. Sajna így esett. Végős soron nem rajta múlt a tegnap!Subinho írta:sajnos jelenleg Ter Stegen is.
Nem én akartam mondnani neki!Chino írta:Komolyan, egyszerűen élvezet olvasni az írásaidat. Te mióta fórumozol írtál már pozitívat a csapatról? Ezt most tényleg komolyan kérdezem. Neked szerintem a legjobb lenne, ha letöltenéd a 2:6-ot, meg az 5:0-át és csak azokat nézegetnéd. Egyszer lépj már fel egy győztes meccs után is.kadarzsolt85 írta:A Barcanak vege leszerepeltek mehetnek kapalni nagyon gyengek vezetosegestol klubbostol jatekostol csapatkent mindenestol csa ennyi ez az igazsag de az elet megy tovabb lesz majd meg jo barca,csak nem ez'
Komolyan, egyszerűen élvezet olvasni az írásaidat. Te mióta fórumozol írtál már pozitívat a csapatról? Ezt most tényleg komolyan kérdezem. Neked szerintem a legjobb lenne, ha letöltenéd a 2:6-ot, meg az 5:0-át és csak azokat nézegetnéd. Egyszer lépj már fel egy győztes meccs után is.kadarzsolt85 írta:A Barcanak vege leszerepeltek mehetnek kapalni nagyon gyengek vezetosegestol klubbostol jatekostol csapatkent mindenestol csa ennyi ez az igazsag de az elet megy tovabb lesz majd meg jo barca,csak nem ez'