kadarzsolt85 írta:Csalódott vagyok, de tanulni kell belőle, otthon meg jól megruházni őket.
Na arra kivancsi leszek! En most is szeretem a csapatot,es ezutan is fogom,ha kikapnak,ha nem,de valami gond van es ezt nem,csak en latom igy szerintem.[/quote]
Igen, gond van.
És igen, izgalma s meccs volt, egy semleges néző biztosan jobban élvezte, mint mi.
Sajnos A legnagyobb gond a csapatban Alves. Tegnap még saját magát is alulmúlta.
A kezezés, a rengeteg könnyelműen elpasszolt labda, a beadásai meg siralmasabbak voltak az átlagnál. Örülhet, hogy nem állították ki. Sajnos LE későn ébredt fel ez ügyben szerintem.
A PSG az akarattal vert meg minket. Ők igazán akarták ezt a győzelmet, a mieinkben meg már régóta nem lobog úgy a tűz. Pedig látszik rajtuk- tegnap is látszott-, hogy ha akarnak, akkor igenis tudnak még focizni.
A másik amit észrevettem: a PSG tökéletesen feltérképezte a Barcát. Pontosan tudták, hogy kinek mik a gyengéi. Vajon a Barca is megtette ezt? Nem igazán úgy nézett ki. Pedig lett volna idejük felkészülni.
Én egyenlőre azt veszem csak észre, hogy LE próbál a tempón gyorsítani, direktebb játékot játszatni, de ez valahogy nem akar összejönni.
Messit egyszerűen kiveszik már simán a játékból. Egyszerű ellene a taktika: ha labdát kap, akkor 4-5 ember veszi egyből körbe.
Nem véletlen DS megvétele, no és Munir játszatása. Kell egy igazi csatár a csapatba.
A másik, amit én sem értek- ahogy ti sem-, hogy MAsch miért nem kvk poszton játszik? Van elég KH-nk nem? még úgy is, hogy Vermalen még nem tud játszani.
Busi meg.. hát nem tudom... valahogy tényleg lassú. Régen is ilyen volt? Én nem emlékszem rá.
Vagy csak nem tűnt fel?
Egy Rakitic-Ini-Masch középpálya sokkal ütősebb lehetne.
Tegnap, mikor megláttam, hogy Messi és Rakitic is jobb oldalra van kiírva, reménykedtem, hogy Alves talán nem kolbászol annyit előre. Hiú ábránd volt.
Pedro hozta a szokásos formáját.
Szerintem felesleges őt elől játszatni. jobban járnák vele, ha középpályás lenne. Sokkal jobban védekezik, mint ahogy támadja a kaput. És rendszeresen Alves helyett jön vissza védekezni. És ez már így megy évek óta. Nem tudom, hogy Alvest miért eröltetik. Talán azért, hátva lesz valaki aki megvenné? Komoly top csapatnak nem fog kelleni. Sebaj, majd megy a törökökhöz, vagy oroszokhoz. Esetleg ha már ingyér hozható lesz, akkor elhozza a Videoton
Mindenesetre szerintem Montoya ezerszer jobb védő. Lehet, hogy nem megy fel beadogatni a labdákat, de hát ő védő elsősorban.
Amit nem értettem tegnap: egy D.Luist miért a törpe Masch próbált levédekezni? Miért nem Matyika?
De végül mindegy is: hihetetlen, hogy a pontrúgásokkal nem tudunk mit kezdeni.
Általában egy kis csapat szokott pontrúgásra játszani.
Az tény, hogy a PSG hihetetlenül felszívta magát a tegnapi meccsre. És hogy miért mindenki minket akar megverni? Hát azért, mert mi a világ egyik legjobb csapata vagyunk, azért. És ez presztízs.