Kovbal88 írta:
Annyit fűznék hozzá, hogy utólag könnyű okosnak lennie, azt mondom Piqué és Mathieu volt nagyon gyenge.
A másik a madridnak nem csak ez a három helyzete volt, amit belőtt hanem volt ott még jó néhány. Gyengék vagyunk, de egy jó csapatösszeállítással lehet ez jobb
Neymar Suarez Messi
Iniesta Mascerano Rakitic
Alba, Bartha Mathieu Alves
T.Stegen
a kispadot inkább hagyjuk
Egyrészt, nem állítottam pellengére LE-t, csak leírtam, hogy szerintem Rakiticet előbb be kellett volna hozni, illetve, hogy Albat kellett volna kezdetnie Mathieu helyett. Az elején leirtam, hogy alapvetően nem tartottam rossz ötletnek xavit játszatását, hozzá is tettem, hogy stabil volt a csapat. Aztán pedig leírtam a szubjektív véleményemet, hogy én milyen felállasban játszattam volna a gárdát. Egy szóval nem írtam sehol, hogy ezzel nyertünk volna, egyszerűen csak kifejtettem a véleményemet. Amit aztán te is megtettél a válaszodban, én még sem fogom azt írni neked, hogy a gép/telefon/tablet elől könnyű okosnak lenni. Valamint sehol nem írtam, hogy a Madridnak 3 helyzete volt, csupán jeleztem, hogy szerintem a játékosok egyéni hibái, döntően befolyásolták a mérkőzést. Igen az első fél órában volt a Benzema kapufa, de akkor nekünk is volt ziccerünk, abszolút meccsben voltunk. A madridi helyzetek pedig a második, de főleg a harmadik gól után jöttek futószalagon, lévén, hogy kinyíltunk, mert támadni kellett. Az pesze elgondolkodtató, hogy a harmadik gólt követően, hiába nyíltunk ki még jobban, jó formán akkor sem tudtunk egy normalis helyzetet kialakítani. Zárójelben hozzá tenném azt is, hogy a Madrid gyözelmét is elismertem. Abbam viszont megegyezhetünk, hogy a későbbiek során a komoly összecsapásokon ennél kiegyensúlyozotabb és jobb játék kell majd. Visca el Barca!