Erxy írta:Keret: Bravo, Ter Stegen, Alves, Bartra, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Munir, Suarez, Messi, Neymar
Még te a szerdai meccs előtt: Albának és Adrianonak kellenek a játékpercek, Montoya majd játszik htvégén.
Azt hittem nem mered így betenni a keretet, hogy Montoya kimaradt..
Köhm..
palesz77 szerdán Montoyaról írta:De elore megmondom, hogy hetvegen a keretben sem lesz, az Alves-Alba-Adriano harmast fogja nevezni Lucho, fogadni mernek ra.
Megyek lottózni..
Nem is írok már erről a Montoya ügyről inkább, számomra közröhej ez a dolog, de nembaj, majd Rakitic visszazár Alves helyett, úgyse kell hogy segítse a támadásokat a horvát, nem abba jó alapból se..
Barcaman1993 írta:Aztán, Alves meg a kapott gólok?

Ez igaz is lenne, ha a 9 bajnokiból nem csak 1-en kaptunk volna gólt...
Nem mintha rajta múlt volna az esetek 90%-ában, hogy nem kaptunk gólt, ismét csak azt tudom felhozni kirívó példának, amikor MEGÁLLT a kilépő játékos mellett.. Általában köze nincs ahhoz, hogy hogy oldjuk meg az ellenfél támadásainak levédekezését - kivéve a Classicot, mert ott zsírkirály volt általában.
Na mindegy, egyedül abba bízok, hogy ma a Rakitic-Busi-Rafinha hármas fog kezdeni a középpályán, de nagyon gyanús nekem, hogy Xavi kapja meg ismét a bizalmat. Elől nem várok meglepetést, kezdjen az MSN, hátul meg az Alves-Masch-Matyi-Alba négyes fog kezdeni gondolom. Valamiért sok gólos győzelmet várok, szerintem ma Neymar nem fog lőni, de Suárez és Messi igen. Nagyon várom már a meccset!