Balinho írta:Szerintem itt van egy félreértés. Senki nem mondja, hogy Rafinha rossz, hogy nincs benne potenciál stb... Egyelőre nagy neki az a kabát, hogy a Barcá középpályáját irányítsa,
Hát, olvastam itt pár embertől, hogy nulla a srác és társai, azért írtam amit.

De ezzel egyetértek én is, látszik, hogy még nagy falat ez neki, de hát istenem, ez az első szezonja nálunk, várható volt.. Én kicsit több próbálkozást vártam tőle amúgy, de meccsről meccsre fejlődik ilyen téren is - tegnap is volt vagy 3 megindulása, amik után jól fel is rúgták -, de amúgy szerintem nagyjából azt a szintet hozza, amit egy ilyen játékosnak "kell". Mezőnyben megbízható, és van néhány villanása közben.
Balinho írta:Az a baj, hogy jelenleg nagyobb feladatot kellene rá hárítani, mint amire készen áll, és az eddigi teljesítménye akárhonnan nézem nem jó. Ettől még óriási tehetség, akire építeni kell, okosan-tudatosan-türelmesen. Csak a kp-nk jelenleg nem képvisel minőséget és kreativitást, úgyhogy őt erőltetjük és jelen állapotban ez soknak tűnik.
Na de látod, szerinted se jó amit csinál. Pedig sajnos ezzel jár, ha be karunk építeni egy ifit, eleinte nagy eséllyel csak néhány villanása lesz, és a folyamatos játékkal lép egyre magasabb szintekre, és tölt be egyre nagyobb szerepet a támadásaink fazonszabásában.
Amúgy olyan szempontból szerencsétlen most Rafinha, hogy olyan középpályára kéne beépülnie, ami alapjaiban rosszul van összerakva, itt még Ini is szenved, akkor egy kezdő tehetségtől nem tudom mit várnak itt sokan. Szerintem még így is a jobbak közé tartozik még, mert megindulásai legalább vannak, ez meg ritkaság számba megy nálunk idén a középpályások közt. De a katasztrofális játék nem az ő hibája, sajnos vagy nem sajnos.
Balinho írta:Felőlem amúgy el lehet küldeni, de nem látom, hogy az elérhető trénerek közül ebből a középpályából ki hozza vissza a régi idők überdomináns játékát.
Olyan játékot senki nem tudna hozni, de egy játszó középpályát, akiknek a szervezés a feladata szerintem tudnának páran. Ennek ellenére én a Luchot marasztalók táborába tartozok, bízok benne valamiért, de ha nem változtat valamit most a 2 hetes szünetben, akkor nem hiszem, hogy a Januárt megéli - kivéve, ha valami csoda folytán bemakkoljuk a rangadóinkat, de ezzel a játékkal kétlem.
visca el barca írta:busi megsérült, azért jött le. még mielőtt bárki is azt hinné, h mekkora taktikus LE

Lehet amúgy is meglépte volna, már volt olyan, hogy nehéz szituban lehozta Busit..