Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Suarez-es résszel abszolút egyetértek. Ha csak a statisztikákat nézzük és 0 gól áll mellette tényleg csalódásnak tűnik, de a játéka rácáfol erre. A kiemelt rész pedig nagyon igaz. A csalódás számomra vele kapcsolatban az a helyzetkihasználás. Ebben nagyon sokat kell fejlődnie és ez tök mindegy milyen csapatban, milyen taktikával játszik. Ha ott van a kapu előtt egy az egyben a kapussal szemben az ő képességeivel alap, hogy meg kell oldania. A Valencia ellen is három hatalmas helyzetből egyet értékesített. Ráadásul azt volt talán a legnehezebb belőni.palesz77 írta: Suárez beépülése meg azért is halad döcögősen szerintem, mert egy kicsit "elfelejtettük" hogy kell 9-essel hatékonyan játszani, anélkül tolja már a csapat 5 éve legalább, vissza kell szokni a dologhoz nyilván, tegnap szinte alig vontuk be a játékba és nem használtuk ki az erényeit. A tegnapi volt amúgy talán a leggyengébb meccse, eddig legalább sokszor hozta magát helyzetbe - Valencia ellen például egyenesen a legveszélyesebb emberünk volt -, de még bőven van mit javulni ez tény. Viszont szerintem nem lesz gond vele, csak nem mindig őt kéne lehozni meccsek végén, hogy még jobban bele tudjon szokni a bugiba..
(Plusz ha a helyzetei felét belövi Suárez, akkor lenne legalább 8 gólja, és most mindenki ódákat zengene arról, hogy mekkora vétele volt.)
A Xavi pedig sosem a labdakihozatalairól volt híres, de Ini valóban kevesebbet szólózik mostanában, ezt hiányolom is. Viszont Neymart elfelejted, tegnap is nagyon sokat tett hozzá a csapat játékához, a második gól előtt is ő vágtatott végig a félpályán, már majdnem ugyanolyan fontos eleme a csapatnak, mint Leo..
Suárez beépülése meg azért is halad döcögősen szerintem, mert egy kicsit "elfelejtettük" hogy kell 9-essel hatékonyan játszani, anélkül tolja már a csapat 5 éve legalább, vissza kell szokni a dologhoz nyilván, tegnap szinte alig vontuk be a játékba és nem használtuk ki az erényeit. A tegnapi volt amúgy talán a leggyengébb meccse, eddig legalább sokszor hozta magát helyzetbe - Valencia ellen például egyenesen a legveszélyesebb emberünk volt -, de még bőven van mit javulni ez tény. Viszont szerintem nem lesz gond vele, csak nem mindig őt kéne lehozni meccsek végén, hogy még jobban bele tudjon szokni a bugiba..mess2009 írta:- Suarez beépülése sajna igencsak döcögősen halad, egy jó beadás és semmi más....
- Messi a MINDNEN ebben a csapatban még ma is! nemcsak a góljai okán! ahogy kiosztja a lasztikat időnként... amit sajna nem tesz meg mostanság Iniesta és Xavi...
Szerintem LE már tudja kit fog játszatni a PSG ellen Alves helyén, ezért nem váltja ki most. Remélem bejön a választása.MessiNeymarSuarez írta:Barça Line-up : Bravo, Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Busquets, Xavi, Rakitic; Luis Suárez, Messi , Neymar
Dejó, Iniesta jegelve, Bartra jegelve, és nézhetjük Alvest, ahelyett hogy Adrianot hagynánk formába lendülni mert keveset játszott.
Rafinha és Adriano 30 percet legalább kapnak remélem, eredménytől függetlenül. Rafinha szimplán kiérdemelte, Adrianonak meg kellenek a percek szerdára.. Amúgy nem rossz kezdő, kemény meccsre számítok, de remélem behúzzuk valahogy. Hazai pályán illene.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Xavi - Messi Suarez Neymar
Mondjuk ha most úgy pontot hullajtunk, hogy még 2 Atletico elleni meccs, és 1 Classico is hátra van, akkor már kétlem, hogy azt be tudjuk hozni. Tudom, hogy hosszú a szezon, de még egy olyan szezonzárás, mint a tavalyi kétlem, hogy lesz - 5-ből jó ha 3 meccset megnyertek az esélyesek -, a 3 rangadóból meg kétlem, hogy mindhármat behúznánk - jelen állás szerint legalábbis. Bár persze simán benne van az is, hogy lesérülnek a kulcsembereik, és akkor botladoznak, de erre alapozni nem lehet..visca el barca írta:jah, viszont a bajnokságban lehet javítani, ha a bl-ben meg megkapunk egy realt (ha lehet9 vagy bájernt, ugy elhasalunk h öröm lesz nézni...
jah, viszont a bajnokságban lehet javítani, ha a bl-ben meg megkapunk egy realt (ha lehet9 vagy bájernt, ugy elhasalunk h öröm lesz nézni...Bob_Marley írta:Nyilván nem mindegy, de odáig van több hónap és a bajnokság fontosabb is mint a BL.
azért szerintem nagyon nem mindegy, hogy kit kapunk a nyolcaddöntőben.Bob_Marley írta:BL-ben a továbbjutás már megvan, nem olyan fontos meccs mint pl a mai, ahol tapadni kellene a fővárosi klubbokra (illetve megelőzni az egyiket).
középpályásMessiNeymarSuarez írta:Ő amúgy középpályás vagy csatár eredetileg?
A kis horvát Messis gólja:MessiNeymarSuarez írta:Közben Halilovic miszép gólt lőtt![]()
Én sem hagynám ki. Ha Adriano kerülne a kezdőbe, még véletlenül megsérülne, Douglas pedig egy városi derbin emberhátrány lenne, ahogy a PSG ellen is, tehát marad Alves.visca el barca írta:1000% h alves fog kezdetni. ha nincs eltiltva vagy nem sérült, úgysem hagyja ki.
Sajnos,csak tudnám mi értelme, ahelyett hogy szokná az a játékos aki JHV-ként fog játszani a PSG-ellen.visca el barca írta:1000% h alves fog kezdetni. ha nincs eltiltva vagy nem sérült, úgysem hagyja ki.