Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.12.10. 10:25:26

Squad (vs PSG): Ter Stegen, Bravo, Bartra, Pique, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Iniesta, Pedro, Munir, Messi, Suarez, Neymar

Ha nem Adriano kezd, akkor Bartra lesz a jobbhátvéd.. Hát kíváncsi vagyok nagyon, lehet tényleg meghúzza ezt Lucho? :-k Vagy talán Masch aki még lehet, múltkori meccsen is játszott jobbhátvédet, de azt kétlem, szó se volt róla eddig..
messideco
Presidente del Barça

2014.12.10. 10:05:22

shutterisland írta:lehetséges ellefeleink a 16 között :

ha nyerünk holnap : juventus, basel, leverkusen, arsenal, city/róma, sporting/schalke, shakhtar

ha nem nyerünk holnap : monaco, dortmund, bayern, chelsea, porto
A csoportmásodikokat oda-visza kellene verni.
Ha második helyen végzünk holnap, a Bayern és a Chelsea kivételével a másik három csapat is ez a kategória. Ha nem így történik, el kell felejteni a BL-t erre az idényre (is).
Kép
"And my heart will leave you never."
ktm
Capitá del Barça

2014.12.10. 08:52:05

Most picit jobban megy a szeker, mint akkor szerintem. Nem fognak a parizsiak olyan ajandek golt kapni, mint az elso(es a masodik). En ugy emlekszem, hogy 1-1 utan igen csak kontroll alatt tartotta a meccset a Barca, ha 1-1-el fordulnak, meg a 3 pontra is jo esely lett volna. Gyozelmet varok.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2014.12.10. 08:51:17

fz9999 írta:Muszáj nyerni, mert ha megkapjuk a Chelsea-t v. a Bayern-t azt le se kell játszani sajnos, viszont a 2.-ok közül mindenki ellen jó eséllyel indulunk...
Azért 100 milliós euro körüli igazolásból illene eljutni a legjobb négy közé, eléggé leadta a Barca, ha már a nyolcba kerülni is komoly kihívás!
roby122
Entrenador del Barça

2014.12.10. 08:26:46

Yokozuna írta:Vajon szerda után miért szombaton 4-kor kell játszani a bajnokit? Nehogy a nagy készülődésben ne vegyék komolyan a Getafét, és jöjjön a szokásos idegenbeli lötyögés, esetleg a vereség. Amiatt szomorúbb lennék, mint a BL csoport második helyéért. Ott még lehet javítani, de a bajnokság könnyen elúszhat. Ha idén is elmarad a bajnoki cím, azt mivel magyarázza majd Enrique? Szerintem is a bajnokság a legfontosabb, és valjuk be, a BL-re úgysem sok esély van.
OFF:Nekem erről a tavalyi Getafe meccs jutott eszembe , amikor elég hamar már 2-0 ra mentek. Pedro mesterhármasa meg nem is tudom kiknek a góljai kellettek még. (Pedrot a kezdőbe :mrgreen: )
Messi akkor sérült volt.

ON: Én eltudok képzelni ma egy 3-4-3 -as felállást is. A két VKP középen , Iniestával és Rakiticel.
Stegen-Bartra,Piqué,Mathieu-Rakitic,Busquets,Mascherano,Iniesta-Messi,Suárez,Neymar
Mondjuk így Alba kimaradna...
Ha a Psg középpályája megint egy olyan hatalmas meccset fog lehozni , mint Párizsban , akkor nagyon nehéz dolgunk lesz. Mert ott Matuidiék hatalmasat játszottak , viszont azt hozzáteszem , hogy még így sem voltak átjátszhatatlanok.
Kemény meccs lesz az biztos , de most legalább megtudjuk hol is tartunk jelenleg. Remélem LE nem csak a levegőbe beszélt mikor azt mondta a PSG meccs után , hogy tanultak a hibáikból.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.12.09. 23:21:42

fz9999 írta:Muszáj nyerni, mert ha megkapjuk a Chelsea-t v. a Bayern-t azt le se kell játszani sajnos, viszont a 2.-ok közül mindenki ellen jó eséllyel indulunk...

azért várjuk meg ezt, tavasz odébb van, 1-1 meccsen akárkit el lehet kapni.
Nem vagyunk rosszak, annyira jók sem,de itt villanások döntenek majd,ha létrejönnek ezek a párharcok.
Real ellen is féltünk, végül persze simán kikaptunk,de vezettünk,és volt egy Messi üreskapus ziccer.
Nem kell aggódni, egyébként nagyjából mindegy melyik kalapból kapunk, a csoportmásodikok közt is vannak kellemetlen ellenfelek, az első kalapban meg könnyűek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
fz9999
Barça B

2014.12.09. 23:13:55

Muszáj nyerni, mert ha megkapjuk a Chelsea-t v. a Bayern-t azt le se kell játszani sajnos, viszont a 2.-ok közül mindenki ellen jó eséllyel indulunk...
shutterisland
Director del Fútbol

2014.12.09. 22:41:43

lehetséges ellefeleink a 16 között :

ha nyerünk holnap : juventus, basel, leverkusen, arsenal, city/róma, sporting/schalke, shakhtar

ha nem nyerünk holnap : monaco, dortmund, bayern, chelsea, porto
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.12.09. 21:40:50

Vajon szerda után miért szombaton 4-kor kell játszani a bajnokit? Nehogy a nagy készülődésben ne vegyék komolyan a Getafét, és jöjjön a szokásos idegenbeli lötyögés, esetleg a vereség. Amiatt szomorúbb lennék, mint a BL csoport második helyéért. Ott még lehet javítani, de a bajnokság könnyen elúszhat. Ha idén is elmarad a bajnoki cím, azt mivel magyarázza majd Enrique? Szerintem is a bajnokság a legfontosabb, és valjuk be, a BL-re úgysem sok esély van.
CsocseX
Jugador del Barça

2014.12.09. 21:31:16

Szerintem simán elkalapáljuk a PSG-t holnap. Mindenki erről a két meccsről (rangadóról) beszél, amiket elvesztettünk. A PSG élete meccsét játszotta otthon, nagyon felszívták magukat ellenünk, mi pedig kisiskolás passzhibákat követtünk el, ami azért egy megújuló csapattól nem is annyira meglepő. (stressz, nyomás, stb...) Az első komolyabb meccsünk volt. Az első Clásicoról pedig annyit, hogy ne várjuk már azt egy új edzővel, játékosokkal, hogy szanaszét verjük az előző szezonban BL-t nyert Realt idegenben. Persze, én is szerettem volna, ha nyerünk, vagy ikszelünk, de nem haragszom rájuk. Ezeken át kell esni, és emelt fővel menni ki a visszavágókra.

Holnap más lesz a forgatókönyv, majd meglátjátok. :)
Força Barça!
crixus
Entrenador del Barça

2014.12.09. 12:26:45

Bob_Marley írta: A bajnokságban vitézkedjünk és hozzuk a pontokat a BL mindig lutri minden csapatnak, ott aktuális forma fog dönteni.
Általában teljesen másként látjuk a dolgokat, a hsz-ed többi részével sem feltétlenül értek egyet, azt sem nagyon értem, hogy sokszor miért nem tudsz indokolni.
De mindezt félretéve ezzel az egy mondatoddal tökéletesen egyetértek. Sőt. Én a bajnokságot mindig előbbre valónak tartom a többi sorozatnál, kicsivel a BL-nél is. A BL-ben egy szerencsés sorsolással sokáig el lehet jutni, de a bajnoki címhez kiegyensúlyozott jó forma kell. Tavaly ezért is tartottam vérlázítónak a csapat hozzáállását és az eredményeit, mert az Atletico-tól ki lehet kapni, a Real-tól is, de Rayo-k-tól meg hasonló szintű csapatoktól csupán motiváció kérdése. Idén is a Málaga elleni meccs miatt orrolok a csapatra, mert azt a bajnokit kicsivel több akarással megnyerhettük volna és az a 2 pont nagyon hiányozhat a végén is. A celta ellen rá lehet fogni a szerencsére a pontvesztést, de a malagai meccs... Mindenesetre több ilyet nem engedhetünk meg a kicsik ellen.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2014.12.08. 20:30:23

Normandia: ez igaz, csak sajnos vannak olyan helyzetek amikor a csapatunk első fele nem tudja kompenzálni a hátsó rész bénázásait.
Látsd az előző meccsen is, 2 gólt lőttek Messiék a PSG-nek a saját otthonában, ami azért elég szép teljesítmény, viszont kaptunk 3 gólt tőlük

Bob_Marley: Nem sok, csak unom már hogy akaratlanul is folyton egy rakás realossal összefutok szinte mindegyik oldalon akik csak szídják a Barcát. Akkor is jönnének hogy "Na a Barca milyen sz@r, már a negyeddöntőbe se jutottak be, bezzeg a Real...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.08. 19:47:37

MessiNeymarSuarez írta:Srácok, csak én aggódok nagyon a PSG elleni meccsnél? Félek hogy lesz megint valami mellényúlás a keretben. Nem lenne jó ha másodikok lennénk és rögtön kapnánk egy Bayern-Chelsea szintű ellenfelet. Főleg ha közben a Real meg kap megint egy Schalke szintű csapatot (miközbe mi meg megkaptuk a Cityt)
Azért finoman megkérdezném, hogy nekünk mi közünk van ahhoz kit kap a Real? Ha ők erősebbet kapnak mint mi, akkor nekünk nagyobb esélyünk van továbbjutni?
Költői kérdések, de a lényeg az lett volna hogy a nemzetközi porondon spanyol-spanyol, s nem is tőlük függünk.

Februárig annyi van, hogy nyilván jobb lenne elsőnek lenni a csoportban és szerintem otthon sikerül is nyerni a franciák ellen, de ha másodikok vagyunk a világ nem dől össze. A bajnokságban vitézkedjünk és hozzuk a pontokat a BL mindig lutri minden csapatnak, ott aktuális forma fog dönteni.
Kép
Kép
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2014.12.08. 19:40:59

MessiNeymarSuarez írta:Srácok, csak én aggódok nagyon a PSG elleni meccsnél? Félek hogy lesz megint valami mellényúlás a keretben. Nem lenne jó ha másodikok lennénk és rögtön kapnánk egy Bayern-Chelsea szintű ellenfelet. Főleg ha közben a Real meg kap megint egy Schalke szintű csapatot (miközbe mi meg megkaptuk a Cityt)
Nem vagy egyedül, szerintem itt sokan aggódnak, de ha Ini, Messi, Ney és még Suarez is jó napot fog ki és van kedvük a játékhoz, a többiek meg felnőnek a feladathoz, akkor kizártnak tartom, akármennyit is kapunk hátul, hogy ne nyerjünk. Persze az a "ha" ott van.
A Milán meccsel hangolom magam rá. :mrgreen:
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2014.12.08. 19:30:44

Srácok, csak én aggódok nagyon a PSG elleni meccsnél? Félek hogy lesz megint valami mellényúlás a keretben. Nem lenne jó ha másodikok lennénk és rögtön kapnánk egy Bayern-Chelsea szintű ellenfelet. Főleg ha közben a Real meg kap megint egy Schalke szintű csapatot (miközbe mi meg megkaptuk a Cityt)
roby122
Entrenador del Barça

2014.12.07. 21:15:00

palesz77 írta:
S.Agüero írta:Tuti, ezzel a kezdővel állunk fel:

MAtS - Adriano ; Bartra/Mathieu ; Masch ; Alba - Busi ; Rakitic ; Ini - MSN
Azért ebbe ne legyél olyan biztos, nem lepődnék meg ha Rakitic helyett Xavi kezdene, mostanában ő kapja a rangadókat..

Plusz jöhet ugye a veb által is említett váratlan, mondjuk egy Bartra-Masch-Matyi-Alba védősor. Luchonál nem lehet biztosra menni.. :D
Nem véletlenül hozta le Rakiticet és Busquetset. Xavi szerintem ma gyengén játszott , nem lett volna oka fenn hagyni , egyértelmű , hogy Rakiticet akarta pihentetni. Busi pedig kihagyhatatlan LE-nél szóval ez ennyi.
Mathieu-t is tutira veszem , hogy kezdeni fog.
Szinte egészen biztos , hogy az a kezdő lesz amit Agüero leírt. Jobb hátvéd posztot leszámítva , mert ott bármi előfordulhat.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.12.07. 20:44:20

S.Agüero írta:Xavi ma 90 percet játszott, nem fog kezdeni szerdán.
+1. Épp ezt akartam írni. :D

A párizsi meccsen elég fásult volt Rakitic játéka, gondolom most inkább pihentette. Ha nem, és mégis Xavi fog kezdeni, hát az ütni fog...
MatyiG
Adminisztrátor

2014.12.07. 20:41:34

Xavi ma 90 percet játszott, nem fog kezdeni szerdán.
defender3
Entrenador del Barça

2014.12.07. 20:37:51

palesz77 írta:

Azért ebbe ne legyél olyan biztos, nem lepődnék meg ha Rakitic helyett Xavi kezdene, mostanában ő kapja a rangadókat..
Ha tényleg a Busi - Xavi - Ini középpályával állunk ki akkor borítékolható, hogy kikapunk.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.12.07. 20:31:21

Plusz jöhet ugye a veb által is említett váratlan, mondjuk egy Bartra-Masch-Matyi-Alba védősor. Luchonál nem lehet biztosra menni.. :D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2014.12.07. 20:23:20

Egyedül a védelem lehet kérdéses, de remélem, Bartra kezd. :)

Szerintem egy meglepően meggyőző győzelem lesz, 3-1 a tippem. Nyerni kell. :)
Háát igen, bár én MAtS helyett inkább Bravot játszatnám még, cserébe megkapna 1-1 bajnoki mérkőzést, legalább addig se esik ki a formából februárig.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.12.07. 20:10:14

Tuti, ezzel a kezdővel állunk fel:

Egyedül a védelem lehet kérdéses, de remélem, Bartra kezd. :)

Szerintem egy meglepően meggyőző győzelem lesz, 3-1 a tippem. Nyerni kell. :)
Feast4
Director del Fútbol

2014.12.07. 19:57:46

visca el barca írta:sőt, sztem suarezt is kihagyja. láthatóan kínlódik, nem lennék azon sem meglepve ha pedrókát játszatná a védekezés miatt...

Na ez se lepne meg túlzottan. De ha túl védekezően áll fel akkor kikapunk simán!
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.12.07. 19:47:54

sőt, sztem suarezt is kihagyja. láthatóan kínlódik, nem lennék azon sem meglepve ha pedrókát játszatná a védekezés miatt...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2014.12.07. 19:25:07

Tuti biztos vagyok benne, hogy valamit túl fog gondolkodni. Mindig csinál valami baromságot, szinte minden meccsen volt egy rossz húzása. Vagy akár több. És az a bajom, hogy hiába mondják sokan, hogy tanul a hibáiból én nem látom, hogy így lenne. Ha nem úgyanazt a hibát csinálja akkor mást.

Ha most akkar az őszi szeon legfontosabb meccsén felállást váltani akkor abból még bármi lehet. Kinézem belőle, hogy valami korcs 3-4-3, 3-5-2 megpróbál bevetni. Pedig pont most nem kéne kisérletezni!
Kép
Válasz küldése