Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem ez nem lehet reális elvárás. A 08/09-es szezon óta lejátszott 17 oda-visszavágós párharc alatt mindössze 3-szor sikerült kettős győzelemmel továbblépnünk, pedig jóval erősebb csapatunk volt korábban. Persze az általad említett két csapaton kívül mindenki ellen mi leszünk az esélyesek, de nem számítok gálára bárki is az ellenfél.messideco írta: A csoportmásodikokat oda-visza kellene verni.
Ha második helyen végzünk holnap, a Bayern és a Chelsea kivételével a másik három csapat is ez a kategória. Ha nem így történik, el kell felejteni a BL-t erre az idényre (is).
A Barca nagyobb bevásárlása ellenére a Bayern messze a legesélyesebbek egyike, tőlük vagy a Chelseatől kikapni nem egy elviselhetetlen botlás lenne. Más kérdés, hogy simán elkerülhetjük/ elhalasztjuk az esetleges párharcot velük, ha ma győzünk. Úgyhogy hozni kellene a 3 pontot.Kovbal88 írta:Azért 100 milliós euro körüli igazolásból illene eljutni a legjobb négy közé, eléggé leadta a Barca, ha már a nyolcba kerülni is komoly kihívás!fz9999 írta:Muszáj nyerni, mert ha megkapjuk a Chelsea-t v. a Bayern-t azt le se kell játszani sajnos, viszont a 2.-ok közül mindenki ellen jó eséllyel indulunk...
A csoportmásodikokat oda-visza kellene verni.shutterisland írta:lehetséges ellefeleink a 16 között :
ha nyerünk holnap : juventus, basel, leverkusen, arsenal, city/róma, sporting/schalke, shakhtar
ha nem nyerünk holnap : monaco, dortmund, bayern, chelsea, porto
Azért 100 milliós euro körüli igazolásból illene eljutni a legjobb négy közé, eléggé leadta a Barca, ha már a nyolcba kerülni is komoly kihívás!fz9999 írta:Muszáj nyerni, mert ha megkapjuk a Chelsea-t v. a Bayern-t azt le se kell játszani sajnos, viszont a 2.-ok közül mindenki ellen jó eséllyel indulunk...
OFF:Nekem erről a tavalyi Getafe meccs jutott eszembe , amikor elég hamar már 2-0 ra mentek. Pedro mesterhármasa meg nem is tudom kiknek a góljai kellettek még. (Pedrot a kezdőbeYokozuna írta:Vajon szerda után miért szombaton 4-kor kell játszani a bajnokit? Nehogy a nagy készülődésben ne vegyék komolyan a Getafét, és jöjjön a szokásos idegenbeli lötyögés, esetleg a vereség. Amiatt szomorúbb lennék, mint a BL csoport második helyéért. Ott még lehet javítani, de a bajnokság könnyen elúszhat. Ha idén is elmarad a bajnoki cím, azt mivel magyarázza majd Enrique? Szerintem is a bajnokság a legfontosabb, és valjuk be, a BL-re úgysem sok esély van.
fz9999 írta:Muszáj nyerni, mert ha megkapjuk a Chelsea-t v. a Bayern-t azt le se kell játszani sajnos, viszont a 2.-ok közül mindenki ellen jó eséllyel indulunk...
Általában teljesen másként látjuk a dolgokat, a hsz-ed többi részével sem feltétlenül értek egyet, azt sem nagyon értem, hogy sokszor miért nem tudsz indokolni.Bob_Marley írta: A bajnokságban vitézkedjünk és hozzuk a pontokat a BL mindig lutri minden csapatnak, ott aktuális forma fog dönteni.
Azért finoman megkérdezném, hogy nekünk mi közünk van ahhoz kit kap a Real? Ha ők erősebbet kapnak mint mi, akkor nekünk nagyobb esélyünk van továbbjutni?MessiNeymarSuarez írta:Srácok, csak én aggódok nagyon a PSG elleni meccsnél? Félek hogy lesz megint valami mellényúlás a keretben. Nem lenne jó ha másodikok lennénk és rögtön kapnánk egy Bayern-Chelsea szintű ellenfelet. Főleg ha közben a Real meg kap megint egy Schalke szintű csapatot (miközbe mi meg megkaptuk a Cityt)

Nem vagy egyedül, szerintem itt sokan aggódnak, de ha Ini, Messi, Ney és még Suarez is jó napot fog ki és van kedvük a játékhoz, a többiek meg felnőnek a feladathoz, akkor kizártnak tartom, akármennyit is kapunk hátul, hogy ne nyerjünk. Persze az a "ha" ott van.MessiNeymarSuarez írta:Srácok, csak én aggódok nagyon a PSG elleni meccsnél? Félek hogy lesz megint valami mellényúlás a keretben. Nem lenne jó ha másodikok lennénk és rögtön kapnánk egy Bayern-Chelsea szintű ellenfelet. Főleg ha közben a Real meg kap megint egy Schalke szintű csapatot (miközbe mi meg megkaptuk a Cityt)
Nem véletlenül hozta le Rakiticet és Busquetset. Xavi szerintem ma gyengén játszott , nem lett volna oka fenn hagyni , egyértelmű , hogy Rakiticet akarta pihentetni. Busi pedig kihagyhatatlan LE-nél szóval ez ennyi.palesz77 írta:Azért ebbe ne legyél olyan biztos, nem lepődnék meg ha Rakitic helyett Xavi kezdene, mostanában ő kapja a rangadókat..S.Agüero írta:Tuti, ezzel a kezdővel állunk fel:
MAtS - Adriano ; Bartra/Mathieu ; Masch ; Alba - Busi ; Rakitic ; Ini - MSN
Plusz jöhet ugye a veb által is említett váratlan, mondjuk egy Bartra-Masch-Matyi-Alba védősor. Luchonál nem lehet biztosra menni..
+1. Épp ezt akartam írni.S.Agüero írta:Xavi ma 90 percet játszott, nem fog kezdeni szerdán.
Ha tényleg a Busi - Xavi - Ini középpályával állunk ki akkor borítékolható, hogy kikapunk.palesz77 írta:Azért ebbe ne legyél olyan biztos, nem lepődnék meg ha Rakitic helyett Xavi kezdene, mostanában ő kapja a rangadókat..S.Agüero írta:Tuti, ezzel a kezdővel állunk fel:
Azért ebbe ne legyél olyan biztos, nem lepődnék meg ha Rakitic helyett Xavi kezdene, mostanában ő kapja a rangadókat..S.Agüero írta:Tuti, ezzel a kezdővel állunk fel: