Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.12.10. 19:41:41

Erxy írta:TerStegen - Pedro Pique Bartra Mathieu - Busquets Mascherano Iniesta - Messi Suarez Neymar
------------MAtS-------------
---Bartra--Pique--Matyi---
Pedro---Masch---Busi---Ini
-Messi---Suárez---Neymar-

Valami ilyesmi lesz ez szerintem. Messi meg megint futkározhat össze-vissza, és Pedro ennek függvényében fogja a helyét váltogatni. Ismétlem, szerintem.. :D

Tetszik ez a húzás amúgy, egyedül Busit cserélném ki Rakiticre - aki valamiért sosem kezd rangadókon -, de amúgy jónak tűnik. Bár ha Lucas kezd a túloldalon, akkor a védelmünket jól szét fogja futni attól tartok, remélem Masch már a középpályán megszűri a srácot. Na mindegy, majd a pályán eldől, mindenesetre bizakodó vagyok, remélem behúzzuk! 8)
Erxy
Entrenador del Barça

2014.12.10. 19:34:15

TerStegen - Pedro Pique Bartra Mathieu - Busquets Mascherano Iniesta - Messi Suarez Neymar

a két szélsővédőre, de leginkább Pedrora baromi kíváncsi vagyok. Mathieunak nem igazán örülök, Alba egész jó formában van, de a magasság miatt valamelyest érthető. remélem a Busi-Masch kp jobban sül el, mint legutóbb.
hajrá, kellene a csoportelsőség.

szerk.: rac1 szerint 343
Kép
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2014.12.10. 19:29:44

Egyik leggyengébb kezdőnket sikerült megint összeválogatni LE-nek.Ha Mascherano kimarad, középpályánkat szét fogják futni. Adrianot is nagyon kevésnek érzem a szélre, ő se gyors már és nem is a posztja. Csak a Suarez-Messi-Neymar hármasban bízhatunk, hogy több gólt rúgnak, mint kapunk.
mess2009
Director del Fútbol

2014.12.10. 18:58:15

tudom, nem először írom: ez a meccs attól függ, melyik Barcát, melyik Messit látjuk majd a pályán! (pl.:Espanyol-első, vagy második félidő?)
amitől tartok:
- nekünk csak a győzelem a jó, nekik az X is.
- a világ egyik legjobb védelmével kontrákra kihegyezve
- magasak és erősek és gyorsak....
amiben bízom:
- motivációban talán nincs hiány
- otthon vagyunk
- Suareznek már egy jó meccse következik ( a foci szerencse alapján)
- nem kaphatunk újra két potyát....
- LE. nem "alakít" nagyot...
végül,: van már mögöttünk jó pár meccs velük én úgy látom, hogy meg van a Barcában a potenciál a győzelemre csak fel kéne szívni magukat ( mondjuk mint a MIlan ellen...!)
hajrá.
Chino
Llegenda del Barça

2014.12.10. 18:46:09

palesz77 írta: aztán lehet az lesz a meglepetés, hogy nincs meglepetés.. :lol:

Számomra az lenne a legszebb meglepetés, ha ki tudnánk rendesen használni a helyzeteinket. Nem fogunk bennük dúskálni az biztos. Az Espanol ellen már alakult a második félidőben, azt kéne továbbvinni vagy fokozni. És a kapufákat felejtsük el. Ne az döngjön, hanem a háló szakadjon. [-o<
Forca Barca!!!!
palesz77

2014.12.10. 18:26:34

Feast4 írta:Megmondom én nem lepődnék meg ha megint lenne valami nagyon okos barbatrükkje. Kb. ilyenre gondolok, hogy Albát kiteszi jobbra Masch és Pique középen Matyi bal szélen. Aminek kb annyi értelmét látom, mint tehénen a gatyának, de az a baj hogy eddig minden igazi rangadót túlgondolkozott. Tud ő okosságokat...
Mondjuk ilyen szintű full retard húzásai még sosem voltak, mindegyiket meg lehetett magyarázni, az más kérdés, hogy nem jöttek be..

Ma én is azt tudom elképzelni változtatásnak, amit Chino is írt, hogy Bartraval 3 védős rendszer lesz, Alba meg megy egy sorral feljebb, és a baloldal sokkal keményebb lesz, mint a jobb támadásban. Kíváncsi leszek, aztán lehet az lesz a meglepetés, hogy nincs meglepetés.. :lol:
Feast4
Director del Fútbol

2014.12.10. 18:10:31

Megmondom én nem lepődnék meg ha megint lenne valami nagyon okos barbatrükkje. Kb. ilyenre gondolok, hogy Albát kiteszi jobbra Masch és Pique középen Matyi bal szélen. Aminek kb annyi értelmét látom, mint tehénen a gatyának, de az a baj hogy eddig minden igazi rangadót túlgondolkozott. Tud ő okosságokat...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.12.10. 18:08:04

Cseri írta:
Az a gól Bartráé volt,de 2 év múlva már nem rúgnak róla olyan gólt. Rutin meg az évek, ugye. :)
Szerintem az odavágó az egyik legszerencsétlenebb meccsünk volt idén, egy nagyon jó napot kifogó francia csapat ellen. Ma az Ibra faktortól tartok egyedül,de igazából nem sorsdöntő meccs,csak illene már jelezni,hogy nagy csapatok ellen,rangadókon is egyben van a csapat,más jelentősége szerintem nincs.
Arról a gólról csak annyit, hogy Alves és Pinto is jobban benne volt, mint Bartra. De ez itt off.

Az odavágóról én is hasonlóképp vélekedek. Ott egy hatalmas játszott a PSG, ráadásul otthon.
A védelmük papíron nagyon patent, talán nekik a legjobb az összes BL-csapat közül, de durván benne van a hibafaktor is. Luiznak szinte minden meccsen van döntő hibája és lehet, hogy ezért hülyének néztek, de Silvatól sem félek annyira, mint Marquinhostól. Amit az odavágón csinált az egyszerűen mesteri volt.
A pontrúgásokból minél kevesebbet kell engedni, erre remélem felhívja LE a figyelmüket, ha pedig mégis jönnek a szögletek, szabadrúgások, ne töketlenkedjenek a védők úgy, mint Párizsban, mert ha kapunk még két olyan gólt, az agyamat el fogom dobni.

Nem tudom, hogy LE meg meghúzza-e a 3 védős felállást. Abban van ráció, hogy így a csapatvédekezésünk még stabilabb lehet, ennek is köszönhetjük, hogy relatíve kevés gólt kapunk. De remélem ez nem Alba rovására fog menni. Nagyon kell ő oda. Neymar és Iniesta is hatékonyabb vele.

Nem igazán merek tippelni. Esélyesebbek vagyunk és a hazai pálya is mellettünk szól, de nagyon jó ez a PSG, illetve teher az is, hogy az X nekik jó és ha mi kapjuk az első gólt, hatalmas sz..ban leszünk.

Ibratól nem félek, Mathieu megeszi reggelire. :mrgreen:
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.12.10. 17:52:49

őszintén mondom, nem lepődnék ha ma ő kezdene. jobban védekezik... ( :P ), ráadásul valljuk be, lajos sincs csúcsra járatva.... remélem nem lesz igazam, de ki tudja..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77

2014.12.10. 17:32:21

Leon írta:Ez miatt ne izgulj Palesz!Majd jön helyette Pedro.Amúgy is most bomba formában van,nem tudtad? :mrgreen:
Na én pont ettől tartok.. :lol: Bár véglüis ha úgy nézzük, előző meccsen Suárez kb 70 perc alatt 1 gólpassz, Pedro 20 perc alatt 1 gól és 1 gólpassz.. Pedro > Suárez. Jobban belegondolva, remélem don Pedro kezdő lesz! 8)
Leon
Director del Fútbol

2014.12.10. 17:13:26

palesz77 írta:
visca el barca írta: mondjuk suarez este kotorhatna 40-ről egy ollót a 96. percben... nem esne rosszul. :lol:
Még szerencse, hogy nincsenek nagy elvárásaid.. :mrgreen:

Nagyon kíváncsi leszek amúgy a meccsre, érdekes lesz látni, hogy mire megy a támadótriónk egy PSG szintű csapat ellen. Csak Suárezt ne hozza le Lucho majd megint a 60-70. perc körül.. :roll:
Ez miatt ne izgulj Palesz!Majd jön helyette Pedro.Amúgy is most bomba formában van,nem tudtad? :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
palesz77

2014.12.10. 16:26:11

visca el barca írta: mondjuk suarez este kotorhatna 40-ről egy ollót a 96. percben... nem esne rosszul. :lol:
Még szerencse, hogy nincsenek nagy elvárásaid.. :mrgreen:

Nagyon kíváncsi leszek amúgy a meccsre, érdekes lesz látni, hogy mire megy a támadótriónk egy PSG szintű csapat ellen. Csak Suárezt ne hozza le Lucho majd megint a 60-70. perc körül.. :roll:
Cseri
Entrenador del Barça

2014.12.10. 16:23:02

Leon írta:Nekem tökmindegy ki lesz a jobbhátvéd mert a nulla Alvesnél rosszabb senki nem lehet!A kupadöntőn is a sérülésből visszatérő Bartának Alves helyett kellett verseny futnia Bale ellen szóval nem igazán Marc hibája volt a gól.Rövidre amúgy sem illik gólt kapni...
A PSG ellen amúgy is kuka volt az egész hátsó alakzatunk szóval nem hiszem,hogy Alves "hiánya" miatt leszünk Bajban.
Az a gól Bartráé volt,de 2 év múlva már nem rúgnak róla olyan gólt. Rutin meg az évek, ugye. :)
Szerintem az odavágó az egyik legszerencsétlenebb meccsünk volt idén, egy nagyon jó napot kifogó francia csapat ellen. Ma az Ibra faktortól tartok egyedül,de igazából nem sorsdöntő meccs,csak illene már jelezni,hogy nagy csapatok ellen,rangadókon is egyben van a csapat,más jelentősége szerintem nincs.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
visca el barca
Presidente del Barça

2014.12.10. 16:04:58

persze én is szurkolok messinek, csak most már van mellette két világsztár, szép lassan elkezdhetnék kicsit komolyabban levenni a terhet a válláról... mondjuk suarez este kotorhatna 40-ről egy ollót a 96. percben... nem esne rosszul. :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2014.12.10. 15:58:48

Hogy Messinek lesz-e kedve játszani?! Nem tudom, csak azt, hogy valami megváltozott!
Én már nem emlékszem, mikor láttam utoljára azt a Messit, akit legutóbb!!!
Írtátok korábban egyszer-kétszer, hogy Messi letámadott, volt kedve játszani, sokat futott,....de én ezeket nem láttam! Most viszont megdöbbentem, mert láttam, amit ezer éve nem! :-)
Ezért valahogy nem is izgulok a mai csata előtt, simát érzek. Lehet, nem lesz igazam, mégis valami megváltozott, és ez tetszik. :-)
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Leon
Director del Fútbol

2014.12.10. 15:58:28

Nekem tökmindegy ki lesz a jobbhátvéd mert a nulla Alvesnél rosszabb senki nem lehet!A kupadöntőn is a sérülésből visszatérő Bartának Alves helyett kellett verseny futnia Bale ellen szóval nem igazán Marc hibája volt a gól.Rövidre amúgy sem illik gólt kapni...
A PSG ellen amúgy is kuka volt az egész hátsó alakzatunk szóval nem hiszem,hogy Alves "hiánya" miatt leszünk Bajban.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.12.10. 15:35:28

Nagyot röhögnék, ha nagyjából minden létrejönne, amitől parázunk, aztán vagy 3 góllal nyernénk. :D
Kép
defender3
Entrenador del Barça

2014.12.10. 15:31:07

visca el barca írta: biztos vagyok benne h LE mai idióta húzása bartra lesz a jobb szélen.
Vagy Masch esetleg Pedro ha nem Adriano kezd. Esetleg 3 védős rendszer lesz.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.12.10. 15:28:25

biztos vagyok benne h LE mai idióta húzása bartra lesz a jobb szélen.
Bale is majdnem megvolt, majd ma taszít egyet az ellenfelén, tanulva a tavalyi hibájából, s jó lesz minden . :mrgreen:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.12.10. 15:18:25

messideco írta:Adrianot nem kontrázzák le. [-o<
kispadon ülve nem lesz nehéz :lol:

biztos vagyok benne h LE mai idióta húzása bartra lesz a jobb szélen.
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.12.10. 14:47:34

Elnézve az utóbbi meccseket azon fog múlni a dolog,hogy Messinek lesz-e kedve játszani,ha igen akkor megcsapjuk őket,ha nem akkor meg 2. hely. Egyébként ha Leo ma is triplázik akkor ő lesz a BL történeték legtöbb gólt (10) szerző játékosa a csoportkörben.Nem beszélve arról,hogy az örökös listán elhúzna 5 góllal (77 lenne) a 72gólos Ronaldotól. 8)

L4wandowski

Grácies Messi!
messideco
Presidente del Barça

2014.12.10. 14:17:39

Érzésem szerint vízválasztó lehet a meccs: eldől, hogy európai topcsapat vagyunk reális esélyekkel, vagy egy verhető újraépülő hatalom.

Félek a PSG szélsőitől, illetve sajnos ter Stegen meccs- és tapasztalathiánya is veszélyes lehet. Piquét mindenképp kezdetném, mellé talán Matyi lenne jó. Kipróbálnám ismét a Busquets-Mascherano pályást a középpályán, fontos lenne ott a stabilitást, melléjük Rakitic. Alba és Adriano miatt kellenek az ütközőemberek.

Suarez gólt lő, Piqué stabil lesz, mint a forint. Adrianot nem kontrázzák le. [-o<

Visca el Barca!!
Kép
"And my heart will leave you never."
Pampalini
Jugador del Barça

2014.12.10. 13:51:10

Meg kell nyerni a sorsolás miatt és becsületből is!!!
Azzal meg, hogy egy - majdnem - mindegy BL meccsen nincs jobbhátvédünk nemhogy a csapatban, de még a keretben sem, a saját játékosállományunkat minősítjük (jobbhátvéd fronton)!
gg86
Jugador d'estrella

2014.12.10. 10:28:17

messideco írta: A csoportmásodikokat oda-visza kellene verni.
Ha második helyen végzünk holnap, a Bayern és a Chelsea kivételével a másik három csapat is ez a kategória. Ha nem így történik, el kell felejteni a BL-t erre az idényre (is).
Szerintem ez nem lehet reális elvárás. A 08/09-es szezon óta lejátszott 17 oda-visszavágós párharc alatt mindössze 3-szor sikerült kettős győzelemmel továbblépnünk, pedig jóval erősebb csapatunk volt korábban. Persze az általad említett két csapaton kívül mindenki ellen mi leszünk az esélyesek, de nem számítok gálára bárki is az ellenfél.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.12.10. 10:27:27

Nehéz lesz a mai találkozó, nagyon is, de nem verhetetlen a PSG. A múltkorin az utóbbi meccseihez képest jócskán formán kívül volt Ter Stegen, a középpályán is elég gyengék voltunk, azóta már voltak jó meccseink is, ahol nem csak labdabirtoklásban jeleskedtek, hanem sikerült valódi mezőnyfölényt kialakítani.

Szvsz meglehet a 3 pont, legyünk pozitívak, meg is lesz. 8)
Kovbal88 írta:
fz9999 írta:Muszáj nyerni, mert ha megkapjuk a Chelsea-t v. a Bayern-t azt le se kell játszani sajnos, viszont a 2.-ok közül mindenki ellen jó eséllyel indulunk...
Azért 100 milliós euro körüli igazolásból illene eljutni a legjobb négy közé, eléggé leadta a Barca, ha már a nyolcba kerülni is komoly kihívás!
A Barca nagyobb bevásárlása ellenére a Bayern messze a legesélyesebbek egyike, tőlük vagy a Chelseatől kikapni nem egy elviselhetetlen botlás lenne. Más kérdés, hogy simán elkerülhetjük/ elhalasztjuk az esetleges párharcot velük, ha ma győzünk. Úgyhogy hozni kellene a 3 pontot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danianevem 2014.12.10. 10:28:43-kor.
Válasz küldése