Yokozuna írta:Vajon szerda után miért szombaton 4-kor kell játszani a bajnokit? Nehogy a nagy készülődésben ne vegyék komolyan a Getafét, és jöjjön a szokásos idegenbeli lötyögés, esetleg a vereség. Amiatt szomorúbb lennék, mint a BL csoport második helyéért. Ott még lehet javítani, de a bajnokság könnyen elúszhat. Ha idén is elmarad a bajnoki cím, azt mivel magyarázza majd Enrique? Szerintem is a bajnokság a legfontosabb, és valjuk be, a BL-re úgysem sok esély van.
OFF:Nekem erről a tavalyi Getafe meccs jutott eszembe , amikor elég hamar már 2-0 ra mentek. Pedro mesterhármasa meg nem is tudom kiknek a góljai kellettek még. (Pedrot a kezdőbe

)
Messi akkor sérült volt.
ON: Én eltudok képzelni ma egy 3-4-3 -as felállást is. A két VKP középen , Iniestával és Rakiticel.
Stegen-Bartra,Piqué,Mathieu-Rakitic,Busquets,Mascherano,Iniesta-Messi,Suárez,Neymar
Mondjuk így Alba kimaradna...
Ha a Psg középpályája megint egy olyan hatalmas meccset fog lehozni , mint Párizsban , akkor nagyon nehéz dolgunk lesz. Mert ott Matuidiék hatalmasat játszottak , viszont azt hozzáteszem , hogy még így sem voltak átjátszhatatlanok.
Kemény meccs lesz az biztos , de most legalább megtudjuk hol is tartunk jelenleg. Remélem LE nem csak a levegőbe beszélt mikor azt mondta a PSG meccs után , hogy tanultak a hibáikból.